SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   Tanksim.com (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=203)
-   -   T34 vs Tiger- Kursk 1943 coming soon! (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=158301)

ZeeWolf 04-14-10 09:03 PM

Quote:

Originally Posted by oilman (Post 1360176)
I ran mission one again. And mission 5(?). Ran ok this time. My cure for switching views right now is just to get the gunner on F5 and leave it there. Seems if I'm just bouncing back and forth between gunner and comander I'm fine.

Is there a way to toggle map icons on and off in game?

That hopping cockpit issue may be caused by your joy stick. It seams
I remember someone else had that issue and they unplugged the joystick
and that was solved. So, give that a try oilman :yep:

ZW

frinik 04-15-10 01:51 AM

Pre Kursk Alpha 1 Release
 
Hi Zee this may actually answer a similar question that I have"

Hi indebin,
If you never played the default it would be hard to tell. But there is more
enemy and more aggressive flank attack. The attack by the T34s have more
speed and more aggressive.

Vor!

ZW

Zee; so basically the Pre Kursk Alpha1 release is comprised of 10 of the original TvsT missions + your 2 ZW-made missions but with more challenges, more tanks and new models as well?

Cheers

Frinik

LcSummers 04-15-10 03:50 AM

German Mission3
 
Hi ZW,

thank you for those files. Downloaded them. But i have a question.

Do i have to delete "old" German M3 and install new one. I think getting new files from you requires uninstalling (manually) old files and install new ones. Am i right? This method will may be solve problems with error messages.

Thankx


Hi morty,

glad to have you back again. You are allright? Great.
Before you crawl into your tank you have to loose some weight, so lets go to Hindernisparcour with full equipment (helmet, MP 40) eventually a 88mm shell on you back. :D

Need more training? Then install those files and fight for your platoon.



Cheers


LC

LcSummers 04-15-10 04:01 AM

Error message
 
ZW,

deleted old Kursk mission installed new one. Deleted old GM3 and installed it.

Error message:

Script manager: duplicate class CC2M3 Atmosphere definition.

This sounds familiar to me. Searching forum, try to find what causes this error message.


Thank you all


LC

der-blaue-max 04-15-10 10:26 AM

HAllo, I have the same Message here,
has anybody a solution for that.

I had an Fresh install of TvT and only the free Mission 1 installed!

Do I have to make a complete new Installation?

ZeeWolf 04-15-10 12:28 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1360386)
ZW,

deleted old Kursk mission installed new one. Deleted old GM3 and installed it.

Error message:

Script manager: duplicate class CC2M3 Atmosphere definition.

This sounds familiar to me. Searching forum, try to find what causes this error message.


Thank you all


LC

Hi LC and Max,

It sounds like you installed the missions in the wrong place
the address to install all ZW addons and mods will be the
same:

<drive>:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\:up:

<drive>:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\*nothing in here*

<drive>:\Lighthouse Interactive\ *NOT THIS* :down:

or

<drive>:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\missions\ *NOT THIS*:down:


Just make sure the end of the game location has this ONLY:

" \T34vsTiger\":up:

And BTW I fixed the problem of the players Tiger not being able to
keep up with the other Tigers at Low fps.
The Tiger was very hard to steer with out killing the engine at hi-speed.
And there where some anomaly that caused your Tiger to act like it hit
a mine and dig in the ground and kill the engine. Now that has been
reduced to a point you no longer have to worry about your engine dieing
or having to drive slow.
Now the Kursk mission (with low fps) can enjoy keeping up with the other
Tigers and if you want you can now pass them if fps is not an issue.

Onwards Kameraden!:salute:

ZW

ZeeWolf 04-15-10 12:31 PM

Quote:

Originally Posted by frinik (Post 1360324)
Hi Zee this may actually answer a similar question that I have"

Hi indebin,
If you never played the default it would be hard to tell. But there is more
enemy and more aggressive flank attack. The attack by the T34s have more
speed and more aggressive.

Vor!

ZW

Zee; so basically the Pre Kursk Alpha1 release is comprised of 10 of the original TvsT missions + your 2 ZW-made missions but with more challenges, more tanks and new models as well?

Cheers

Frinik

Hi frinik,
Yes but don't forget the new explosion effects and the new grapics or
the larger maps etc.

Cheers:up:
ZW

LcSummers 04-15-10 12:35 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1360789)
Hi LC and Max,

It sounds like you installed the missions in the wrong place
the address to install all ZW addons and mods will be the
same:

<drive>:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\

<drive>:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\*nothing in here*

<drive>:\Lighthouse Interactive\ *NOT THIS*

or

<drive>:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\missions\ *NOT THIS*


Just make sure the end of the game location has this ONLY:

" \T34vsTiger\"

And BTW I fixed the problem of the players Tiger not being able to
keep up with the other Tigers at Low fps.
The Tiger was very hard to steer with out killing the engine at hi-speed.
And there where some anomaly that caused your Tiger to act like it hit
a mine and dig in the ground and kill the engine. Now that has been
reduced to a point you no longer have to worry about your engine dieing
or having to drive slow.
Now the Kursk mission (with low fps) can enjoy keeping up with the other
Tigers and if you want you can now pass them if fps is not an issue.

Onwards Kameraden!

ZW

Hi ZW,

i am sorry but you are not right. If you remember before Morty left away to his daughters marriage we had the same problem. I am sure to have the right installation. Look at the pages 36-38 there we had the same problem. Most information at page 38 on this forum. Thats why i said it sounds so familiar.



Cheers

LC

der-blaue-max 04-15-10 12:50 PM

I have done it in the right way!

There has to be an other solution!?!?

ZeeWolf 04-15-10 01:31 PM

Ok guys the this type of error is not like the the one on pages 38 :hmmm:
This deals with "CC2M3 Atmosphere definition" after you installed the new
German Mission 3. PLEASE double check when you re-install this mission.:ping:

The best thing to do is Un-install German Mission 3 and then test. if
every thing checks out re-install German Mission 3. :yep:

we're getting there! :up:

ZW

LcSummers 04-15-10 01:33 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1360858)
Ok guys the this type of error is not like the the one on pages 38 :hmmm:
This deals with "CC2M3 Atmosphere definition" after you installed the new
German Mission 3. PLEASE double check when you re-install this mission.:ping:

The best thing to do is Un-install German Mission 3 and then test. if
every thing checks out re-install German Mission 3. :yep:

we're getting there! :up:

ZW


ZW,

this is german mission 3 from campaign2, right?

LC

ZeeWolf 04-15-10 01:38 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1360863)
ZW,

this is german mission 3 from campaign 2?

LC


YES! Kamerad :woot:

ZW

LcSummers 04-15-10 01:46 PM

trying
 
ZW,

i tried to copy GM3 over original files error

i uninstalled GM3 complete installed files deleted cache error

Should i try the 1ZW_MO_Kursk_Mission_1_Pre-Alpha_v1.zip v3. I didnt test it if this functioned. Do you know from someone that this v3 worked? If not i can make a fresh install with your mods in 5 minutes.

LC

PS: installed 1ZW_MO_Kursk_Mission_1_Pre-Alpha_v1.zip v3 over the last pre alpha version 2

May be this causes error message

ZeeWolf 04-15-10 01:50 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1360878)
ZW,

i tried to copy GM3 over original files error

i uninstalled GM3 complete installed files deleted cache error

Should i try the 1ZW_MO_Kursk_Mission_1_Pre-Alpha_v1.zip v3. I didnt test it if this functioned. Do you know from someone that this v3 worked? If not i can make a fresh install with your mods in 5 minutes.

LC

Yes LC there are others that had no problems. :up:
BUT uninstall 1ZW_MO_Kursk_Mission_1_Pre-Alpha_v1.zip v3 too, then reinstall Pre-Kursk foundation (275mg one)
file.

ZW

LcSummers 04-15-10 01:52 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1360881)
Yes LC there are others that had no problems. :up:

ZW


Have they deleted pre alpha version 2



PS: installed 1ZW_MO_Kursk_Mission_1_Pre-Alpha_v1.zip v3 over the last pre alpha version 2

May be this causes error message


LC

LcSummers 04-15-10 01:57 PM

Fresh install
 
As you know, i have a copy of TvT. I copied it into my folder.

I first install your big add on 275Mbs.

Then installing Kursk Mission version 3 and test game if running.

If running i will install GM3 and see what is happening.

Is this ok ZW?


LC

this will take little time for me.

ZeeWolf 04-15-10 02:00 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1360883)
Have they deleted pre alpha version 2



PS: installed 1ZW_MO_Kursk_Mission_1_Pre-Alpha_v1.zip v3 over the last pre alpha version 2

May be this causes error message


LC

Always use the UN-install on the beta versions. Then, in that way you can
get a more accurate test result.

ZW:salute:

LcSummers 04-15-10 02:01 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1360881)
Yes LC there are others that had no problems. :up:
BUT uninstall 1ZW_MO_Kursk_Mission_1_Pre-Alpha_v1.zip v3 too, then reinstall Pre-Kursk foundation (275mg one)
file.

ZW


I installed a fresh TVT and your Pre-Kursk foundation (275mg one). What now?

I am waiting for an answer and then go on.


LC

PS: I have better everytime a clean install so avoiding error messages

ZeeWolf 04-15-10 02:03 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1360892)
As you know, i have a copy of TvT. I copied it into my folder.

I first install your big add on 275Mbs.

Then installing Kursk Mission version 3 and test game if running.

If running i will install GM3 and see what is happening.

Is this ok ZW?


LC

this will take little time for me.

If you have not been using the UN-install process that would be the best
way to eliminate the error possibilities. And remember to use those UN-
Installers.

Almost there!:up:

ZW

LcSummers 04-15-10 02:06 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1360900)
If you have not been using the UN-install process that would be the best
way to eliminate the error possibilities. And remember to use those UN-
Installers.

Almost there!:up:

ZW


I installed a fresh TVT and your Pre-Kursk foundation (275mg one). What now? Successfully installed. This takes me 2-3 minutes.

I am waiting for an answer and then go on.


LC

PS: I have better everytime a clean install so avoiding error messages


All times are GMT -5. The time now is 08:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.