SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SH5 Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2012, 07:56 AM   #271
Ruby2000
Planesman
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 191
Downloads: 71
Uploads: 0
Default

Hi TheBeast,

really a great job! A short question.

What is the different between Tranmatte / Tranmatte Improved?
The values are the same in both.

Quote:
Tarnmatte Radar absorbent material
Thickness: 4 mm
Radar reflection reduction: 25%
Improved Alberich Sound absorbent rubber
Thickness: 5 mm
Echo reflection reduction: 25%

I have written you a PM.


Greetings Ruby
Ruby2000 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 09:04 AM   #272
Michael13
Loader
 
Join Date: Dec 2011
Location: Moscow
Posts: 87
Downloads: 18
Uploads: 0
Default

Tarnmatte Radar absorbent material
Thickness: 4 mm
Radar reflection reduction: 25%
Improved Alberich Sound absorbent rubber
Thickness: 5 mm
Echo reflection reduction: 25%
Michael13 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 09:17 AM   #273
Ruby2000
Planesman
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 191
Downloads: 71
Uploads: 0
Default

Exactly!

"Tranmatte" has exactly the same parameters and values as by "Tarnmatte improved" !

Where is the difference?

Greetings Ruby
Ruby2000 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 09:50 AM   #274
pedrobas
Seasoned Skipper
 
Join Date: Apr 2007
Location: Huelva, Spain
Posts: 664
Downloads: 301
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Ruby2000 View Post
Exactly!

"Tranmatte" has exactly the same parameters and values as by "Tarnmatte improved" !

Where is the difference?

Greetings Ruby
In the price?
pedrobas is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 04:27 PM   #275
paxhispanica
Swabbie
 
Join Date: Feb 2004
Location: Spain
Posts: 11
Downloads: 34
Uploads: 0
Default

Hi,

I dont know if this issue has been reported, but i have found nothing on the Forum.

I have the following mods enabled by JSGME:
No magic skills v1.5 MCCD Complatible
Mighty fine Crew Mod 1.2.1 Alt w. beards
Funelsmoke_Planes_Sounds_by AOTDMadMax
Wamphyri´s Plane Mod
NewUIs_TDC_6_9_0_By_TDW
Equipment upgrades_Fix_v1_4_byTheBeast
Equipment upgrades_Fix_v1_4_Patch_1
Equipment upgrades__Fix_v1_4_Patch_1_Hotfix

The issue is this:
At Black May Campaign with a VIIC/41, and upgrading with snorkel, and selecting no Radar Warning receiver on the top of the mast, i have the mast of a FUMO-65 radar mast rotating at the snorkel instead of a rundipol mast.

Is this installation a MOD upgrade (not probably) or a bug?

Is a problem with my combination of MODs?




Thanks in advance!!
paxhispanica is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 05:47 PM   #276
pedrobas
Seasoned Skipper
 
Join Date: Apr 2007
Location: Huelva, Spain
Posts: 664
Downloads: 301
Uploads: 0
Default

It´s not your mod soup, happens to me also when you select RWR snorkel mounted, is something that have to be correct in this mod (or some kind of incompatiblity between this mod and TDW UI). What i do, is just to select the normal FUMO29 and not the snorkel mounted.
pedrobas is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2012, 06:41 PM   #277
Wisq
Watch
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 18
Downloads: 53
Uploads: 0
Default

Is it normal for me to have access to advanced torpedoes right from the very start of the war?

That's the situation I seem to have after installing a very basic set of mods as laid out in http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=190656 ... lots of torps right up to the T XI G7es "Zaunkönig II" torpedo. This is after selecting the very first campaign and skipping the tutorial.

Mod list:

Torpedo_Speed_Abilitie_Fix_for_TDC_SH5_v120
MightyFine Crew Mod 1.2.1 Alt w beards
Dynamic Environment SH5 Basemod (realistic version) V2.1
NOZAURIO'S SKIN (Standar No Emblem) v-1.0.0
Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_byTheBeast
Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_Patch_1
Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_Patch_1_HotFix
FX_Update_0_0_19_ByTheDarkWraith
IRAI_0_0_30_ByTheDarkWraith
IRAI_upgrade_to_v_0_0_31
NewUIs_TDC_6_9_0_ByTheDarkWraith
Depth_Keeping_Problem_HB_2_0_0_TheDarkWraith
TheDarkWraith_DC_Water_Disturbances_v2_0_SH5
Stormys DBSM SH5 v1.3 Basemod
OPEN HORIZONS II_full v1.7
No Logo Intro Menu_Animation v. 01.00 by AvM
Wisq is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 12:00 AM   #278
misha1967
Commander
 
Join Date: May 2004
Location: Texas, USA
Posts: 470
Downloads: 78
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Wisq View Post
Is it normal for me to have access to advanced torpedoes right from the very start of the war?

That's the situation I seem to have after installing a very basic set of mods as laid out in http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=190656 ... lots of torps right up to the T XI G7es "Zaunkönig II" torpedo. This is after selecting the very first campaign and skipping the tutorial.

Mod list:

Torpedo_Speed_Abilitie_Fix_for_TDC_SH5_v120
MightyFine Crew Mod 1.2.1 Alt w beards
Dynamic Environment SH5 Basemod (realistic version) V2.1
NOZAURIO'S SKIN (Standar No Emblem) v-1.0.0
Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_byTheBeast
Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_Patch_1
Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_Patch_1_HotFix
FX_Update_0_0_19_ByTheDarkWraith
IRAI_0_0_30_ByTheDarkWraith
IRAI_upgrade_to_v_0_0_31
NewUIs_TDC_6_9_0_ByTheDarkWraith
Depth_Keeping_Problem_HB_2_0_0_TheDarkWraith
TheDarkWraith_DC_Water_Disturbances_v2_0_SH5
Stormys DBSM SH5 v1.3 Basemod
OPEN HORIZONS II_full v1.7
No Logo Intro Menu_Animation v. 01.00 by AvM
Yep.

It will be fixed eventually, I'm sure, but for now the only thing you can do is to NOT buy stuff that hadn't been invented yet.
__________________
Ansonsten, Herr Lutter, ist alles in Butter
Liqui-cooled Intel i2550K @ 4.2 GHz, 8 Gb RAM, GTX 970 GPU
misha1967 is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 09:31 AM   #279
Wisq
Watch
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 18
Downloads: 53
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by misha1967 View Post
Yep.

It will be fixed eventually, I'm sure, but for now the only thing you can do is to NOT buy stuff that hadn't been invented yet.
Ah, okay, thanks.
Wisq is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 06:45 PM   #280
yoker
Bilge Rat
 
Join Date: Aug 2009
Location: Poland
Posts: 1
Downloads: 223
Uploads: 0
Default

Nice mod friend.
i waited soo long to see beter guns and torpedoes .
veery nice: Salut:
yoker is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2012, 11:57 PM   #281
xjqstc
Nub
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Downloads: 8
Uploads: 0
Default

nice job thank you
xjqstc is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 09:55 AM   #282
Charlie901
XO
 
Join Date: Apr 2005
Location: Ft. Lauderdale, FL
Posts: 417
Downloads: 29
Uploads: 0
Default

Do the PAtch and Hotfix have to be activated in JSGME or do I overwrite the files in the original mod?

Thanks!
Charlie901 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 10:02 AM   #283
pedrobas
Seasoned Skipper
 
Join Date: Apr 2007
Location: Huelva, Spain
Posts: 664
Downloads: 301
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Charlie901 View Post
Do the PAtch and Hotfix have to be activated in JSGME or do I overwrite the files in the original mod?

Thanks!
As you prefer, one or another.
pedrobas is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 05:00 PM   #284
lesec74
Ensign
 
Join Date: Mar 2010
Location: france(alps)
Posts: 230
Downloads: 252
Uploads: 0
Default

Accurate German Flags
MightyFine Crew Mod 1.2.1 Alt w beards
MCCD_1.04_MFCM_1.2.1_compatible
MCCD_1.04_FRA
German U-Boat Crew Language Pack
Reboot's Hot Soup 1.1
Reboot's Water Drips 1.1
Grossdeutscher Rundfunk
FX_Update_0_0_19_ByTheDarkWraith
IRAI_0_0_30_ByTheDarkWraith
IRAI_0_0_30_No_hydrophone_on_surface
IRAI_0_0_30_No_Aircraft_Spotting_At_Depth
IRAI_upgrade_to_v_0_0_31
NewUIs_TDC_6_9_0_ByTheDarkWraith
Stormys DBSM SH5 v1.3 Basemod
Stormys DBSM SH5 v1.3 optional remaining orig sounds converted to 22Khz
Stormys DBSM SH5 v1.3 additional crew sounds beta6
Stormys DBSM SH5 v1.3 optional louder engine sounds
Stormys DBSM SH5 v1.3 optional scary creaks
Critical hits 1.1 Torpedos
Dark_Interior_V1
Naights Submaine Textures v1.2 (PUV)
Dynamic Environment SH5 Basemod (realistic version)
TheDarkWraith_DC_Water_Disturbances_v2_0_SH5
OPEN HORIZONS II_full v1.7
OHII v1.7 patch1
Nauticalwolf's Damage and Torpedo UI (g) Mod V1.1
KZS Hull wetness for U-Boats + co tower and deck_revised_by_TheDarkWraith
Sub_Exhaust_1_0_5_byTheDarkWraith
SubFlags_0_0_8_byTheDarkWraith
stoianm pitch&roll for SH5 V1 (low)
SH5Lifeboats_by_Rongel_TDW_stoianm_v2.1
A Fistful of Emblems v1.51
Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_byTheBeast
Equip_Upgrades_Fix_1_4_AFFOE_151
Equip_Upgrades_Fix_1_4_Patch_1_AFFOE_151
RemoveLogoIntroTheDarkWraith
Realistic ammo amount for AA and deck guns
AirTorpedoes
#Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_Patch_1_HotFix

hello,
here my mod soup and I play the campaign "final year" and in the bunker, I've not the schnorkel to equip my sub.what s the mistake?

many thanks for answer
lesec74 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2012, 09:03 AM   #285
Wodin
Watch
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 25
Downloads: 85
Uploads: 0
Default

Just making sure here, I upgraded to a 10.5 deck gun but it doesn't show in the menu when I'm on the boat, it still says 8.8...is that right?
Wodin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2021 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.