SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   Sub Command, Fleet Command, & Jane's 688(I) (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=193)
-   -   Am I missing something about the ASW missiles? (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=250699)

MVP 10-04-2021 07:54 PM

Am I missing something about the ASW missiles?
 
Ohoy there!

I have a question about the ASW and Stallion missiles. Are they bugged or am I missing something? I have fired about 50 of this but I have NEVER been able to get them to lock on and pursue an enemy sub.

I've tried everything: AI fire crew both on and of, enganging from the map screen both with and without show truth, designating to contact in fire control screen, manual snapshot input etc. The result is always the same.

What happens is that torpedo droppes in to the ocean on top or next to the enemy sub and starts circeling without ever locking on to the sub.

Am I doing something wrong or are the missiles bugged?

p7p8 10-05-2021 01:19 AM

Check maximum speed and depth for launching your weapon.

MVP 10-05-2021 02:14 AM

Quote:

Originally Posted by p7p8 (Post 2772615)
Check maximum speed and depth for launching your weapon.

I am. The missiles work fine. It's the torpedoes when the missile reaches it's goal I'm asking about. :)

p7p8 10-05-2021 01:54 PM

Hmm it looks like you have incorrect RA installation.

Try to install RA on CLEAN DW version.


All times are GMT -5. The time now is 10:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.