SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > General > Comments to SUBSIM Review
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2020, 10:33 AM   #46
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

Going to need to see this in action, is working for me with Chrome and FF.
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2020, 03:32 PM   #47
skidman
Ace of the Deep
 
Join Date: Dec 2012
Location: Near the Dutch mountains
Posts: 1,012
Downloads: 85
Uploads: 0
Nuke Still no joy...

OK, thanks for testing. So maybe my user profile is toast?
__________________

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.” (Douglas Adams)
skidman is online   Reply With Quote
Old 10-27-2020, 03:55 PM   #48
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

No sir, I'm sure your profile is no different than anyone else's but I cannot recreate the issue. You are able to post with all functionality, just limited when editing. I will keep looking into it, there's a reason, I just don't know what it is yet.

Waiting to hear from other users if they have the same issue.
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2020, 04:03 PM   #49
Mad Mardigan
Captain
 
Mad Mardigan's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Grand Rapids, Mi.
Posts: 482
Downloads: 252
Uploads: 0


SHO Re: Following a link in a forum post, showing up as NOT being signed in... part trois

Quote:
Originally Posted by Onkel Neal View Post
Should be fixed now, thanks.


Just checked & see that it is...

Much appreciated, just trying to do my bit to help keep the site user friendly...

M. M.

__________________
Mad Mardigan is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2020, 08:27 PM   #50
ET2SN
Grey Wolf
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 854
Downloads: 33
Uploads: 0


Default

Speaking on behalf of myself (and probably Aktungbby ), I completely approve of our new front page mascot.

ET2SN is online   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 09:27 AM   #51
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

From propbeanie:

Quote:
The forum is not updating the "read post" indicators, either between logged in visits, or logging out and then logging back in.
With myself logged in, I click the New Posts link in the top nav bar.
I can then click a topic, scroll through the topic.
Return to the New posts and that topic no longer appears, since it has been read.
Can you check that?

Demo


Quote:
while attempting to use "Quick Links" from the main menu, and then under "Quick Links", use the "Mark Forums Read", got a vBulletin Message: "Your submission could not be processed because a security token was invalid."
Yes, I see the same, made a small change to the code in the navbar template, seems to be fixed.

thanks!
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 12:39 PM   #52
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

Made some changes to the smtp email set up, so let me know if you are NOT getting the usual notifs via email, thanks
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 12:50 PM   #53
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

test, no notif, delay
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 12:50 PM   #54
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

test, notif, delay
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 12:53 PM   #55
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

test, notif, SSL none, delay
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 12:57 PM   #56
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

test 5
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 03:01 PM   #57
skidman
Ace of the Deep
 
Join Date: Dec 2012
Location: Near the Dutch mountains
Posts: 1,012
Downloads: 85
Uploads: 0
Default

This reads exactly like when I'm troubleshooting MS Exchange servers. My thoughts are with You.

Back to the unclickable items when editing posts problem. I tried to reproduce the problem today on my office PC (Boss raised his brows, but he says we're going corona-broke every other minute, so maybe I should not give a damn) and would like to report the lastest twist: Now I can insert code by clicking icons in the edit screen, but I can't insert code (by clicking the icons) in the new post screen. This is weird. Sorry.
__________________

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.” (Douglas Adams)

Last edited by skidman; 10-28-2020 at 03:42 PM.
skidman is online   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 03:49 PM   #58
Onkel Neal
Born to Run Silent
 
Onkel Neal's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Cougar Trap, Texas
Posts: 19,675
Downloads: 454
Uploads: 210


Default

Quote:
Originally Posted by skidman View Post
This reads exactly like when I'm troubleshooting MS Exchange servers. My thoughts are with You.

Back to the unclickable items when editing posts problem. I tried to reproduce the problem today on my office PC (Boss raised his brows, but he says we're going corona-broke every other minute, so maybe I should not give a damn) and would like to report the lastest twist: Now I can insert code by clicking icons in the edit screen, but I can't insert code in the new post screen. This is weird. Sorry.

Are you saying you tried to reproduce the problem today on a different PC:

When editing a post, you are unable to insert smilies, images, links, change formatting (bold, italics, underline) using the icons in the toolbar areas?

And now on a different PC you were able edit a post and insert smilies, images, links, change formatting (bold, italics, underline) using the icons in the toolbar areas?

But now you cannot when making a new post?
Onkel Neal is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 08:09 PM   #59
skidman
Ace of the Deep
 
Join Date: Dec 2012
Location: Near the Dutch mountains
Posts: 1,012
Downloads: 85
Uploads: 0
Default

Yikes
__________________

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.” (Douglas Adams)
skidman is online   Reply With Quote
Old 10-28-2020, 08:24 PM   #60
skidman
Ace of the Deep
 
Join Date: Dec 2012
Location: Near the Dutch mountains
Posts: 1,012
Downloads: 85
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Onkel Neal View Post
And now on a different PC you were able edit a post and insert smilies, images, links, change formatting (bold, italics, underline) using the icons in the toolbar areas?

But now you cannot when making a new post?
Rgr that. And my home PC now shows the same behavior, so to not complicate the problem:



The edit screen: everything OK



The newpost screen: Nothing is clickable

Thanks again
__________________

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.” (Douglas Adams)
skidman is online   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2021 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.