SUBSIM Radio Room Forums
Mods and files for every subsim!

SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SH5 Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-06-2010, 08:01 PM   #16
etheberge
Watch Officer
 
Join Date: Nov 2007
Location: Montreal, QC
Posts: 345
Downloads: 479
Uploads: 10
Default

Wow, man, just wow. That must have taken hours to write.








Jar Jar approves!




__________________

11 War Patrols / 56 ships sunk or damaged for 212,022 tons
Zero casualties throughout the war
Scuttled on 8 May, 1945 in Sonderburg Bay, after German surrender
etheberge is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2010, 09:17 PM   #17
reaper7
sim2reality
 
Join Date: Jun 2007
Location: AM 82
Posts: 2,278
Downloads: 254
Uploads: 32
Default

Thank you for this excellent Tutorial. Look forward to Tutorial on adding items' as I'm failing misserably at this.
reaper7 is online   Reply With Quote
Old 03-20-2010, 10:56 AM   #18
karamazovnew
The Old Man
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bucharest, Romania
Posts: 1,403
Downloads: 151
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by reaper7 View Post
Thank you for this excellent Tutorial. Look forward to Tutorial on adding items' as I'm failing misserably at this.
Thanks, but what do you mean by "adding items?"
karamazovnew is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2010, 01:30 PM   #19
reaper7
sim2reality
 
Join Date: Jun 2007
Location: AM 82
Posts: 2,278
Downloads: 254
Uploads: 32
Default

Quote:
Originally Posted by karamazovnew View Post
Thanks, but what do you mean by "adding items?"
Hi karamazovnew, you can ignore the above, I misread what you said about in a previous post about adding objects - took as a tutorial on adding objects.

Again thanks for a great tutorial.
reaper7 is online   Reply With Quote
Old 07-09-2012, 02:39 PM   #20
stanger
Engineer
 
Join Date: Apr 2012
Location: Poland
Posts: 208
Downloads: 84
Uploads: 0
Default

So, I create new button, but how to tell it to do what I want it to do? Or is this menu editor for placing things only?
Or how to make some thing slide-able (like that big compass in SH3, cant remember who did it), or hide\unhide something by clicking on the button? Any tutorials on that?
stanger is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2013, 10:10 PM   #21
machiavelli
Medic
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 169
Downloads: 46
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by karamazovnew View Post
INTRODUCTION
I see no reason experienced modders can't use this tool to even tweak the SH3 and SH4 interface themselves.
Could you elaborate how sh3 modders can use this tool if it is built into the .exe of Sh5? Isn't that correct, there is no extern sh5 menu editor .exe, its just the sh5.exe modified for debuging and menu editing. Am I missing something?
machiavelli is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2013, 07:04 PM   #22
Pedro 100
Nub
 
Join Date: May 2011
Posts: 6
Downloads: 195
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by machiavelli View Post
Could you elaborate how sh3 modders can use this tool if it is built into the .exe of Sh5? Isn't that correct, there is no extern sh5 menu editor .exe, its just the sh5.exe modified for debuging and menu editing. Am I missing something?
Great question.
Also like to know how to use this menu editor with Sh3.
Pedro 100 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 08:43 AM   #23
Consigliere
Watch
 
Join Date: Jun 2011
Location: Moscow, USSR
Posts: 28
Downloads: 153
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by karamazovnew View Post
I see no reason experienced modders can't use this tool to even tweak the SH3 and SH4 interface themselves.
Question for "experienced modders":
What's the difference in SH5 & SH3 menu syntax? Why is it not possible to open some SH3 menu pages in SH5 menu editor (for example:"page main","tool tip")? Any suggestions?

PLEASE POST YOUR REPLY IN THIS THREAD.
It also contains an answer on how to edit SH3 & SH4 menus via SH5 built-in editor.
__________________
Yoda's modding rules:
- You must unlearn what you have learned.
- Try not. Do... or do not. There is no try.
- Size matters not.

Last edited by Consigliere; 10-03-2014 at 04:32 PM.
Consigliere is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2017, 10:09 AM   #24
von faust
Torpedoman
 
Join Date: May 2009
Location: Genova, Italy
Posts: 119
Downloads: 386
Uploads: 0
Default

(Excuse me for my english)
Suppose I create a simple Page that has the speed cover table as its item and suppose that I want use it on periscope attack postation.
How can I "call" the table ? I can create a button but how to associate it with the command that make appeear and disappear the table ?

Thanks
von faust is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1997- 2017 Subsim