SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > Silent Hunter 5 > Silent Hunter Online
Forget password? Reset here

Thread Tools Display Modes
Old 09-16-2013, 03:39 PM   #1
Join Date: May 2010
Location: Vermont, USA
Posts: 184
Downloads: 469
Uploads: 0
Default Can't refuel

Anyone else having truble refuleing in the bunker??

I made a post on the support forums (Username is NeroPrime), but no help yet.
Here's link to my post , I have included a video in the OP.

Any help would be appreciated.
My Mod Soup and System Specs.

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Benjamin Franklin, Historical Review of Pennsylvania, 1759

blkdimnd is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2013, 12:09 PM   #2
Join Date: Sep 2006
Posts: 40
Downloads: 0
Uploads: 0

I had the bug one time and I think refreshing the page fixed it for me.
iven72 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 12:23 PM   #3
Silent Hunter
Join Date: Dec 2004
Location: AN9771
Posts: 4,187
Downloads: 222
Uploads: 0


You have to manually fill the boat up while in the bunker. Also when you do not have any fuel left then you need to buy some.
Pisces is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 03:22 PM   #4
von Zelda
Join Date: Jul 2006
Posts: 512
Downloads: 9
Uploads: 0

And, don't forget to hit the transfer button or it will not fill up.
von Zelda is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 12:23 PM   #5
Lzs von swe
Ace of the Deep
Join Date: Nov 2005
Location: Norrkoping, Sweden
Posts: 1,074
Downloads: 66
Uploads: 0

And in the German forum they state that having 2 stacks of Diesel in the Depo solves these problems.
Same with reloading front and rear tubes, at least 2 stacks of TP alowes you to reload both at the same time.
Lzs von swe is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2013, 05:41 PM   #6
Bilge Rat
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Downloads: 19
Uploads: 0
Default Thanks

bigketch is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2014, 09:42 AM   #7
Join Date: Apr 2005
Location: Lubbock, TX
Posts: 6
Downloads: 20
Uploads: 0

I find when I return from a mission, I can't refuel or rearm immediately. I either have to log for a few minutes or play a mission with another sub before it will allow those actions on the first sub. I'm guessing the delay is to simulate the turn around time necessary before you could relaunch again?
BobRoyall is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2018 Subsim