![]() |
SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
|
![]() |
#1 |
Nub
![]() Join Date: Apr 2005
Downloads: 96
Uploads: 0
|
![]()
Długa wyprawa dobiegła końca... USS Tauntog wyruszył w lutym 1942 roku w niebepieczną misję... Nowy kapitan jednostki IntruderPL nie wiedział, co go czeka w pogoni. Czy to on będzie myśliwym, czy też zamieni się w zwierzynę? Jakie były losy patrolu USS Tauntog?
Jeżeli chcecie się tego dowiedzieć, zapraszamy na film autorstwa PL_IntruderPL'a przedstawiający przebieg patrolu. Przeżyjcie chwile radości, chwały jak i nudnej rutyny oraz momenty strachu i bezradności. Polowanie na Rannego Niedźwiedzia się zaczęło ! ZAPRASZAM NA FILM ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Planesman
![]() Join Date: Feb 2007
Downloads: 40
|
![]()
Genialne! Naprawdę świetne! Podoba mi się zwłaszcza narracja, i ten moment rodem z das boota kiedy osiadasz na dnie po ataku niszczycieli... Gratulacje.
Powinieneś zrobić wersję angielską - ten film zasługuje na szerszą widownię; co tam - jestem pewien, że trafił by na główną stronę subsim ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Nub
![]() Join Date: Apr 2005
Downloads: 96
|
![]()
Dzięki za miłe słowa uznania, ale nie ja jestem autorem tego filmu. Ten film zrealizował, napisał scenariusz oraz nagrał narrację PL_IntruderPL kolega z klanu POLISHSEAMEN Porozmawiam z nim i może się skusi się na angielską wersje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|