SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Sub/Naval + Other Games > UBOAT
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2020, 06:35 PM   #1
GeneralGamer
Navy Dude
 
Join Date: May 2017
Location: South Florida
Posts: 173
Downloads: 157
Uploads: 3


Icon9 Help please missing elements

Something went wrong and my engine, generator, hydro icon is missing and several others. I deleted the game reinstalled it and also went back to other versions all with no luck fixing the problem..any ideas??? It's making me more insane



I can't play the game without these



Thank you for any help
__________________
AKA Captain "Salty" at your service

Visit, like and suscribe.

is the best!!!

https://www.youtube.com/channel/UCwe...1_CdFU_Mw4-SrQ

GeneralGamer is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 08:19 AM   #2
Lite_ly Salted
Swabbie
 
Join Date: May 2020
Posts: 7
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

I had a similar issue. Try switching in and out of first person mode. Worked for me.
Lite_ly Salted is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2020, 05:49 PM   #3
GeneralGamer
Navy Dude
 
Join Date: May 2017
Location: South Florida
Posts: 173
Downloads: 157
Uploads: 3


Icon12

Thanks,


I also found that clicking on a crew member will bring back the icons too. Hours and hours of troubleshooting for this bug workaround.
__________________
AKA Captain "Salty" at your service

Visit, like and suscribe.

is the best!!!

https://www.youtube.com/channel/UCwe...1_CdFU_Mw4-SrQ

GeneralGamer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2020 Subsim