![]() |
SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
![]() |
#1 |
Watch
![]() Join Date: Jan 2012
Downloads: 285
Uploads: 0
|
Rgulacja głębokości zanurzenia torped SH4
Witam mam do was pytanie jeżeli mogę je tu zadać
![]() Widzę że jest polskojęzyczna wersja forum ![]() Pytanie jest następujące ?? Jak mogę ustawić głębokość zanurzenia torpedy w SH4 ? bo w SH5 jest t bardzo łatwe i to mi się podoba. A w SH4 jeżeli najdzie mi na peryskop jakiś niszczyciel za boga go nie mogę trafić ponieważ torpeda przepływa grubo pod nim ;/ Jak ustawić głębokość zanurzenia torpedy w SH4 ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Old Man
![]() Join Date: Aug 2007
Downloads: 5
|
![]()
lepiej spytaj w czesci angielskiej bo do polskiej malo kto zaglada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ensign
![]() Join Date: Aug 2011
Downloads: 237
Uploads: 3
|
![]()
Ja osobiscie ustawiam od 2 metrów w dól czyli czasem 1,5 zalezy od niszczyciela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Watch
![]() Join Date: Apr 2011
Downloads: 199
|
![]()
To proste spoglądasz do książki i widzisz jaka głębokość zanurzenia dana jednostka posiada i wprowadzasz dane głębokości do kalkulatora torpedowego bodajże po lewej stronie na dole.Ale to też zależy czy używasz oryginalnego perola gry czy tez jakiegoś innego.Poszukaj uważnie na forum bo gdzieś w dziale SH4 widziałem tutka dotyczącego obsługi kalkulatora torpedowego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Swabbie
![]() Join Date: Sep 2009
Downloads: 190
|
![]()
Przede wszystkim to napisz nam na jakim zestawie modow grasz?
Niestety, ale wersja czysta gry jest praktycznie nie grywalna ze wzgledu na bugi - miedzy innymi wlasnie ten z zupelnie irracjonalnym zachowywaniem sie torped po wystrzeleniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|