Quote:
Originally Posted by lucienSeth
The Grey Wolves v.2 jest troche wg. mnie spieprzeprzony (chłopaki przesadzili :P)
Teraz testuje NYGM TonnageWar i Living SH3 są ok. Dodaje jeszcze do nich mod z ruchem w portach i robi całkie wypasiny realiz  .
Postaram się wrzucić dzisiaj na ten FTP wszystkie MOD'y które mam. Oczywiścia są lekko odsiane z różnego rodzaju śmieci co wywalają gre.
Teraz pracuje nad zrobieniem moda dla PolishRun który by nie wywalał ludzi z trybu multi jeśli ktoś go nie będzie miał.
pozdr.
|
Generalnie wole Tonnage od GW, chociaz obydwa ledwo chodza na mojej maszynie. Jednak w Tonnage War dostrzeglem, ze np. troche przesadzili z realizmem w przypadku dryfowania okretu i opadania w dol. To co jest napisane w manualu ma sie nijak do tego jak jest w grze. Tzn. predkosc 1 wezla w zaden zywy sposob nie gwarantuje utrzymania poziomu zanurzenia.
Jezeli grzebales w tym modzie, wiesz w jakim pliku mozna znalezc te wartosci? Sprobuje sam troche poeksperymentowac, bo pomysl wydaje mi sie dobry.
Z Tonnage War wybralbym jeszcze ruch w porcie i modyfikaqcje instrumentow do wykreslania kursow na mapie (to naprawde przydatna rzecz) ale proba podgrania tego bez wczesniejszego zainstalowania Tonnage wywala gre podczas konwej fazy wgrywania misji.