![]() |
SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
![]() |
#1 |
Nub
![]() Join Date: Jun 2013
Downloads: 5
Uploads: 0
|
![]()
Mam w JSGME zainstalowanego moda: NewUIs_TDC_7_4_0_ByTheDarkWraith
i wszystko jak widać gra działa i jest okej. Ale chcę zainstalować kolejne mody i dostaję taki komunikat gdy w JSGME przenoszę moda z lewej tabeli na prawą: ------------------------------------------------------------- "..."OfficerA.dds" has already been altered by the "NewUIs_TDC_7_4_0_ByTheDarkWraith" mod. "OfficerB.dds" has already been altered by the "NewUIs_TDC_7_4_0_ByTheDarkWraith" mod. ..." (te dwa komunikaty w górnej części) "...Enabling this mod 'may' have adverse effects on your game. Are you sure you wish enable this mod?..." -------------------------------------------------------------- I mam do wyboru YES albo NO jak poprzednio inny drugi mod tak wgrywałem a gra z jednym chodziła, to jak akceptowałem YES, to potem gra mi się już w ogóle nie chciała włączyć. Z góry dziękuję za pomoc. A pierwsze zrobiłem tak... sciągnąłem moda-paczkę NewUIs_TDC_7_4_0_ByTheDarkWraith który po rozpakowaniu składał się z około 10 innych modów, więc wziąłem jednego z tych modów z paczki o nazwie NewUIs_TDC_7_4_0_ByTheDarkWraith i skopiowałem do katalogu MODS będącego w katalogu z grą i mod zaczął normalnie chodzić w grze, jak skopiowałem następnego moda z paczki pod MODS i chciałem go zainstalować przez JSGME to wyskakiwał mi komunikat jaki wam napisałem powyżej i nie wiem co z tym robić. |
![]() |
![]() |
|
|