![]() |
SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
|
![]() |
#1 |
Grey Wolf
![]() Join Date: Mar 2005
Downloads: 1
Uploads: 0
|
![]()
Witam wszystkich na nowym forum!
Mam na imie Sebastian i jestem tu moderatorem. Bardzo prosze wszystkich o reklamowanie tego forum znajomym, i na innych stronkach. Administrator Subsim.com, Neal Stevens dal nam 90 dni zeby pokazac ze tu jest jakies zycie. Jak nikt nie bedzie pisal to forum zniknie. /Wasz lokalny moderator Polak
![]() |
#2 |
A-ganger
![]() Join Date: Jan 2002
Downloads: 0
|
![]()
Siemanko. W razie możliwości będę reklamówał. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Grey Wolf
Downloads: 1
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Watch
![]() Join Date: Jan 2004
|
![]() Quote:
![]() Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Pole
![]() |
![]() |
#5 |
A-ganger
![]() Join Date: Jan 2002
|
![]()
Jak będziesz szukał przeciwnika do grania to daj znac
![]() GG 9347710 Zwykle zbieram pare osób i obsadzamy łodzie podwodne , fregate i smiglowce . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Old Man
Downloads: 418
|
![]()
Ależ ze mnie tuman, jestem na subsim codziennie, a dopiero teraz zjechałem na dół i zobaczyłem polskie podforum
![]() Mam nadzieję, że trochę nas tu się zgromadzi i będziemy mogli dyskutować o najważniejszych wątkach na forum ogólnym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Engineer
![]() Join Date: Nov 2002
Downloads: 70
|
![]() Quote:
Dawno tu nie bylem. Troche sie tu pozminialo. Ciesze sie ze bedzie mozna w ojczystym jezyku pogadac z ludzmi o podobnych zainteresowaniach. Pozdrawiam wsztystkich. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mate
![]() Join Date: Jul 2006
Downloads: 4
|
![]()
Hey wam,
bracia podwodniacy. Jestem czesto na Subsim.com i dopiero teraz zauwazylem ze mamay polskie frum ![]() Mam nadzieje ze bede mial przyjemnosc pograc z wami w DW albo SHIII. Do uslyszenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Swabbie
![]() Join Date: Jun 2005
|
![]()
Czesc!
Zadko ostatnio tu zagladam, aczkolwiek ucieszyl mnie fakt, ze tylu Polakow gra w tego typu gry. Nie zagladam tu, poniewaz wciagnal mnie bez reszty Battlefield 2 i na rzecz niego zarzucilem tymczasowo granie we Fleet Command, Sub Command oraz Harpoona, ale zareklamuje to forum, na boardach Battlefielda (www.battlefield.pl oraz www.bfcentral.pl). Mam ochote niedlugo sprobowac poplywac sobie "ochłapem" ![]() ![]()
![]() |
|
|