SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2009, 03:52 AM   #16
joeljansson
Sparky
 
Join Date: Feb 2009
Location: in front of the screen in sweden
Posts: 158
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

i want all stock but more sub nets and mines
__________________
joeljansson is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2009, 08:54 AM   #17
Armistead
Rear Admiral
 
Join Date: Dec 2008
Location: on the Dan
Posts: 10,637
Downloads: 359
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by joeljansson View Post
i want all stock but more sub nets and mines

Strange request, I would want better graphics and stuff that helps me instead of items you'll seldom see and kill you ta boot.

My guess is you're SOL unless you add them yourself. You can probably find some subnets in the Marshalls, Gilberts in stock if you just want to see them.
Armistead is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 06:12 AM   #18
joeljansson
Sparky
 
Join Date: Feb 2009
Location: in front of the screen in sweden
Posts: 158
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

youre right but id like more mines and subnets at harbours cause its too easy to get in just getting bored of photo reconing
__________________
joeljansson is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 01:33 PM   #19
Armistead
Rear Admiral
 
Join Date: Dec 2008
Location: on the Dan
Posts: 10,637
Downloads: 359
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by joeljansson View Post
youre right but id like more mines and subnets at harbours cause its too easy to get in just getting bored of photo reconing

I agree with that, some mods add those two elements, although harbor raping is still rather easy at some places. Where there are subnets, it's about impossible to get at them. We just more nets and mines around places like Truk.

If you're tired of easy, why not simply load one of the supermods.
Armistead is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 07:13 PM   #20
ctt244
Swabbie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 9
Downloads: 160
Uploads: 0
Default sonar mines

Hi all , yes mine again
can anyone tell if there is a sonar mod out that i can use to tell if i am in a mine field ? i used one and SH4 did not like it at all ,the sim just locked up and the sound went nuts, to many mines?? can anyone the mod link if there is one please.

thanks

CT
ctt244 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 09:17 PM   #21
Armistead
Rear Admiral
 
Join Date: Dec 2008
Location: on the Dan
Posts: 10,637
Downloads: 359
Uploads: 0


Default

Are you using TMO?
Armistead is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 09:57 PM   #22
ctt244
Swabbie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 9
Downloads: 160
Uploads: 0
Default TMO,mines

no not as yet , i did try a mod but i think it was for the SH4 1.5 UBM? i am on the SH4 1.4 at this time , i am looking to buy the 1.5 ,but i wish to down load it to my pc direct if i can from a web site ? rather than the post ! no luck with a link yet, if pos can i get TMO for 1.4 with the mod in ?

thanks
CT
ctt244 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2009, 04:45 AM   #23
joeljansson
Sparky
 
Join Date: Feb 2009
Location: in front of the screen in sweden
Posts: 158
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Armistead View Post
I agree with that, some mods add those two elements, although harbor raping is still rather easy at some places. Where there are subnets, it's about impossible to get at them. We just more nets and mines around places like Truk.

If you're tired of easy, why not simply load one of the supermods.
any tips on wich and how to install?
__________________
joeljansson is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2009, 05:56 AM   #24
vickers03
Crusty
 
Join Date: May 2007
Location: germany
Posts: 648
Downloads: 359
Uploads: 23
Default

Quote:
Hi all , yes mine again
can anyone tell if there is a sonar mod out that i can use to tell if i am in a mine field ? i used one and SH4 did not like it at all ,the sim just locked up and the sound went nuts, to many mines?? can anyone the mod link if there is one please.
was that my FM sonar mod??
i had some sound problems too in dense minefields,
try reducing 3d sound channels in sh4.
vickers03 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2009, 08:41 AM   #25
runningdeer
Frogman
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, Tx.
Posts: 305
Downloads: 141
Uploads: 1
Default

Quote:
Originally Posted by ctt244 View Post
no not as yet , i did try a mod but i think it was for the SH4 1.5 UBM? i am on the SH4 1.4 at this time , i am looking to buy the 1.5 ,but i wish to down load it to my pc direct if i can from a web site ? rather than the post ! no luck with a link yet, if pos can i get TMO for 1.4 with the mod in ?

thanks
CT
Here is a place to dl the uboat (patch 1.5) addon. Digital dl. Its only $10. Or get the bundle pack for like $25.

uboat missions addon: http://www.direct2drive.com/4/5867/p...sions-Download
__________________


runningdeer is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2009, 10:36 PM   #26
ctt244
Swabbie
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 9
Downloads: 160
Uploads: 0
Default FM sonar mod

Quote:
Originally Posted by vickers03 View Post
was that my FM sonar mod??
i had some sound problems too in dense minefields,
try reducing 3d sound channels in sh4.
Yes it Was i will try that and see ? thanks.

CT
ctt244 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2009, 11:13 PM   #27
T.Von Hogan
Planesman
 
Join Date: Oct 2007
Location: mississippi
Posts: 190
Downloads: 51
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by runningdeer View Post
Here is a place to dl the uboat (patch 1.5) addon. Digital dl. Its only $10. Or get the bundle pack for like $25.

uboat missions addon: http://www.direct2drive.com/4/5867/p...sions-Download

Here is a better place to get it since it helps keep this site afloat, its where i got mine
http://www.subsim.com/store.html
T.Von Hogan is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2019, 10:18 PM   #28
Mad Mardigan
Seaman
 
Join Date: Sep 2016
Location: Grand Rapids, Mi.
Posts: 36
Downloads: 119
Uploads: 0
SHO Re: Mines...

As it goes, for finding them, was mentioned of a mod to be able to locate them... but why.??? My own opinion, would be more advantageous, to avoid them at all. Using said mod to locate & avoid them. Now, as far as being able to see them, in game goes.. I know of & have screen shotted 1 I saw of, in SH3. As for SH4, haven't yet, but doesn't mean they aren't in game, just that I haven't seen any.. yet, being the operative word here... Same goes, as for SH5...
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mad Mardigan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim