SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Modern-Era Subsims > Dangerous Waters
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2021, 04:06 PM   #1
A-Ganger
Electrician's Mate
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 138
Downloads: 11
Uploads: 0
Default MHR60

Was playing QP using the MHR60 Helo.


Launched some buoy's..Difarr Dicass Vlad.
Difarr - deep - sits at 3 ft - suppose to be 400 ft

Dicass - deep - sits at 4 ft - suppose to be 800 ft

Vlad - deep - sits at 4 ft - suppose to be 1200 ft


Can someone report this to those Russian dudes since I cannot create and account on their page cos I can't read Russian!


Also, one QP game objective was to destroy SAM site lol Well, that SAM site was sitting on the bottom @ 1209 ft..what........
A-Ganger is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2021, 08:55 PM   #2
ET2SN
Ace of the Deep
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1,095
Downloads: 35
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by A-Ganger View Post
Was playing QP using the MHR60 Helo.

If you mean playing a Quick Mission, understand that Quick Missions in DW are far from ideal. They're a great way to knock the rust off your gameplay or check out a new feature or tactic but they are VERY limited and simplistic compared to regular missions or a campaign. Its just the nature of the beast.
I like to think of the Quick Missions like a land-based attack trainer.

Meanwhile, things have been really quiet in terms of RA since the 1.50 Beta was released (which is no longer available for download).

We'll have to wait and see if work starts up again on RA or if it reached the end of the line with 1.50.
ET2SN is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2021, 06:00 PM   #3
p7p8
Seasoned Skipper
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 715
Downloads: 126
Uploads: 6


Default

@A-Ganger

What you see on 3d window is NOT antenna of sonobuoy.
__________________
p7p8 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2021, 03:03 PM   #4
A-Ganger
Electrician's Mate
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 138
Downloads: 11
Uploads: 0
Default

So when you click on a buoy on the map that shows 3ft etc., that is just where the buoy is floating but NOT the actual depth?


Do these 's have a cable that drops down to the required depth instead?
A-Ganger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2021 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.