![]() |
SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
|
![]() |
#1 |
Machinist's Mate
![]() Join Date: Sep 2006
Downloads: 32
Uploads: 0
|
![]()
Tworzę model Orła. Jak mnie nikt nie będzie wk..... to może na coś się przyda
![]() ![]() ![]() dooobra - nie robię sobie jaj... ![]() ![]() eiceibejzeinmkati proszę oto więcej mojego orzełka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...a każdy prawdziwy POLAK - podwodniak - da tutaj komenta... ![]() pozdrawiam Last edited by sonar_PL; 01-24-07 at 07:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Grey Wolf
![]() Join Date: Mar 2005
Downloads: 1
|
![]()
Fajnie sie prezentuje
![]() Jak sie nie myle to Kpt Lothar tez kiedys zrobil fajny model naszego Orla.
![]() Last edited by Polak; 01-27-07 at 08:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Machinist's Mate
|
![]() Quote:
jeśli przypisał go sobie popełnił lamerstwo ![]() (wklejam tu to z innego forum - to parę postów - 4 dni roboty przy modelu) ... pływam sobie Orzełkiem na test... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Machinist's Mate
|
![]()
próby podtapiania z gry... - dokleję więcej... zaglądajcie...
![]() ![]() a tu nieco z SH3 ![]() ![]() * ku słońcu ![]() na peryskopowej ![]() próby powiodły się - czas dopieszczać model... próba torpedowania zakończona sukcesem... zrobiłem sobie dzień wolnego czyli dzień trzeci przy modelu Orła: tu siedziałem prawie dwie godzinki... co sie zmieniło. poprawione stery. trochę siatek. poprawione noże do sieci. poprawione i dodane akcesoria pokładowe. dodane ochraniacze dziobowych sterów głebokości. ogólnie wygładzony... i jeszcze tona roboty... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przykładowe testy w VS zdane dużo lepiej. poprawnie się zanurza i wynurza w czasie. brak błedu transparencji - za szybko zmienia kurs jeszcze. torpeduje. do poprawienia skala. nieco okręt zwiekszyć trzeba. sporo roboty zostało - własciwie to nawet początek nie jest. * |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Seaman
![]() Join Date: Sep 2002
Downloads: 0
|
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Grey Wolf
![]() Join Date: Mar 2005
Downloads: 1
|
![]()
Czyli mylilem sie, sorki.
A jak tam prace ida z Imperial U-Flotilla, bo jak sie nie myle dolaczyles do nich. ![]()
![]() |
#7 |
Machinist's Mate
|
![]()
Tak, troszkę zmieniłeś fakty ale zdarza się każdemu...
Właściwie to ja robiłem dla Lothara ten model i dla jego strony... i tak zacząłem z 3D. Dzięki mu za to ![]() Tamten Orzeł pływał w Virtual Sailorze, kręcił śrubami, wszystkimi sterami, peryskopami i torpedował ale wtedy bardzo cienko było z moim 3D. Teraz troszkę umiem i powoli sobie go składam... kiedyś zrobię go w Maya bo tam świetne plugi są - morze itd. W niej robiono Gniew Oceanu, Nemo, Rybki z ferajny i inne... choć może Cinemy spróbuję... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Loader
![]() Join Date: Dec 2006
Downloads: 8
|
![]()
Niezła robota - bardzo mi się podoba !
|