SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2019, 02:37 PM   #1
UnqualifiedOfficer
Swabbie
 
Join Date: Jul 2019
Location: Under sea level
Posts: 7
Downloads: 5
Uploads: 0
Default Stock Mines?

I was wondering about the prevalence of stock mines in SH3. I've heard that mines usually guard British harbors, so that puts me off enough to stay away, because i'm not precise enough to navigate through it. I could easily harbor raid in Sh4 however, but I put it off from all of the crashes. So, how often do mines show up, and where usually are they found in stock sh3?
UnqualifiedOfficer is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2019, 04:24 PM   #2
THEBERBSTER
Growing Old Disgracefully
 
THEBERBSTER's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Dibden Purlieu - Southampton
Posts: 8,761
Downloads: 998
Uploads: 0


Default

A Warm Welcome To The Subsim Community > UnqualifiedOfficer
Subsim <> Make A Donation <> See The Benefits <> Support The Community
SH3 – 4 - 5 Tutorials > Downloads > Other Useful Information > See Links in My Signature Below

Can't say I have ever seen any mines in SH3, maybe others have?
THEBERBSTER is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2019, 06:44 PM   #3
UnqualifiedOfficer
Swabbie
 
Join Date: Jul 2019
Location: Under sea level
Posts: 7
Downloads: 5
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by THEBERBSTER View Post
A Warm Welcome To The Subsim Community > UnqualifiedOfficer
Subsim <> Make A Donation <> See The Benefits <> Support The Community
SH3 – 4 - 5 Tutorials > Downloads > Other Useful Information > See Links in My Signature Below

Can't say I have ever seen any mines in SH3, maybe others have?
Darn. I can harbor raid freely now! But then again, I do remember seeing minefields in the editor.
UnqualifiedOfficer is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2019, 02:06 AM   #4
Niume
Ace of the Deep
 
Join Date: Sep 2015
Location: Lithuania
Posts: 1,122
Downloads: 348
Uploads: 0
Default

BTW, WELCOME TO THE SUBSIM BEST FORUM ON THE INTERNET.!

In modded SH3 there is. And I have died few times because of them. In stock I am not sure. Open mission editor and open campaign SCR you should or don't see minefields.
__________________

Last edited by Niume; 07-19-2019 at 02:17 AM.
Niume is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2019, 08:00 AM   #5
UnqualifiedOfficer
Swabbie
 
Join Date: Jul 2019
Location: Under sea level
Posts: 7
Downloads: 5
Uploads: 0
Default

Ok, in Stock There is minefields and anti ship nets guarding harbors. but they seem to vary in quality. Sometimes, their positions only really block off some movement from the side, which isn't too bad. But other times, it completely constricts movement to a narrow corridor. The channel and Gibraltar also has some minefields laying around too. The coast of Britain has mines and anti-sub nets in strategic areas, such as the the Northern Ireland coastal area. This is all based off of the SCR.mis.
UnqualifiedOfficer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim