![]() |
Kto z piszacych na forum mieszka w Polsce?
Tak z ciekawosci zapytuje.
W TV4 powtarzaja wlasnie film (6 odcinkow chyba) Das Boot. Jest to o tyle ciekawe, ze wersja telewizyjna jest bogatsza o wiele scen i kilka pobocznych (ale jednak) watkow. |
Ja nie mieszkam w Polsce od 8 lat, z Polski jestem z Międzyzdrojów
|
a może mieszka ktoś w irlandii?
|
Witam. Właśnie się zorientowałem, że jest polskie podforum, szkoda, że martwawe. Miło Was widzieć.
Piszę z Warszawy (to tak żeby coś na temat powiedzieć). :) |
Witaj Abd_von_Mumit, fajnie ze tu trafiles. Troche tu cienko ostatnio bylo z ludzmi, na szczescie mamy chlopakow z Polish Run, praktycznie codzienie pisza nowe, i ciekawe AAR'y. Rozmawialem z administratorem tego forum jak by powiekszyc cala miedzynarodowa czesc Subsimu. Mamy pare planow, miedzy innymi w przyszlosci beda organizowane konkursy. Nieszczesnie tak sie zlozylo ze on i ja, ostatnio bardzo bylismy zajeci, ale objecujemy ze niedlugo troche tu sie zmieni.
Tak badziej na temat to pisze ze Szwecji, lecz w czerwcu wracam do Polski. |
Od pewnego czasu znów w Polsce... ale mam nadzieję w tym roku wyjechać na dłużej tak, jak zaplanowałem.
|
Od ponad roku jestem poza naszym krajem i moze zyje sie tu lepiej ale do Polski wroce na pewno :yep: Pisze z Anglii
|
Witam ja piszę z Polski :rock:
|
Ja tak***380;e, mieszkam ko***322;o Warszawy.
|
ciekawe....
|
Jeszcze mieszkam w Polsce, ale powoli pakuj***281; walizki i jad***281; do "lepszego ***347;wiata".
|
Mieszkam w Polsce i z tego pięknego kraju piszę właśnie tego posta.
Pozdrawiam:salute: Swoją drogą to szkoda tylko że tylu ludzi musi opuszczać kraj w celu polepszenia swego statusu materialnego ale rozumiem to i doceniam tych co planują powrót na macierzyste łono. |
Witam, pisze z Warszawy. Musze napisac post aby po dwoch latach nieobecnosci na subsim odblokowac konto. :up:
Pozdrawiam |
Witam jeztem z podlasia
|
Witam, jestem z Warszawy:)
|
All times are GMT -5. The time now is 11:35 PM. |