Click here to access the Helosim website
SUBSIM Radio Room Forums

BUYING GAMES, BOOKS, ELECTRONICS, and STUFF
THROUGH THIS LINK SUPPORTS SUBSIM, THANKS!

The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations!

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > General > Helosim.com and Flight Sims

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2007, 06:02 PM   #91
Lzs von swe
Ace of the Deep
 
Join Date: Nov 2005
Location: Norrkoping, Sweden
Posts: 1,074
Downloads: 66
Uploads: 0
Default


In this one you can crash an JAS 39 Gripen for free
You just have to visit Malmens airforce museum outside Linköping
And no, it´s not me in the cockpit. I was waiting in line to do my crash

edit. Almost for free, it costs 150 Sek. link:http://www.sfhm.se/templates/pages/F...ge____340.aspx edit.
__________________

Last edited by Lzs von swe; 02-02-2007 at 03:23 AM.
Lzs von swe is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 03:21 AM   #92
danlisa
Navy Seal
 
danlisa's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cornwall, UK
Posts: 5,503
Downloads: 44
Uploads: 1
Default

I got all nostalgic looking at all these pics of IL2. So I dusted of my copys of IL2, FB & AEP after about 1yr of not playing.

What are you guy's playing?

I'd totally forgot how cool this sim is.

Pics to follow.

BTW @ Hunter, playing at full realism & landed first time.:rotfl:

Edit - Does anyone remember how to change the max resolution of the game and enable Perfect Settings?
__________________

Last edited by danlisa; 02-02-2007 at 04:13 AM.
danlisa is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 04:14 AM   #93
HunterICX
Rear Admiral
 
Join Date: May 2006
Location: Malaga, España
Posts: 10,801
Downloads: 2
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by danlisa
I got all nostalgic looking at all these pics of IL2. So I dusted of my copys of IL2, FB & AEP after about 1yr of not playing.

What are you guy's playing?

I'd totally forgot how cool this sim is.

Pics to follow.

BTW @ Hunter, playing at full realism & landed first time.:rotfl:
you got FB+AEP eh?

If you have only those 2 we could play online sometime.
I havent upgraded my version because on the IL2 website there are only the patches for FB/AEP/PF merged (meaning u have to have installed all 3)and as you I only have FB+AEP

my version is 2.0
so if you feel like one day we could play online sometime

Its really easy, if you have the same version, you or I could host a game. you just need to know ur own IP adress so I could write that in under JOIN SERVER in the IL2 Multiplayer menu and voíla . you can live see my landing skills
__________________
HunterICX is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 04:23 AM   #94
danlisa
Navy Seal
 
danlisa's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cornwall, UK
Posts: 5,503
Downloads: 44
Uploads: 1
Default

I want PF.

Corrently the Complete Edition is only £9.99 GBP with free delivery. That's cheap.

http://www.play.com/play247.asp?pa=s...C&title=866127

I'll be happy to join you, they can listen to us cursing on TS.:p

I haven't patched my version of AEP but I'll check on the version. But my IL2 + FB + AEP are all merged, is that a problem?

BTW do you know the answer?....
Quote:
Does anyone remember how to change the max resolution of the game and enable Perfect Settings?
__________________
danlisa is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 04:38 AM   #95
HunterICX
Rear Admiral
 
Join Date: May 2006
Location: Malaga, España
Posts: 10,801
Downloads: 2
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by danlisa
I want PF.

Corrently the Complete Edition is only £9.99 GBP with free delivery. That's cheap.

http://www.play.com/play247.asp?pa=s...C&title=866127

I'll be happy to join you, they can listen to us cursing on TS.:p

I haven't patched my version of AEP but I'll check on the version. But my IL2 + FB + AEP are all merged, is that a problem?

BTW do you know the answer?....
Quote:
Does anyone remember how to change the max resolution of the game and enable Perfect Settings?
well, I have FB+AEP merged, if you launch up the game you will see a version number in the left bottom, if its 2.0 it must be ok for us to get it online.

to the other question

Start-Progammes - Ubisoft and If i,m right there must be something about Config/Setup. (its a small icon with a hammer on it)
there you can change the graphics/resolution of the game.
you could either choose for setting optimized for your video card. or customize it.
I have to check it at home as I,m currently @work.
__________________
HunterICX is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 04:45 AM   #96
danlisa
Navy Seal
 
danlisa's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cornwall, UK
Posts: 5,503
Downloads: 44
Uploads: 1
Default

I'm at work too.

From what I remember, there is a cfg hack to put your resolution upto something like 1600 x 1200, these options are not in the setup utility. The same is true for the perfect settings issue, again there is a cfg change which will allow you up your graphics settings.

Dowly might know. I can't imagine that with his GFX Card he's playing with standard settings.

Youhoo, Dowly where are you?:p
__________________
danlisa is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 05:08 AM   #97
HunterICX
Rear Admiral
 
Join Date: May 2006
Location: Malaga, España
Posts: 10,801
Downloads: 2
Uploads: 0


Default

EDIT: I'm at home around 2 o'clock I will browse the Il2 folder to see where that cfg file is.
__________________

Last edited by HunterICX; 02-02-2007 at 05:19 AM.
HunterICX is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 05:34 AM   #98
danlisa
Navy Seal
 
danlisa's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cornwall, UK
Posts: 5,503
Downloads: 44
Uploads: 1
Default

Quote:
Originally Posted by HunterICX
EDIT: I'm at home around 2 o'clock I will browse the Il2 folder to see where that cfg file is.
__________________
danlisa is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 06:22 AM   #99
Dowly
It's an alpaca, ok?
 
Dowly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Finland
Posts: 24,640
Downloads: 32
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by danlisa
Youhoo, Dowly where are you?:p
HERE!! And I´m pissed! I have the IL2+FB+AE, but the fracking AE disc is corrupt/scratched so I cant install it.

SO, this means that you two need to go to the store and buy the 1946.... NOW! :rotfl:

Oh and I havent tinkered with any .cfg files. I use the 1280 x 9-something res.
Dowly is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 06:34 AM   #100
HunterICX
Rear Admiral
 
Join Date: May 2006
Location: Malaga, España
Posts: 10,801
Downloads: 2
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by Dowly
Quote:
Originally Posted by danlisa
Youhoo, Dowly where are you?:p
HERE!! And I´m pissed! I have the IL2+FB+AE, but the fracking AE disc is corrupt/scratched so I cant install it.

SO, this means that you two need to go to the store and buy the 1946.... NOW! :rotfl:

Oh and I havent tinkered with any .cfg files. I use the 1280 x 9-something res.
We must buy the 1946?
...you sir, for (bleep) sakes buy a bloody microphone!
Right danlisa?, its no way to communicate with dowly when he only can reply with stupid pokes on his boxes.

edit: ow boy..dowly is going to try to install FB+AEP only so he can play with us.
__________________
HunterICX is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 06:44 AM   #101
danlisa
Navy Seal
 
danlisa's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cornwall, UK
Posts: 5,503
Downloads: 44
Uploads: 1
Default

If I'm going to pay £17.99 for IL2 Sturmovik 1946 then he can bloody well get off his butt and go and buy a mic.:p

Is IL2 Sturmovik 1946 standalone? If not what needs to be your base install?
__________________
danlisa is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 06:49 AM   #102
Dowly
It's an alpaca, ok?
 
Dowly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Finland
Posts: 24,640
Downloads: 32
Uploads: 0


Default

IL2:1946 is standalone and contains IL2, Forgotten Battles, Aces Expansion, Pacific Fighters, Sturmoviks over Manchuria, Pe-2 and something else I cant remember. Anything that has been released as official expansions are in it.
Dowly is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 06:51 AM   #103
danlisa
Navy Seal
 
danlisa's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cornwall, UK
Posts: 5,503
Downloads: 44
Uploads: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Dowly
IL2:1946 is standalone and contains IL2, Forgotten Battles, Aces Expansion, Pacific Fighters, Sturmoviks over Manchuria, Pe-2 and something else I cant remember. Anything that has been released as official expansions are in it.
Ah, SOLD!!

Purchase made.
__________________
danlisa is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 06:53 AM   #104
Dowly
It's an alpaca, ok?
 
Dowly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Finland
Posts: 24,640
Downloads: 32
Uploads: 0


Default

Good decision, mate.

Also, the flight model and the AI is upgraded. The dogfights with Ace AI players is now much more interesting.
Dowly is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 07:12 AM   #105
HunterICX
Rear Admiral
 
Join Date: May 2006
Location: Malaga, España
Posts: 10,801
Downloads: 2
Uploads: 0


Default


Dowly has FB+AEP
he did a dual install
so we can play MP!!!
__________________
HunterICX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2020 Subsim