SUBSIM®  Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM® Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2018, 04:02 PM   #61
barnacleboy
Swabbie
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 6
Downloads: 2
Uploads: 0
Default

Ok, forget about the disk. I get it (for others struggling with the same issue ... select the weapon officer first).
barnacleboy is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2018, 04:22 PM   #62
ThePrody
not dead yet
 
ThePrody's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Romania
Posts: 97
Downloads: 111
Uploads: 0
Default

i think its a feature of the original Ahnenerbe GUI mod
ThePrody is online   Reply With Quote
Old 08-16-2018, 01:29 AM   #63
Leitender
Planesman
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 191
Downloads: 44
Uploads: 0
Default

Brodaga
Very helpful addition. Thank You very much!
Leitender is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 08:28 AM   #64
Rotor
Torpedoman
 
Join Date: Aug 2003
Location: Denmark (Falster)
Posts: 113
Downloads: 29
Uploads: 0
Default

Thanks Brogada222 - great stuff. Feeling home again after sh5😳
__________________
Rotor is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2018, 01:10 AM   #65
Kelly621
Engineer
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 206
Downloads: 321
Uploads: 0
Default

Quote:
posted by Fifi
Impossible to get it working correctly.

GWX3 no mods, installed to the letter, my nav map is screwed up in 2 parts by the middle screen, and my sub is showing even not on sea...

Don’t Understand, i patched it after the H.sie patch as commanded.

Fifi,

Did you uncomment the lines under the header Expand Nav and Attack maps render limit, from 1024x1024 to 2048x2048.
in the TychoSH3Patch map file as directed in Tycho's readme? If you did not you will get the split screen maps you are experiencing.

Open the map file in Tycho's WorkFolder with notepad and make the following changes. Then run the windows batch file to modify SH3.exe. When you load the mod with JSGME this time the map should look right.

Before....

@@@ Expand Nav and Attack maps render limit, from 1024x1024 to 2048x2048.
@@
@@@000A8E75: 00 00
@@@000A8E76: 04 08
@@@000A8E77: 00 00
@@@000A8E78: 00 00
@@
@@@000A8E7A: 00 00
@@@000A8E7B: 04 08
@@@000A8E7C: 00 00
@@@000A8E7D: 00 00
@@
@@@00109003: 00 00
@@@00109004: 04 08
@@@00109005: 00 00
@@@00109006: 00 00
@@
@@@00109008: 00 00
@@@00109009: 04 08
@@@0010900A: 00 00
@@@0010900B: 00 00
@@
@@@000739E4: 04 00

After...

@@@ Expand Nav and Attack maps render limit, from 1024x1024 to 2048x2048.
@@
000A8E75: 00 00
000A8E76: 04 08
000A8E77: 00 00
000A8E78: 00 00
@@
000A8E7A: 00 00
000A8E7B: 04 08
000A8E7C: 00 00
000A8E7D: 00 00
@@
00109003: 00 00
00109004: 04 08
00109005: 00 00
00109006: 00 00
@@
00109008: 00 00
00109009: 04 08
0010900A: 00 00
0010900B: 00 00
@@
000739E4: 04 00

Give it a second chance.
Bodaga thanks for your ARB WS really like it

Kelly621
Kelly621 is online   Reply With Quote
Old 10-13-2018, 02:05 AM   #66
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,117
Downloads: 286
Uploads: 0


Default

Thanks Kelly, it should be the problem as I didn’t change anything…
I’ll probably give it an other chance someday
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2018, 02:11 AM   #67
Kelly621
Engineer
 
Join Date: Dec 2012
Location: North Carolina
Posts: 206
Downloads: 321
Uploads: 0
Default A wish

Bodaga222,

Is there any chance you will be adding Tycho's just released functional draggable chronometer patch for SH3 into your excellent ARB WideGui mod? Would be a nice addition if you have the time to add it.

Kelly621
Kelly621 is online   Reply With Quote
Old 10-14-2018, 08:20 AM   #68
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,117
Downloads: 286
Uploads: 0


Default

Ok finally got it to work

Had to full re-install SH3
Something must have been screwed up somewhere.
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2018, 09:59 PM   #69
Force_Majeure
Bilge Rat
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Downloads: 80
Uploads: 0
Default

First of all, absolutely fantastic mod! I was posting initially regarding what I thought could have been faulty periscope tick marks but the problem was self correcting when I discovered I was incorrectly classifying the target ship during tests.

I went back to SH3 + GWX + mods recently when I found myself spending more time trying to fix SH5 glitches even with the latest supermods then playing the game!

Keep up the good work!

Last edited by Force_Majeure; 10-16-2018 at 11:01 PM.
Force_Majeure is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2018 Subsim