SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2018, 11:08 AM   #61
Fubar2Niner
Silent Hunter
 
Fubar2Niner's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: London. UK
Posts: 4,260
Downloads: 253
Uploads: 0


Default

@Prody

What card and what drivers mate?

Best regards.

Fubar
__________________


My Mediafire account:
http://www.mediafire.com/?pq6fesgls2il0
Fubar2Niner is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 01:37 PM   #62
ThePrody
not dead yet
 
ThePrody's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Romania
Posts: 135
Downloads: 116
Uploads: 1
Default

its a Lenovo gaming notebook from 2014 with GeForce 750M . Usually i need to install notebook-specific drivers so maybe that was the issue .
ThePrody is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2018, 10:34 AM   #63
Fubar2Niner
Silent Hunter
 
Fubar2Niner's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: London. UK
Posts: 4,260
Downloads: 253
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by ThePrody View Post
its a Lenovo gaming notebook from 2014 with GeForce 750M . Usually i need to install notebook-specific drivers so maybe that was the issue .
Possibly mate, that card is rather old, so I'm not sure it could handle those settings. As a side note those settings are also based on nvidias' latest driver set, I'm not even sure the latest drivers support your card mobile or desktop.

Best regards.

Fubar
__________________


My Mediafire account:
http://www.mediafire.com/?pq6fesgls2il0
Fubar2Niner is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2018, 01:06 PM   #64
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,374
Downloads: 301
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by Fubar2Niner View Post
@Eric

1st I can't say for WAC 5, but I don't see why these Inspector settings aren't cross compatible I can however throw in my 10 cents worth using GWX; see my screens;
First with Prodys settings:



Notice the jaggies along the side of the turm !

Now my settings:



Voila no jaggies !!

I must emphasise both *.nip files give a sun halo, on my part I don't even use the flat sun fix.

My *.nip file can be found here:

https://www.mediafire.com/file/vqq79..._III_.nip/file

Hope this helps

Best regards.

Fubar
Thanks a lot for this profile!

This is actually the best for SH3 on my rig. Much better than the one i use to play!

But ... for MEP V6, not for SH5 water.
I tried everything here in this thread, and it is still not good at all.
Probably my ZOTAC 580 doesn’t handle this SH5 water mod correctly.
MEP V6 water is great (not as good as real SH5 though because of transparency) while this SH5 water mod looks crap on my rig.
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim