View Single Post
Old 12-06-2014, 04:08 PM   #1
SilentHunts
Mate
 
Join Date: Jun 2012
Location: Canada
Posts: 60
Downloads: 211
Uploads: 0
Default NewUIs_TDC_7_4_2_ByTheDarkWraith Mod Problem

Hi members and admins and moderators of Subsim! I am having an issue with Silent Hunter 5 and the NewUIs_TDC_7_4_2_ByTheDarkWraith Mod.
I can get the mod up and loading just fine but when I play Silent Hunter 5 and load up a save game from port, a lot of dials pop up and this user chart thing that won't go away.
The Fuel, Battery, Compressed Air and O2 Level meter is not working right and is placed right on top of the speed. The course selector is not working either as it is not even in where it is supposed to be.
Is there something wrong that I am doing? I really don't want to be playing this game with a horrible UI but with TheDarkWraith's NewUI. I can post in a list of all my mods right here:

Accurate German Flags
Dynamic Environment SH5 Basemod (normal ) V2.1
Equipment_Upgrades_Fix_v1_4_byTheBeast
FX_Update_0_0_22_ByTheDarkWraith
NewUIs_TDC_7_4_2_ByTheDarkWraith
NewUIs_TDC_7_4_2_New_radio_messages_German
NewUIs_TDC_7_4_2_No_Snorkel_Exhaust_Smoke
NewUIs_TDC_7_4_2_RadCapTools_0_2_alpha
Reworked Morale and Abilities v.1.1
sobers water splash anim SH5
SteelViking's Interior Mod V1.2
SteelViking's Interior Mod V1.2.2 Patch

Those are all the mods I am currently using. I have none of them enabled atm for reasons being of this problem with NewUIs Mod By TheDarkWraith

I have the disc version of the game but I lost that somewhere but I did have it in my Uplay Library so I downloaded from Uplay.

If you need my specs for whatever reason here they are:

AMD APU-A10 rated at ~3.7GHZ
1TB Hard Disk Drive with 655gb left
Windows 8.1 Home Premium
8GB Ram
AMD Radeon HD 8570 with 2gb ddr3 ram

I also have some screenshots here of what the problem is:



Hope you guys can help!
SilentHunts is offline   Reply With Quote