SUBSIM Radio Room Forums



SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Current crop of subsims & naval games > Wolfpack
Forget password? Reset here

Get ready for a whole new level of realism!
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-17-22, 02:01 PM   #1
Bilge_Rat
Silent Hunter
 
Join Date: Apr 2002
Location: standing watch...
Posts: 3,767
Downloads: 343
Uploads: 0
Default graphic bug - ocean horizon noise/static

I noticed this bug a few weeks ago, basically the area just below the horizon looks like the static you would see on old TVs. I posted screenshots, although it does not show up very well. It shows up most clearly in the tutorial. The rest of the ocean looks fine.

I switched to a NVIDIA 3070ti a few months back, but the bug was not present at the time. I thought it might be a driver issue so tried various drivers from the original 512.15 I was using when I bought my card to the newest 526.98, but no joy. I also tried changing the various in game graphic settings as well as those in the NVIDIA control panel, but again no fix.

Has anyone else noticed this and is there a workaround? I am also wondering if there was a recent change to the game code that might be causing this?
Attached Images
File Type: jpg 20221117123631_1.jpg (97.4 KB, 19 views)
File Type: jpg 20221117123620_1.jpg (95.7 KB, 19 views)
__________________
Bilge_Rat is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.