SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific > SH4 ATO Mods
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2021, 08:42 PM   #901
propbeanie
CTD - it's not just a job
 
propbeanie's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: The Crossroads of Mid-America
Posts: 6,951
Downloads: 338
Uploads: 1


Default

JSGME says you have the game installed in "C:\Program Files (x86) \Steam..." etc. Anything installed in a Windows Program Files folder is "protected" and will not take modding. Any mod applied will have all of its cfg and other "system" files rolled back to their previous state. You need to move Silent Hunter out of the program files folder. Consult "Moving a Steam Installation and Games" on the Steam Support site for some guidance. You can use another hard drive to put a 2nd Steam Library on, or re-install Steam to another folder, and all of the games along with it, or move things "manually", but dependent upon computer system and configuration, it might take a while to accomplish, no matter which way you go.
__________________

"...and bollocks to the naysayer/s" - Jimbuna
propbeanie is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2021, 09:34 PM   #902
rschilla
Watch
 
Join Date: Jun 2018
Location: Phoenix, AZ
Posts: 21
Downloads: 20
Uploads: 0
Default

The only problem with that is that it was in Steam/steamaps/common etc before and was working fine. Also I have Rome II, Rome I, Empire TW in the same "common" directory and they have all been modded.


I was trying to move it to the D Drive after I found that I had to re-install the WOTP mod to get the English voice clip and figured I may as well do it all at once. I followed instructions I found in Subsim but it failed.



That's when I said screw it, uninstalled and reinstalled and now everything is where it was but the mod simply will not activate even though JSGME claims it is enabled.
rschilla is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2021, 09:48 PM   #903
Mad Mardigan
Samurai Navy
 
Mad Mardigan's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Grand Rapids, Mi.
Posts: 589
Downloads: 254
Uploads: 0


SHO

Quote:
Originally Posted by rschilla View Post
The only problem with that is that it was in Steam/steamaps/common etc before and was working fine. Also I have Rome II, Rome I, Empire TW in the same "common" directory and they have all been modded.


I was trying to move it to the D Drive after I found that I had to re-install the WOTP mod to get the English voice clip and figured I may as well do it all at once. I followed instructions I found in Subsim but it failed.



That's when I said screw it, uninstalled and reinstalled and now everything is where it was but the mod simply will not activate even though JSGME claims it is enabled.
In uninstalling, before reinstalling, did that include ensuring the game saves folder was also deleted.?

M. M.

__________________
Mad Mardigan is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2021, 09:59 PM   #904
rschilla
Watch
 
Join Date: Jun 2018
Location: Phoenix, AZ
Posts: 21
Downloads: 20
Uploads: 0
Default

I think I took out the whole SH4 file in documents and recreated it later.



Also, when I got fed up with the messages constantly interrupting me I did mod my original DW_6 game to knock out most of the messagesGE file and Windows had no problem with that little atrocity.
rschilla is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2021 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.