![]() |
SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
![]() |
#1 |
Swabbie
![]() Join Date: Sep 2006
Downloads: 6
Uploads: 0
|
![]()
Czesc od kilku tygodni gram w Silent Hunter z modem GW w mam w zwiazku z tym kilka pytan do Was
![]() 1.Jak to jest z tymi samolotami? Bez względu na rok i przyspieszenie czasu nigdy zadnego po wyplynieciu z portu nie widzialem.Sprawdzilem jak to wyglada w edytorze i zauwazylem, ze obecnosc samolotow na danym obszarze mozna wytworzyc na dwa sposoby: a)stworzyc baze lotnicza(Air Base) B)wyznaczyc recznie samolotom trasy tak jak sie wyznacza okretom Autorzy GW zastosowali w 99% przypadkow opcje a Kiedy sobie dla proby ustawilem(przy pomocy metody b) kilka samolotow latajacych wzdluz zachodniego wybrzeza USA efekt w grze był niemal odrazu widoczny ![]() moje pytanie brzmi tak: Czy w nastepnej wersji GW nadal beda "Air Base" czy raczej na to nie liczyc i zaczac samemu to przerobiac? 2.Drugie pytanie dotyczy Polski w GW i brzmi krotko dlaczego jest tyle bugow? -Polskie miasta i daty zajmowania tych miast w 39, 44 i 45r -calkowity brak polskiej floty wojennej i handlowej na Atlantyku po wrzesniu 39 -nawet w muzeum nie ma liniowcow z polska bandera 3.No i co robia w tym dodatku statki czeskie wegierskie i slowackie ![]() ![]() i Najważniejsze pytanie nie chce sie w pierwszy (ani nawet setnym)temacie zbytnio szarogesic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Grey Wolf
![]() Join Date: Mar 2005
Downloads: 1
Uploads: 0
|
Quote:
Zgloscie bugii, a Ja je przekaze dalej teamowi GW. /Mod
![]() |