Click here to access the Tanksim website
SUBSIM Radio Room Forums

BUYING GAMES, BOOKS, ELECTRONICS, and STUFF
THROUGH THIS LINK SUPPORTS SUBSIM, THANKS!

The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations!

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > General > Tanksim.com

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2011, 10:54 AM   #151
ontos
Watch
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 26
Downloads: 1
Uploads: 0
Default

Thanks frinik, I tried to go to the Graviteam forum, but it seems to not be there anymore. I tried to go there awhile back and could not find it, I used my saved link but zero results. Do you have a link to their site?
ontos is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2011, 12:05 AM   #152
Kyth
Machinist's Mate
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 121
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Here's the link:

http://graviteam.com/forum/index.php?topic=529.0

Not to over-simplify matters, there's a right and not-so-right way to do things like using the tank's gun, but my method is to eyeball it!

Raise the gun higher for longer-distance targets; give some lead for moving targets. See where the shell lands and adjust accordingly. And that's my quick and dirty way to do it
Kyth is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2011, 02:13 PM   #153
ontos
Watch
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 26
Downloads: 1
Uploads: 0
Default

I used your link for Gravitean Site and this is what came up. Could my Virus Protection be stopping it from loading? Sorry I'm not real computer savvy I hate to keep asking questions, but are there camo skins available for the vehicles as add ons?

ontos is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2011, 05:19 PM   #154
Sledgehammer427
Ocean Warrior
 
Sledgehammer427's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Drinking coffee and staring at trees in Massachusetts
Posts: 2,883
Downloads: 233
Uploads: 0
Default

I'm using firefox and the graviteam forum opened up with no virus alerts. it could be that your connection isn't fast enough, or that opening up a new internet explorer slowed EVERYTHING down. using IE is too much of a hassle.
__________________
Cold Waters Voice Crew - Fire Control Officer
You can find me complaining about my team on World of Warships
Download SH427's SH4 mods here
Download SH427's SH3 skins here
Sledgehammer427 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2011, 06:17 PM   #155
Kyth
Machinist's Mate
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 121
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by ontos View Post
I used your link for Gravitean Site and this is what came up. Could my Virus Protection be stopping it from loading?
Hi Ontos,

That's 90% probable

You might try 2 other ways to get there:

An easy way: Right-click on the given link and select 'open in new tab'; or

A not-so-easy way: In the browser address bar, type in http://graviteam.com/forum, Enter, and look for the thread 'Gunnery range - practice mission' on the 3rd page of the Steel Fury forum.

Good luck!
Kyth is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2011, 11:20 AM   #156
ontos
Watch
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 26
Downloads: 1
Uploads: 0
Default

OK, I got it working, I had to add the IP address to my virus program to allow. Got to the site without a problem. Thanks everyone for your help
ontos is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2011, 11:44 PM   #157
Tobruk
Swabbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 6
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Can anyone help me with some instructions on how to instal Kyth's missions. I am having trouble getting them to work or even knowing where to instal them.

Thanks.
Tobruk is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2011, 02:11 AM   #158
Kyth
Machinist's Mate
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 121
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Tobruk View Post
Can anyone help me with some instructions on how to instal Kyth's missions. I am having trouble getting them to work or even knowing where to instal them.

Thanks.
Hi Tobruk,

No worries, I've done a write-up on the straightest way to get the missions up and running, you can view it in this thread (you'll need to scroll down quite a bit):

http://www.subsim.com/radioroom/show...=176850&page=3

Good luck!

Last edited by Kyth; 03-03-2011 at 02:25 AM.
Kyth is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2011, 04:35 AM   #159
Tobruk
Swabbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 6
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Thank you muchly I will take a look
Tobruk is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2011, 05:21 AM   #160
Tobruk
Swabbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 6
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Can anyone offer me a working link to download

SPM_V1.5_beta_fix


I am trying to set my mods up correctly and cannot find this download.

Cheers
Tobruk is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2011, 06:40 AM   #161
Kyth
Machinist's Mate
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 121
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Here's an alternative link,

There's another download link at the SimHQ forum,

http://simhq.com/forum/ubbthreads.ph...ml#Post3021012

As well as a useful summary of available mods,

Kyth is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim