SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SHIII Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=195)
-   -   Mod from Onealex (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=248010)

Onealex 01-08-21 04:50 AM

Hi all.
Thank you for your feedback. Work in progress...:Kaleun_Salute:

John Pancoast 01-08-21 06:20 AM

Leave the thermal layers out. The AI in SH3 is too weak already.

ericlea 01-08-21 02:51 PM

No asdics in gwxonealex are very effective and it is almost impossible to escape from them. in calm water = impossible :-)

:Kaleun_Thumbs_Up::Kaleun_Applaud:
Thermo layers is a good balance


:Kaleun_Cheers:

John Pancoast 01-08-21 03:03 PM

Quote:

Originally Posted by ericlea (Post 2719750)
No asdics in gwxonealex are very effective and it is almost impossible to escape from them. in calm water = impossible :-)

:Kaleun_Thumbs_Up::Kaleun_Applaud:
Thermo layers is a good balance


:Kaleun_Cheers:

Many said/say the same thing about <insert mod here> SH3 and they're all a cakewalk. :) But it probably wouldn't matter anyway; I've just sunk two ships from a 6/1944 stock NYGM convoy and I recently removed the thermal layers from SH3 Commander hoping it would help.
The escorts aren't even looking for me (submerged) :) They do normally look for me but they're not difficult to evade by any means. Got 30k the last patrol (4/1944).

Doolar 01-08-21 06:06 PM

2 Questions
 
1st: addressed to ericlea, the "Thermocline + Best Radar + Aircrafts" perso mod. How is this activated

2nd: addressed to any and all, can I use SH3 Commander ?

thanx, just get'n my game plan down

derstosstrupp 01-08-21 07:47 PM

Can confirm about commander, I just pulled down the latest version 1.37, and commander is a part of it, working smoothly.

ericlea 01-09-21 07:48 AM

Quote:

Originally Posted by Doolar (Post 2719807)
1st: addressed to ericlea, the "Thermocline + Best Radar + Aircrafts" perso mod. How is this activated

2nd: addressed to any and all, can I use SH3 Commander ?

thanx, just get'n my game plan down

as for all mods, place it in MODS folder, then open jsgme.exe and active the mod (switch it from left to right side)
:Kaleun_Cheers:

Onealex 01-11-21 02:46 PM

1.38 version has been uploaded...

Rickster1 01-11-21 03:40 PM

interiors
 
Hi, just wondered if your mod has full interiors ie like Flakmonkey,s please

Onealex 01-11-21 03:47 PM

Quote:

Originally Posted by Rickster1 (Post 2720495)
Hi, just wondered if your mod has full interiors ie like Flakmonkey,s please

No. It makes overload on PC so I have decided to remove it in version 1.28 in order to save resources and better stability

John Pancoast 01-11-21 04:00 PM

Quote:

Originally Posted by Onealex (Post 2720497)
No. It makes overload on PC so I have decided to remove it in version 1.28 in order to save resources and better stability

Wise decision. :salute:

Rickster1 01-11-21 04:07 PM

Ok thanks I understand why but I feel the full interiors adds so much atmosphere to the game

Leoz 01-15-21 05:41 PM

WOW. :Kaleun_Cheers:

Leoz 01-16-21 02:14 AM

OneAlex,

Just trying this out on a 1941 patrol with the 7th flot.

Running 1.38.

Very nice. Very well done.

Only issue I have is I run English text with German voices.

No German voices.

I can copy German audio from another install but I don't know where that would be located in the game.

Feel free to PM me if you want to give me a set of game tasks to test out. Would be happy to do it.

ericlea 01-16-21 04:50 AM

did you go into the game + options and select germain voices ?
and properly validate ?


All times are GMT -5. The time now is 08:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.