SUBSIM Radio Room Forums
Sailor Steve supports Subsim through his many Amazon purchases, you can too!


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SH4 Fleet Boat Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2011, 07:36 AM   #31
Karle94
The Old Man
 
Join Date: Mar 2009
Location: Norseland
Posts: 1,357
Downloads: 253
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Yamato_NF View Post
hi...
ive been wondering reading all of this.
is it possible to use proEngineer to model SH4 ships?
it is a very powerful Parametric Design tool, and i use it for School,
i would like to use it for SH4 models
Reguards,
Yamato_NF
As long as you can convert the model to .obj.
__________________



Find my mods here:
https://www.mediafire.com/folder/lzgciodldp58p/SH4_Mods
My SH4 blog here:
http://karle94.blogspot.com/
Karle94 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2012, 05:08 PM   #32
chrysanthos
Grey Wolf
 
Join Date: Jan 2011
Location: greece
Posts: 811
Downloads: 431
Uploads: 0
Default

i want to convert ships from silent hunter 3 and 4 into virtual sailor...is this going to work? and i need any 3d program?
chrysanthos is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2013, 01:12 PM   #33
iyiskipper
Seaman
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 34
Downloads: 8
Uploads: 0
Default Adding In Ships Documentation.

I found some older useful documentation, & pointers pertaining to
(importing in your ships with S3D) covering a little more on nodes, explinations

if you want to read up some over in the Submarine Sim Central forums.

Link:Messing around with S3D finally
__________________
iyiskipper is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2013, 03:56 PM   #34
rotary crazy
Bilge Rat
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 5
Downloads: 35
Uploads: 0
Default

what am I doing wrong?

The render of the model looks perfect in 3d max but in the game the texture is all over the place


Thanks
rotary crazy is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2013, 04:25 PM   #35
Madox58
Navy Seal
 
Join Date: Dec 2006
Location: Los Angeles
Posts: 9,578
Downloads: 72
Uploads: 12
Default

Quote:
Originally Posted by rotary crazy View Post
what am I doing wrong?

The render of the model looks perfect in 3d max but in the game the texture is all over the place


Thanks
Would need to see an example to tell you what is wrong.
Madox58 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2013, 07:07 AM   #36
Yamato_NF12094413
Nub
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 9
Downloads: 373
Uploads: 0
CVN78_ USS Ford

http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=208348

I did the CVN78 , I hope someone can import it to silent hunter . :)

I also upload the OBJ file , if you want to do it for silent hunter .

D-L : http://www.mediafire.com/download/co.../CVN78+obj.rar :rock:
Yamato_NF12094413 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1997- 2017 Subsim