SUBSIM Radio Room Forums



SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SH5 Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2014, 03:51 PM   #61
bandit484
Medic
 
Join Date: Dec 2011
Location: Oklahoma
Posts: 165
Downloads: 523
Uploads: 0
SHO Thank You!!!

I have to commend you for this Mod. It has made it so that this SOUTHPAW can use the directional keys for moving around my boat instead of having to use the standard W,S,A,D keys. Thank You so very much!!!
bandit484 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2014, 04:45 AM   #62
Milton Iatrides
Nub
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 3
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

I know it's been over 4 years, but can anyone re-upload this? It looks very useful, exactly what i need for SH4

Thank you
Milton Iatrides is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2014, 05:01 AM   #63
Echolot
Seasoned Skipper
 
Join Date: Mar 2010
Location: Berlin, Germany
Posts: 718
Downloads: 567
Uploads: 0
Default

SH Keymapper and Manual.

Echolot is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2014, 05:44 AM   #64
mwlue
Swabbie
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 6
Downloads: 2
Uploads: 0
Default

this is what we need for long!!!!!!
mwlue is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2014, 09:40 AM   #65
Milton Iatrides
Nub
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 3
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Echolot View Post
I thought this was a long dead thread, didn't expect a reply, especially so soon!
Thank you sir, you are awesome!
Milton Iatrides is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2015, 05:43 PM   #66
Webster
Navy Seal
 
Join Date: Mar 2007
Location: Louisiana
Posts: 6,325
Downloads: 263
Uploads: 55


Default

so as to preserve this useful utility I uploaded it to subsim servers and added the link to the first post to replace the old broken link that was there

if anyone is looking for this utility it is now here: http://www.subsim.com/radioroom/down...o=file&id=4715
__________________
.
My Mods.~~/~~ (GFO) Game Fixes Only Mod.~~/~~ Mod Soup Fix
Webster is online   Reply With Quote
Old 06-27-2015, 03:38 AM   #67
gerd peter meyer
Seaman
 
Join Date: May 2005
Location: Germany, Bavaria
Posts: 32
Downloads: 409
Uploads: 0
Default Reply to Thread

Quote:
so as to preserve this useful utility I uploaded it to subsim servers and added the link to the first post to replace the old broken link that was there
Hi Webster,

many thanks for this job you did for us
__________________
some never com back, other have luck
gerd peter meyer is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2016, 04:27 PM   #68
excel4004
Hans-Jürgen Hellriegel
 
excel4004's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Germany
Posts: 365
Downloads: 216
Uploads: 0
Support

Thats very nice, many thanks for this tool!!


Did anybody know where i can find/what is the command for the screenshot??



excel4004 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2016, 07:24 PM   #69
protocol_Hero
Nub
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 3
Downloads: 150
Uploads: 0
Default a+

thank you so much for this tool
protocol_Hero is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2017, 01:29 AM   #70
VizlaN
Watch
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 25
Downloads: 99
Uploads: 0
Default

Is this tool still relevant/useful for SH4, and if so, what am I doing wrong? I constantly come up with commands that cant be moved or deleted and certain buttons(or mouse) can't have anything bound to them at all. It started out trying to make the key bindings more like SH5 since I'd gotten quite used to it, now its just a garbled mess without the ability to move camera around and certain buttons being untouchables.
VizlaN is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2018, 04:59 AM   #71
Demon777
Soundman
 
Join Date: Jun 2007
Location: Russia
Posts: 141
Downloads: 84
Uploads: 0
Default

jimimadrid,

thank you very much for the link!!!

Some time ago I've lost all my files for SH5, but now thanks to you hope to restore them, and re-map commands.cfg )
Demon777 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2021, 01:06 PM   #72
DragonianGR
Bilge Rat
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Downloads: 13
Uploads: 0
Default Torpedo Tubes

Hello, I have a strange problem with SH_Keymapper (SH3, SH4 and if I remember correctly at SH5)
I set key 1 for Select Torpedo 1, I checked the Commands.cfg and the command seems fine


[Cmd315]
Name=Select_tube_1
Ctxt=1
Key0=0x31,,"1"


BUT, when I am in the periscope and I press 1, torpedo 2 is selected. Also, If I press 2, torpedo 3 is selected... an so on.
Attached Images
File Type: jpg Tube_1.jpg (83.3 KB, 3 views)
File Type: jpg Tube_2.jpg (27.0 KB, 3 views)
DragonianGR is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2021, 01:33 PM   #73
propbeanie
CTD - it's not just a job
 
propbeanie's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: The Crossroads of Mid-America
Posts: 7,526
Downloads: 376
Uploads: 1


Default

nevermind... wrong thread... lol - oldmanitis...
__________________

"...and bollocks to the naysayer/s" - Jimbuna
propbeanie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2021 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.