![]() |
SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
|
![]() |
#1 |
The Old Man
![]() Join Date: Mar 2005
Downloads: 418
Uploads: 0
|
![]()
Gdzieś na forum widziałem kiedyś chyba wątek w tym temacie - spróbuj poszukać w archiwum.
Sam nie miałem z Bordinstrumente 1.0 żadnych problemów, teraz używam wersji 1.3 dla Grey Wolves. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lieutenant
![]() Join Date: Jan 2002
Downloads: 36
|
![]()
Było OK, dopóki nie zainstalowałem tej poprawki (skądinąd genialnej) do zegarów,
niby instalowałem poprawnie, ale po załadowaniu stanu gry wszystkie zegary wewnątrz U-boota pokazują godzinę 12-tą :-) Tylko, kiedy zaczynam nowy patrol jest OK, chyba wszystko przeinstaluje raz jeszcze, mam niezły bajzel przez te wszystkie mody :-) Dzięki, search tu chyba średnio działa, a w tej chwili nie mogę przejrzeć wszystkich postów z ostatnich 6-ciu miesięcy, ale zobaczę co da reinstalka. PS. Samodzielnej wersji Boardinstrumente 1.3 też nie widzę, w wątku o dostępnych modach niby jest 1.3, ale ściąga się w zasadzie 1.0 :-) Pozdrawiam Stary Wuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
The Old Man
![]() Join Date: Mar 2005
Downloads: 418
|
![]()
O ile się nie mylę, to donots76 w swoim wątku o wydaniu nowego Bordinstrumente 1.2 czy 1.3 chyba podawał linka do wersji standalone, zrobionego na czyjąś prośbę.
Ale masz rację, najlepiej odinstalować wszystko do żywego i zarzucić raz jeszcze instalkę. Siemanko PS. For native English, French, German and any others speakers - who said that Polish language is difficult? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|