SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2018, 05:29 PM   #1066
Anvar1061
Ace of the Deep
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 1,146
Downloads: 580
Uploads: 0
Default

#Fifi
http://www.subsim.com/radioroom/show...&postcount=128
Anvar1061 is online   Reply With Quote
Old 11-05-2018, 05:52 PM   #1067
HanSolo78
Sea Lord
 
Join Date: Apr 2005
Location: Austria
Posts: 1,793
Downloads: 98
Uploads: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Fifi View Post
I have installed this nice mega mod, to be able to use those awesome new subs looking.
Everything runs fine, except a graphic glitch on the sub rear.
The rear deck is slightly off the hull!
On side note, when i tried the German U-Boats Compilation 2 (only VIIB & VIIC models by WISE) on top of GWX, exact same glitch is here.

Is there a fix for this weird visual glitch?
Am i alone to see that??
(I can post a screen shot if needed)

…DIT: I can see this deck glitch only for VIIB. It seems VIIC is perfect.
Please make a screenshot!
__________________
HanSolo78 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 02:35 AM   #1068
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,298
Downloads: 294
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by HanSolo78 View Post
Please make a screenshot!


It affect only type VIIB...not really nice to the eye for the best looking sub ever in SH3!

Hope somebody could solve this

PS: it’s not coming from your nice mod or a corrupted file, as i got the exact same glitch using German u-boat compilation 2 mod on top of GWX.
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is online   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 03:14 AM   #1069
ivanov.ruslan
Ace of the Deep
 
Join Date: Oct 2012
Location: Pleven,BG
Posts: 1,057
Downloads: 847
Uploads: 0
Default

Strange, i have never noticed such a thing before


This is compilation 2 with Stock SH3

Last edited by ivanov.ruslan; 11-06-2018 at 03:46 AM.
ivanov.ruslan is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 04:19 AM   #1070
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,298
Downloads: 294
Uploads: 0


Default



I have the regret to report an other graphic bug with same sub VIIB type...

When you rotate the UZO and leave it, back in the attack periscope view (the one before accessing the TDC) you find the periscope seat rotated same direction you have left the UZO. So far itís normal.
But the periscope clock cadrant is off its support! In fact it doesnít follow the periscope rotating and is still in his original position.

I can give a screen shot if needed
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is online   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 05:21 AM   #1071
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,298
Downloads: 294
Uploads: 0


Default

Here is what i mean:



The clock support is empty, because the clock cadrant didn't move with the periscope.

Just realised that the periscope buttons didn't follow as well !! ...

I'm not using other mods than WAC's ones.
Hope it could be solved one day
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is online   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 08:17 AM   #1072
Anvar1061
Ace of the Deep
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 1,146
Downloads: 580
Uploads: 0
Default

That's what I said above.If you look closely at the Turms from Compilation-2, you will see the lack of a deck. I do not recommend installing this mod until it is finished.
Anvar1061 is online   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 08:37 AM   #1073
HanSolo78
Sea Lord
 
Join Date: Apr 2005
Location: Austria
Posts: 1,793
Downloads: 98
Uploads: 3
Default

@Fifi

Well.. I just checked... and I have none of your problems... even with only WAC5.0 & (full interior also tested) installed... no deck and hull problem and no chronograph problem.

__________________
HanSolo78 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 09:23 AM   #1074
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,298
Downloads: 294
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by Anvar1061 View Post
That's what I said above.If you look closely at the Turms from Compilation-2, you will see the lack of a deck. I do not recommend installing this mod until it is finished.
Ah...ok then (for the Compilation 2 mod)
But i have same issue with stock WAC!

Quote:
Originally Posted by HanSolo78 View Post
@Fifi

Well.. I just checked... and I have none of your problems... even with only WAC5.0 & (full interior also tested) installed... no deck and hull problem and no chronograph problem.


Damn, i don’t understand...
I have GWX and NYGM installed with the Compilation 2, and i get those problems...but it’s normal as Anvart just told me (mod not finished)

But WAC doesn’t need this Compilation 2 as it is already included!
And i’m Running WAC only with your WAC mods (except the new SH5 water - but it can’t be problem related)
So i really don’t see what’s going on...

Are you sure you tried the VIIB type??
The VIIC is ok

PS: could it be because i run GWX/NYGM/WAC without the multi install?
I just rename my documents/SH3 folder each time...
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is online   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 10:11 AM   #1075
Anvar1061
Ace of the Deep
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 1,146
Downloads: 580
Uploads: 0
Default

I highly recommend installing SH3Multi. It does not take much time and will save you from unnecessary problems in the future.
Anvar1061 is online   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 10:20 AM   #1076
ericlea
Ensign
 
Join Date: Jan 2014
Location: Strasbourg F
Posts: 232
Downloads: 104
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Anvar1061 View Post
I highly recommend installing SH3Multi. It does not take much time and will save you from unnecessary problems in the future.
https://www.dropbox.com/s/nfwp4u5bww...-2015.rar?dl=0
+1


I have just test with a type VIIB december 1943 at Saint Nazaire and no problem.
typeVIIB is perfect :-)








Last edited by ericlea; 11-06-2018 at 10:39 AM.
ericlea is online   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 11:02 AM   #1077
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,298
Downloads: 294
Uploads: 0


Default

Ok guys, i will reinstall all with the multi copy mod and see if it was the problem
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is online   Reply With Quote
Old 11-06-2018, 12:25 PM   #1078
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,298
Downloads: 294
Uploads: 0


Default

God damn, i regret to say iím Stupid

I used the MultiSH3 install, and BINGO! ó-> all is fine again

In fact, it seems my WAC was using mods elsewhere
And iím Twice stupid because my WAC was running an ARB Wide Gui and i didnít have it installed for WAC!
Iím so used to this gui i didnít even noticed it

So forget about my stupidity on this one please

WAC is REALLY nice mod
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is online   Reply With Quote
Old 11-08-2018, 04:25 AM   #1079
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,298
Downloads: 294
Uploads: 0


Default

Hummm... Is it normal ships seems to float over horizon from long distance?
Never saw that in GWX or NYGM

Is there something wrong with my mod list:

WarAceCampaign 5.0
WarAceCampaign 5.0 Patch_5.01
Complete Sound for WAC5
WAC5.0 Campaign_Atlantic_Baltic
Optimized WAC5.01 WideScreensGUI 1920x1080 Ahnenerbe
TAM 2.01+ UCS 3.01 Kombi (WAC 5.01)
Keyboard UCS 3.01 for Opti WS
Fix TAM+UCS for Complete Sound WAC5
Visible Flags_moderate
WAC5.0_No_Dark_Night
WAC5.01 H.sie Supplement to V16B1_Atlantic_Baltic_Campaign
FULL MAP for Optimized WAC5.01 WideScreensGUI 1920x1080 Ahnenerbe
__________________
SI VIS PACEM, PARA BELLUM...
Fifi is online   Reply With Quote
Old 11-08-2018, 04:33 AM   #1080
ivanov.ruslan
Ace of the Deep
 
Join Date: Oct 2012
Location: Pleven,BG
Posts: 1,057
Downloads: 847
Uploads: 0
Default

http://www.subsim.com/radioroom/show...&postcount=812
ivanov.ruslan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim