SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SH4 Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-16-2008, 06:25 PM   #1
peabody
Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York State, USA
Posts: 2,390
Downloads: 126
Uploads: 7
Default [Rel]Fuso Beta 1

Japanese Fuso ready for testing, I think.



You can download it here, extract to your mods folder. It has a single mission with it. Weird AA gun but that's what was on there, at least its something different.:hmm:

Uploaded Beta 1.1 with sound fix. There were no ship sounds.

http://files.filefront.com/IJN+Fuso+.../fileinfo.html

Updated the link: forgot the flag. Added

Hope it works OK. I still want to do some tweaking on some stuff I'm not sure about yet. But it works.

Edit: This ship only works in single missions, it will not work in a career due to a mistake which I have not fixed in the upc file and I do not have the time to do it right now.

Updated link:
http://www.filefront.com/14278159/IJN_Fuso_Beta1_1.zip

Peabody
__________________

System Spec: Gigabyte GA-965P-DS3, PentiumD Dual Core Presler 945 3.4Ghz, Gigabyte Geforce 7600GS, 2-1GB Corsair XMS2 800Mhz in Dual Channel, 2-WD 250 SATA 3Gb/s, Onboard Realtek HD 7.1 Audio, DVD ROM, DVD burner, Hiper 580 Watt Power supply, WinXP SP2.


Last edited by peabody; 08-13-2009 at 07:20 PM.
peabody is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2008, 06:28 PM   #2
Lagger123987
Grey Wolf
 
Join Date: May 2007
Location: Little Saigon, San Jose, California
Posts: 944
Downloads: 323
Uploads: 4
Default

Seem though your trying to pick up where miner lefft off, he haven't been around to update us on the ships he's working on.
__________________
Lagger123987 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2008, 06:28 PM   #3
W4lt3r
Ensign
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 222
Downloads: 14
Uploads: 0
Default

Is it just me or in the image you provided, there is an 8''er on the 1st bow gun? But good job on the release, i'll try this beauty out tomorrow.
W4lt3r is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2008, 06:45 PM   #4
peabody
Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York State, USA
Posts: 2,390
Downloads: 126
Uploads: 7
Default

Quote:
Originally Posted by W4lt3r
Is it just me or in the image you provided, there is an 8''er on the 1st bow gun? But good job on the release, i'll try this beauty out tomorrow.
Nice catch, I didn't even see that. That was when I first got it playable and didn't have the 14" taken out of gunsradar.dat so I used the 8" from the Maya as a placeholder. Forgot that was the pic I used for WIP thread. It has a 14" on it now though.

@ Lagger Actually I am trying to avoid the ships Miner is working on. I am still learning how to do this stuff. And I don't want to release some "junk" when I know Miner is spending a lot of time and will end up with a much better boat, since he will be able to do the stuff I haven't learned yet.

Peabody
__________________

System Spec: Gigabyte GA-965P-DS3, PentiumD Dual Core Presler 945 3.4Ghz, Gigabyte Geforce 7600GS, 2-1GB Corsair XMS2 800Mhz in Dual Channel, 2-WD 250 SATA 3Gb/s, Onboard Realtek HD 7.1 Audio, DVD ROM, DVD burner, Hiper 580 Watt Power supply, WinXP SP2.

peabody is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2008, 06:49 PM   #5
yamato1
A-ganger
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 77
Downloads: 26
Uploads: 0
Default

Thank you!

It's GREAT!!!!!!!

But my Bismarck.............ohhhh
yamato1 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2008, 11:02 AM   #6
nv21lg
Swabbie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Downloads: 6
Uploads: 0
Default wonderful

It's amazing!
Can it be used in carrier mode?
nv21lg is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2008, 01:24 PM   #7
peabody
Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York State, USA
Posts: 2,390
Downloads: 126
Uploads: 7
Default

Quote:
Originally Posted by nv21lg
It's amazing!
Can it be used in carrier mode?
At the moment there isn't any Japanesee Campaign. When I made it I didn't think anyone would want to use it in career mode. You are alone and you can't dive to 250ft to get away from the attackers like you can with a sub and you can only shoot at one at a time so if you run into a task force you will probably lose. It was built with a Gato so you can't use it with the German side. I built it to play with single missions.

You can download the "Maya Task Force and Refit" Single Mission, I put in a Japanese base so you could reload and go wandering around. It is at Wake so it is close to Midway and Pearl where you can find some targets. I don't know if you can save a Single mission, never tried, but on a single mission all of the Allied traffic gets loaded too, so there will be targets. The only difference with a Career is you get those medals which don't mean anything anyway. And you don't need to go to port to buy a deckgun upgrade, the Deck Gun is your main turret.

So you don't need to write missions to use it, just reload your ammo at Wake and go where ever you want and shoot stuff. Same with the Maya is you have that, you can use Wake for either one.

Peabody
__________________

System Spec: Gigabyte GA-965P-DS3, PentiumD Dual Core Presler 945 3.4Ghz, Gigabyte Geforce 7600GS, 2-1GB Corsair XMS2 800Mhz in Dual Channel, 2-WD 250 SATA 3Gb/s, Onboard Realtek HD 7.1 Audio, DVD ROM, DVD burner, Hiper 580 Watt Power supply, WinXP SP2.

peabody is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2008, 01:37 PM   #8
Ishigami
Navy Dude
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 177
Downloads: 20
Uploads: 0
Default

Great I like it!
Ishigami is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2008, 02:04 PM   #9
peabody
Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York State, USA
Posts: 2,390
Downloads: 126
Uploads: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Ishigami
Great I like it!
Thank you Ishigami. I had the bridge at the very top at first but I couldn't even see the front of the ship so I moved it down.

Peabody
__________________

System Spec: Gigabyte GA-965P-DS3, PentiumD Dual Core Presler 945 3.4Ghz, Gigabyte Geforce 7600GS, 2-1GB Corsair XMS2 800Mhz in Dual Channel, 2-WD 250 SATA 3Gb/s, Onboard Realtek HD 7.1 Audio, DVD ROM, DVD burner, Hiper 580 Watt Power supply, WinXP SP2.

peabody is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2008, 08:10 AM   #10
thyro
Commander
 
Join Date: Mar 2006
Location: on a rock surrounded by water, that people call it UK
Posts: 473
Downloads: 31
Uploads: 0
Default

Hi,

I might be missing something but I cannot see your ship listed anywhere on my game

any tips? Thanks

Thanks
thyro is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2008, 11:47 AM   #11
peabody
Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York State, USA
Posts: 2,390
Downloads: 126
Uploads: 7
Default

Quote:
Originally Posted by thyro
Hi,

I might be missing something but I cannot see your ship listed anywhere on my game

any tips? Thanks

Thanks
You extracted to the MOD folder and enabled it with JSGME? It should show in the American side. It is made with a Gato so it won't show on the German side. The only other thing it could be is some have had some problems with Vista but I don't use it so I'm not sure if included MODs or just saved games and pics.

Peabody
__________________

System Spec: Gigabyte GA-965P-DS3, PentiumD Dual Core Presler 945 3.4Ghz, Gigabyte Geforce 7600GS, 2-1GB Corsair XMS2 800Mhz in Dual Channel, 2-WD 250 SATA 3Gb/s, Onboard Realtek HD 7.1 Audio, DVD ROM, DVD burner, Hiper 580 Watt Power supply, WinXP SP2.

peabody is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2008, 05:02 PM   #12
Ishigami
Navy Dude
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 177
Downloads: 20
Uploads: 0
Default

I’ve got one issue: No engine sound
She is the quiet it one it appears :rotfl:
Ishigami is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2008, 05:16 PM   #13
peabody
Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York State, USA
Posts: 2,390
Downloads: 126
Uploads: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Ishigami
I’ve got one issue: No engine sound
She is the quiet it one it appears :rotfl:
You are right, I figured I didn't hear it because I was so high up. The dsd files are there, I'll check the links. I'll check it out. Actually it's a new top secret silent propulsion developed by the Japanese, subs can't detect it. But they put it on the BB instead of the destroyer so it doesn't do any good. :rotfl:.

I'll get back to you.

Uploaded the new sound fix. Use the link in the first post or here:

http://files.filefront.com/IJN+Fuso+.../fileinfo.html

Peabody
__________________

System Spec: Gigabyte GA-965P-DS3, PentiumD Dual Core Presler 945 3.4Ghz, Gigabyte Geforce 7600GS, 2-1GB Corsair XMS2 800Mhz in Dual Channel, 2-WD 250 SATA 3Gb/s, Onboard Realtek HD 7.1 Audio, DVD ROM, DVD burner, Hiper 580 Watt Power supply, WinXP SP2.


Last edited by peabody; 07-22-2008 at 06:50 PM.
peabody is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2008, 07:29 AM   #14
kondor999
Watch
 
Join Date: May 2008
Posts: 25
Downloads: 29
Uploads: 0
Default Thank You!

I love these IJN surface mods!

I happen to really like the way IJN ships look, and it's such a kick to be able to go around shooting stuff with them.

Thanks again for your hard work!
kondor999 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2008, 10:52 AM   #15
keltos01
Silent Hunter
 
Join Date: Feb 2008
Location: piétrebais belgium
Posts: 4,989
Downloads: 110
Uploads: 18
Default

So you know how to add a flag.... mmmmm.... isn't the Jyunsen B missing one as well ???? could you... ?

Keltos
__________________
"Honorable Builder of Sinking Ships"

keltos01 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2020 Subsim