SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > Silent Hunter 5
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2013, 03:18 PM   #1501
Deepslick
Watch
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 17
Downloads: 264
Uploads: 0
Default

Thank you trevally, it solved it.
Deepslick is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 03:41 PM   #1502
Trevally.
Navy Seal
 
Join Date: Apr 2007
Location: AN1536 (Orkney)
Posts: 5,456
Downloads: 165
Uploads: 28


Default

Quote:
Originally Posted by Deepslick View Post
Thank you trevally, it solved it.
Glad you got it fixed
__________________
Trevally Mods for SH5
Trevally. is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 03:37 PM   #1503
Bayliss27
Bilge Rat
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Downloads: 19
Uploads: 0
Default

I am having a weird graphic glitch or something. I have mods installed and it was only after I installed some mods where this now happens.

Here is a pic of my problem:


Does anyone know what the issue might be that is causing these random blocks to appear lol?

It only happens when I put the camera underwater but when out of water everything is fine and looks normal.

I am currently disabling each mod at a time that I think is causing the issue but so far the problem is still there

Edit: Nvm I found the mod folder that was causing these blocks to appear. The Dynamic Environment enhanced visibility high folder. I will see if the medium or low version of the folder have the blocks appear as well.

Last edited by Bayliss27; 03-02-2013 at 03:50 PM.
Bayliss27 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 03:48 PM   #1504
volodya61
Ocean Warrior
 
volodya61's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Rostov-on-Don, local time GMT+4
Posts: 3,302
Downloads: 374
Uploads: 0


Default

Welcome aboard!

Show us your mod-list, please..
__________________
.
Where does human stupidity end?

.


El sueño de la razón produce monstruos © - and for some people awakening will be cruel
volodya61 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 05:20 PM   #1505
Jimbuna
Chief of the Boat
 
Jimbuna's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: 250 metres below the surface
Posts: 128,796
Downloads: 49
Uploads: 11


Default

A list of currently installed mods would probably help.
__________________
Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.
Oh my God, not again!!


GWX3.0 Download Page - Donation/instant access to GWX (Help SubSim)
Jimbuna is online   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 12:12 PM   #1506
IVO
Loader
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 88
Downloads: 96
Uploads: 0
Default Thank you

Quote:
Originally Posted by volodya61 View Post
It's a stock bug.. sometimes this happened.. try save/load, maybe it will help..
Thank you for the help i will try that.
IVO is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 03:51 PM   #1507
IVO
Loader
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 88
Downloads: 96
Uploads: 0
Default Nividia Inspector Profile request

Hi,
I was wondering if anyone has a nice Nividia Inspector profile I can use for SH5?
Nividia Inspector only goes up to Silent hunter III.
IVO is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 05:33 PM   #1508
Fifi
Admiral
 
Fifi's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: France
Posts: 2,302
Downloads: 294
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by atlus View Post
Hi,
I was wondering if anyone has a nice Nividia Inspector profile I can use for SH5?
Nividia Inspector only goes up to Silent hunter III.
If you don't have SH5 in Inspector's profiles, open your stock nvidia pannel and choose SH5.exe in programs. Close it and go back in Inspector, you should find SH5 now
Fifi is online   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 07:28 PM   #1509
IVO
Loader
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 88
Downloads: 96
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Fifi View Post
If you don't have SH5 in Inspector's profiles, open your stock nvidia pannel and choose SH5.exe in programs. Close it and go back in Inspector, you should find SH5 now
I can find sh5 in inspector just wish they had a profile for it from the list.
I selected Crysis 3 profile and set it to SH5exe and its working good .

Last edited by IVO; 03-03-2013 at 08:53 PM. Reason: s
IVO is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2013, 09:54 PM   #1510
jmactrading
Bilge Rat
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Downloads: 15
Uploads: 0
Default ata boy

maybe its just me but why do you have to click twice just to tell a crew member to keep up the good work?
jmactrading is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2013, 04:19 AM   #1511
Trevally.
Navy Seal
 
Join Date: Apr 2007
Location: AN1536 (Orkney)
Posts: 5,456
Downloads: 165
Uploads: 28


Default

Welcome to subsim jmactrading
__________________
Trevally Mods for SH5
Trevally. is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 03:05 AM   #1512
Silent Steel
Sea Lord
 
Join Date: Jun 2008
Location: Immer am Periskop
Posts: 1,731
Downloads: 618
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by jmactrading View Post
maybe its just me but why do you have to click twice just to tell a crew member to keep up the good work?
Hi jmactrading - good to see new mates signing up - welcome to the by far best forum on the web

To make it a bit easier to assist - could you please give us your mod list load order?
Silent Steel is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 07:46 AM   #1513
jokerwildcat
Swabbie
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 11
Downloads: 341
Uploads: 0
Default WHY IS THERE A NAKED DUDE IN MY RACK!?!

Alright, so this isn't exactly a bug... but I didn't want to start a new thread and I've been looking to get this off my chest for some time.

I've been playing SH5 using mods for so long now that I haven't seen the intro video in a while. I just reinstalled and was reminded of this, haha!


This is a link to the stock intro video.

You'll notice at about 0:13 there is a shirtless dude that turns and walks into the captains bunk area. Maybe it's just me, but I find this quite odd. I'd like to be a fly on the wall when the devs discussed putting THAT in the video!

jokerwildcat is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2013, 12:28 PM   #1514
Obi-Don
Watch
 
Join Date: Jun 2012
Location: Truckee, Ca.
Posts: 16
Downloads: 22
Uploads: 0
Started playing this last summer but stopped when uplay updated in july and all my ubisoft games stopped working. So, new computer in Nov. started putting all my games on and decide to give another try. Really wanted to give the mods a go so I became a member and downloaded Sobers megamod and started the process of trying to set everything up. I was expecting it to be somewhat taxing, but wow, problems right from the start. downloaded the game and it doesn't update. I find a thread that suggests running the updater manually, it works, Yea! Updates to 1.2, now the game won't run. When I try to start from the SH5 exe. I get a message saying i need a file called Particles.act and to reinstall the game which I have done now about 10 times. If I go to the uplay launcher and try to start the game it says
Process ID=0x87c (2172), Thread ID=0x1404 (5124) and then says something about debugging.

I just tried to start it again and it just says thank for playing and bumps me out... sigh. Anyone have any ideas? Sorry if this has been answered before , I spent a lot off time looking through this thread but didn't see anything relevant.
Obi-Don is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 01:45 PM   #1515
mrcool33
Nub
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Downloads: 0
Uploads: 0
Default problem with torpedos

I am haveing problems with some torpedos where i am attacking a convoy currently and am hitting a warship that is protecting it. But every time i fire torpedos they hit at an almost 90* angle but they hit then they sit there and then appear to go under it and i dont know how to change this i have the depth for the torpedos at 1.3 meters so i dont understand what is happening.
mrcool33 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim