SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SH4 Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2011, 12:04 PM   #46
Yamato_NF
King of the Ocean
 
Yamato_NF's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Michigan, United States
Posts: 337
Downloads: 611
Uploads: 0
Promo Video

a request from someone intrested,
i need someone to make a promotional video of this sub in action.
i.e. leaving home port, nuking a comvoy, coming back.
and please send me the video in my E-Mail when its done,(And of course, put it on you tube!) ill provide the E-Mail on accepting the job
i would also like a couple people for bug testing.

Yamato_NF
__________________
Proud owner of SH3/4/5
Proud owner of the DCS series

"He who controls the seas controls the world."
Yamato_NF is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 01:08 PM   #47
Brewster
Sparky
 
Join Date: Apr 2011
Location: Rotterdam, The Netherlands.
Posts: 151
Downloads: 5
Uploads: 0
Default

Thank god with the "Q"it works!

Great sub Yamamoto i will make you're vid np

and also be you're tester
__________________

Brewster is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 01:10 PM   #48
danny60
A-ganger
 
Join Date: Jan 2009
Location: You know, I have no idea where I am...
Posts: 73
Downloads: 13
Uploads: 0
Default

I know this is a stupid question but how do you raise the masts? I've tried the conventional shift+X and nothing happens...
Also this boat takes ages to dive, my current record is 30 ingame mins. Any idea how to increase the diving speed?
__________________
Running at three-bell flank ahead.

Last edited by danny60; 06-02-2011 at 01:23 PM.
danny60 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 01:35 PM   #49
Yamato_NF
King of the Ocean
 
Yamato_NF's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Michigan, United States
Posts: 337
Downloads: 611
Uploads: 0
Masts

im not sure, i used "SH4 keymapper" to re map that key to Shift+X.
ill include the commands_en.cfg file in the 0.2 release....

as for the dive time, this is a NUCLEAR SUB THAT IS AS BIG AS KINGDOM KON!: will be shorter in the release of the "Super Typhoon"
__________________
Proud owner of SH3/4/5
Proud owner of the DCS series

"He who controls the seas controls the world."
Yamato_NF is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 04:38 PM   #50
Brewster
Sparky
 
Join Date: Apr 2011
Location: Rotterdam, The Netherlands.
Posts: 151
Downloads: 5
Uploads: 0
Default

Dive time can be a pain in the ass, sure when you just nuked you're self

Bu i love it i love it i love it

And i love the graphics of the lunch tubes.
__________________

Brewster is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 06:52 PM   #51
Char
Medic
 
Join Date: Apr 2008
Location: Albany,NY
Posts: 160
Downloads: 181
Uploads: 0
Default

Yammy I sent the E-mail to ya.BTW I don't think Shift+X works to raise,lower the mast.I'll retest here in a second.

EDIT
Shift+X does not work.

Last edited by Char; 06-02-2011 at 07:10 PM.
Char is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 07:42 PM   #52
Yamato_NF
King of the Ocean
 
Yamato_NF's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Michigan, United States
Posts: 337
Downloads: 611
Uploads: 0
Promo Video!

video of the sub in action!:

thanks to Char for composing this vid!
__________________
Proud owner of SH3/4/5
Proud owner of the DCS series

"He who controls the seas controls the world."
Yamato_NF is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2011, 10:27 PM   #53
peabody
Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York State, USA
Posts: 2,390
Downloads: 126
Uploads: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Yamato_NF View Post

as for the dive time, this is a NUCLEAR SUB THAT IS AS BIG AS KINGDOM KON!: will be shorter in the release of the "Super Typhoon"
You should read his post again. He said 30 minutes!!!! Does your sub take 30 minutes to dive?

Peabody
__________________

System Spec: Gigabyte GA-965P-DS3, PentiumD Dual Core Presler 945 3.4Ghz, Gigabyte Geforce 7600GS, 2-1GB Corsair XMS2 800Mhz in Dual Channel, 2-WD 250 SATA 3Gb/s, Onboard Realtek HD 7.1 Audio, DVD ROM, DVD burner, Hiper 580 Watt Power supply, WinXP SP2.

peabody is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2011, 01:02 AM   #54
colonelCJ
Electrician's Mate
 
Join Date: Jan 2011
Location: Washington.
Posts: 133
Downloads: 37
Uploads: 0


Yamato, the Masts are there... all ready... what is the key to raise them?,
since this is apparently 'your' wonderful creation that is 100% working...
__________________
SSN-23 USS Jimmy Carter
2007 -Present.


"...Always the best..." - Ship motto.


Respect to all who serve.

Silence Is Golden.
colonelCJ is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2011, 07:39 AM   #55
Yamato_NF
King of the Ocean
 
Yamato_NF's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Michigan, United States
Posts: 337
Downloads: 611
Uploads: 0
Quote:
Originally Posted by peabody View Post
You should read his post again. He said 30 minutes!!!! Does your sub take 30 minutes to dive?

Peabody
it does not take 30 minutes...
more like about 1-2.
(on my end atleast....)
@CJ, i have not included the commands_en.cfg
in the release, i will make an upload of it once i get home...
P.S. the key is Shift+X with the .cfg
alternatively, use the SH Keymapper program, it is a powerful tool that allows you to map keys... but i will upload the commands_en.cfg to my mediafire....
__________________
Proud owner of SH3/4/5
Proud owner of the DCS series

"He who controls the seas controls the world."
Yamato_NF is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2011, 07:48 AM   #56
Brewster
Sparky
 
Join Date: Apr 2011
Location: Rotterdam, The Netherlands.
Posts: 151
Downloads: 5
Uploads: 0
Default

Must say my sub dive as fast as he want. some times its under a min and sometimes it takes 6 min.

Btw Char.. You're pc did have a little lag on the vid?
__________________

Brewster is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2011, 07:52 AM   #57
danny60
A-ganger
 
Join Date: Jan 2009
Location: You know, I have no idea where I am...
Posts: 73
Downloads: 13
Uploads: 0
Default

I've fixed my dive time issues by tweaking the s3d data
__________________
Running at three-bell flank ahead.
danny60 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2011, 08:05 AM   #58
Yamato_NF
King of the Ocean
 
Yamato_NF's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Michigan, United States
Posts: 337
Downloads: 611
Uploads: 0
dive time

@danny, nice job taking it into your own hands mate!
I am still not back from my College, ill be home by 4:00 tonight...
by then, ill upload the .cfg

Yamato_NF
__________________
Proud owner of SH3/4/5
Proud owner of the DCS series

"He who controls the seas controls the world."
Yamato_NF is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2011, 09:46 AM   #59
Marka Ragnos
Weps
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 362
Downloads: 142
Uploads: 0
Default

jhapprich and silverwolf if they would work together.... omg talk about a winning team
Marka Ragnos is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2011, 11:27 AM   #60
Marka Ragnos
Weps
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 362
Downloads: 142
Uploads: 0
Default

When i start a career the sub was inside the harbor

I have changed a few settings and this is the result




And i'm ready to destroy the world :p




if you want i can give you the files Yamato, the first one is a must i believe

nice work m8

Last edited by Marka Ragnos; 06-03-2011 at 11:53 AM.
Marka Ragnos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim