SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SH4 Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-24-2011, 03:08 PM   #46
Kaleun
Chief
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 329
Downloads: 266
Uploads: 0
Default

hi,

Works fine with the WDAD and patch 1 for me - if this helps.
Kaleun is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2011, 03:52 PM   #47
KING111
Navy Dude
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 176
Downloads: 208
Uploads: 0
Default

sorry all i must have done somthing wrong
the first time i tried the patch again and it works ok
KING111 is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2011, 05:29 AM   #48
JapLance
XO
 
Join Date: Feb 2006
Location: Palma, Spain
Posts: 428
Downloads: 215
Uploads: 0
Default

EDITED.

Solved with version 2.00.
__________________
Greetings from Spain
JapLance's ships for SH4

Last edited by JapLance; 06-02-2011 at 03:53 PM.
JapLance is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2011, 12:41 PM   #49
Kaleun
Chief
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 329
Downloads: 266
Uploads: 0
Default

Hi,


The Dynamic mission update is unavailable in the link given; have you deleted it already??

Kaleun
Kaleun is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2011, 12:48 PM   #50
Kaleun
Chief
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 329
Downloads: 266
Uploads: 0
Default

Ignore my last post - the file is available now
Kaleun is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2011, 03:46 PM   #51
HMCS
Sonar Guy
 
Join Date: May 2005
Location: Squaresville, daddy-O.
Posts: 394
Downloads: 186
Uploads: 0
Default

To quote one of my least favorite people of any age - Lawrence Welk:

"Wunnerful, wunnerful"....

Thanks for all the hard work!
__________________
"Turning enemy ships into marine habitat since 1986!"

Mods Loaded:TMO 2.2, RSRDC, MaxOptics, Strategic Map Symbols, Stop The Shouting
OR:
RFB, RSRDC, Maxoptics, SCAF, Strategic Map Symbols and the sanity-saving "stop the shouting".
HMCS is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2011, 07:25 PM   #52
I'm goin' down
Ocean Warrior
 
Join Date: Sep 2008
Location: Notify command we have entered the Grass Sea
Posts: 2,976
Downloads: 813
Uploads: 0
Default basic questions

I am coming into this late in the game, so to speak. What is WDAD? Is this mod ready or just being tested? What are required downloads? I have mult-sh4. Should I set up a new game for this mod?
I'm goin' down is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2011, 08:41 PM   #53
deceptiboat
A-ganger
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 79
Downloads: 104
Uploads: 0
Default

WDAD= We Dive At Dawn
more detail here:
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=170639
__________________
My completed X360 game: Battstat:Pac & Mdwy, TF:ROTF&Wr Fr Cybrtrn, AC I&II&Brotherhood, Tom Clancy's HAWX 1&2, Ace Cmbt 6, Mass Effect I&II, MotoGp 09/10&10/11, The Saboteur, Fallout 3&NewVegas, Halo 3&Reach, AVP, Far Cry 2, Lost Plnt 2, BF:BC 2, COD:MW 2&Blck Ops, SplntrCll:Cnvctn, Mafia II, MOH, Vanquish, Nrt:Ult.Ninj Strm 2, StrWrs:TFU II, Drgn Age II, Homfrnt, F1 2010, Crysis 2,And Many More
deceptiboat is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2011, 07:43 PM   #54
diesel97
Sailor man
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 46
Downloads: 270
Uploads: 0
Default

Installed ok & stable so far. Nice to have an RN Med career.
__________________
diesel97 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2011, 04:01 PM   #55
JapLance
XO
 
Join Date: Feb 2006
Location: Palma, Spain
Posts: 428
Downloads: 215
Uploads: 0
Default

I met an enemy sub for the first time. It is the Italian Adua by Keltos01, and she looked like this:



That gun looks a bit off .

Can this be easily fixed? I looked at the equipment file and there is a 105mm gun linked to node M02, but there is no M02 node I could find in the .dat file , so I'm lost.
__________________
Greetings from Spain
JapLance's ships for SH4
JapLance is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 08:22 AM   #56
JapLance
XO
 
Join Date: Feb 2006
Location: Palma, Spain
Posts: 428
Downloads: 215
Uploads: 0
Default

Another question, this time about the campaign set-up.

In mid-42 the 1st Flotilla moved from Alexandria to Beirut due to Rommel forces advancing to El Alamein. Also in late 42 the subs based in Gibraltar moved to Algiers, saving a good number of miles in and out of base.

Which is the best way to do that?

For instance, the move to Algiers. At first I created a new flotilla with a single base, but then realised that adding a second base to the already existent flotilla seemed to work the same.

The stock game uses the second method (when Asiatic Fleet moves from Manila to Surabaja first and then Fremantle), but I'd like to hear opinions about possible problems using either one or the other.
__________________
Greetings from Spain
JapLance's ships for SH4
JapLance is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 12:25 PM   #57
JapLance
XO
 
Join Date: Feb 2006
Location: Palma, Spain
Posts: 428
Downloads: 215
Uploads: 0
Default

I just realised that I hadn't credited keltos01 in the readme for his Italian submarine.

Sorry mate . It's been corrected.
__________________
Greetings from Spain
JapLance's ships for SH4
JapLance is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 02:03 PM   #58
keltos01
Silent Hunter
 
Join Date: Feb 2008
Location: piétrebais belgium
Posts: 4,989
Downloads: 110
Uploads: 18
Default

Quote:
Originally Posted by JapLance View Post
I just realised that I hadn't credited keltos01 in the readme for his Italian submarine.

Sorry mate . It's been corrected.


AI Adua Type 600 italian submarine

3d model isn't mine though :

JU_88's Tipo 600 submarine

http://www.subsim.com/radioroom/show...marine&page=18 post 268

keltos
__________________
"Honorable Builder of Sinking Ships"

keltos01 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 03:42 PM   #59
peabody
Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York State, USA
Posts: 2,390
Downloads: 126
Uploads: 7
Default

Quote:
Originally Posted by JapLance View Post
I met an enemy sub for the first time. It is the Italian Adua by Keltos01, and she looked like this:



That gun looks a bit off .

Can this be easily fixed? I looked at the equipment file and there is a 105mm gun linked to node M02, but there is no M02 node I could find in the .dat file , so I'm lost.
Yes, easily fixed, Just add an M02 nodes just like the M01 node, then position it.

Peabody
__________________

System Spec: Gigabyte GA-965P-DS3, PentiumD Dual Core Presler 945 3.4Ghz, Gigabyte Geforce 7600GS, 2-1GB Corsair XMS2 800Mhz in Dual Channel, 2-WD 250 SATA 3Gb/s, Onboard Realtek HD 7.1 Audio, DVD ROM, DVD burner, Hiper 580 Watt Power supply, WinXP SP2.

peabody is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2011, 03:27 AM   #60
JapLance
XO
 
Join Date: Feb 2006
Location: Palma, Spain
Posts: 428
Downloads: 215
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by keltos01 View Post


AI Adua Type 600 italian submarine

3d model isn't mine though :

JU_88's Tipo 600 submarine

http://www.subsim.com/radioroom/show...marine&page=18 post 268

keltos


Quote:
Originally Posted by peabody View Post
Yes, easily fixed, Just add an M02 nodes just like the M01 node, then position it.

Peabody
Thanks, Peabody, but it didn't work. Now I have two guns, the M02 105mm one correctly positioned, and the previous one (a 3in perhaps?) that is still in the same odd place.



Apart from the .eqp file, is there any other way to put a gun on a submarine?



EDIT:Found the culprit: it is a 37mm gun, and the node was in the conning tower dat, not in the submarine. NULLified it in the .eqp file and ready to go .
__________________
Greetings from Spain
JapLance's ships for SH4

Last edited by JapLance; 05-06-2011 at 04:22 AM.
JapLance is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
british , campaign , italian , malta , mediterranean

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim