SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SHIII Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=195)
-   -   LIVING SILENT HUNTER 3 - EDITION 2020 » Discussion and Support (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=247796)

derstosstrupp 12-27-2020 02:07 PM

A change log of what’s different from v2015 would be a great idea.

blueduck 12-27-2020 03:32 PM

Quote:

Originally Posted by Anvar1061 (Post 2716601)
What purpose did you pursue using two VIIA type Ai U-boats?
https://sun9-46.userapi.com/jhRGngXK...kb_Lt9TvNc.jpg
https://www.subsim.com/radioroom/images/smilies/39.gif
Replace these blocks in Campaign_SCR.mis
...
and remove NSS_7A_Boot

I only can guess the purpose because Rowi did the clone and the scripting by that time.
The 7A is submerged (by default) and in .RND whereas the VIIA is surfaced and in those three harbours in SCR.

Blueduck

Anvar1061 12-27-2020 03:38 PM

But you know how to make a U-boat submerged and surfaced.

El Whacko 12-27-2020 04:08 PM

Quote:

Originally Posted by derstosstrupp (Post 2716670)
A change log of what’s different from v2015 would be a great idea.

plus one

blueduck 12-27-2020 04:52 PM

Quote:

Originally Posted by Anvar1061 (Post 2716693)
But you know how to make a U-boat submerged and surfaced.

Yes I do.

Kpt. Graubart 12-28-2020 11:25 AM

Thx for this Supermod. Good Job:Kaleun_Salute:

Aktungbby 12-28-2020 11:39 AM

Welcome back!
 
Kpt.Graubart:Kaleun_Salute: after a long silent run!:up:

Anvar1061 12-28-2020 02:11 PM

Today I made another fix. It concerns 98 files from 353 .sns in the Sea folder. Typical errors - there are no sensors in the game such as F_Visual, Z_Visua ... etc. StartDate= must be one day later
EndDate= where changes take place. In other cases, they are not relevant. As well as sensors where LinkName=NULL is specified.
Continuation after the holidays. Happy New Years!
https://sun9-37.userapi.com/impg/bRS...d11&type=album

blueduck 12-28-2020 07:39 PM

Quote:

Originally Posted by Anvar1061 (Post 2716856)
Today I made another fix. It concerns 98 files from 353 .sns in the Sea folder. Typical errors - there are no sensors in the game such as F_Visual, Z_Visua ... etc. StartDate= must be one day later
EndDate= where changes take place. In other cases, they are not relevant. As well as sensors where LinkName=NULL is specified.
https://www.mediafire.com/file/2b3xt...H3-2020_Fix.7z
Continuation after the holidays. Happy New Years!
https://sun9-37.userapi.com/impg/bRS...d11&type=album

Hello Anvar1061,

I'm afraid your holiday will be shorter than you expected.

Please deactivate your link to the fix, as YOU can never have tested it cleanly with LSH3-2020.

Already the start into the main menu is aborted halfway with a CTD, because you have taken the NCV_Furious.cfg presumably from GWR. There is no Barracuda in LSH3-2020!

Furthermore, you added the NDD_A in the fix, but its class already exists in LSH3-2020 - the next CTD is pre-programmed.
Using a tool like TotalCommander would have saved you this embarrassment.

Please do not continue your work as you have promised, as such quick fixes only cause useless work for the players, our team and especially for me.

Happy New Year
Blueduck

J0313 12-28-2020 08:46 PM

I don't know why this guy even bothers with his so called fix's. His own so called reworked GWX mod doesn't even work and has never worked.

derstosstrupp 12-28-2020 10:52 PM

Here’s a thought, why are these fixes not being privately suggested to the LSH team via PM? That would seem the more professional thing to do, to be discreet about it versus potentially embarrassing someone.

Also, LSH team, please consider a change log spelling out the differences between v2020 and v2015.

Anvar1061 12-29-2020 02:10 AM

Thanks. Thank you for the supermode! I'm really wasting my time.
You heard me. It is human nature to make mistakes.
I saw what mistakes were made.
I need to clean up my mod, too.

blueduck 12-29-2020 02:54 AM

Teamwork
 
Quote:

Originally Posted by derstosstrupp (Post 2716933)
Here’s a thought, why are these fixes not being privately suggested to the LSH team via PM? That would seem the more professional thing to do, to be discreet about it versus potentially embarrassing someone.

Also, LSH team, please consider a change log spelling out the differences between v2020 and v2015.

I would have clearly preferred this approach! :up:

PM to me should have been no problem and Anvart1061 at least has Urmel's email address.

The change log will follow shortly.

Regards
Blueduck

blueduck 12-29-2020 04:16 AM

Granville Freighter
 
Let us now finish with the subject of the Granville Freighter.

First of all, I must admit that I had overlooked the information about the ship's dimensions on wrecksite.eu.
Since Lloyds, among others, is given as the source here, I assume these data to be correct.

https://www.lsh3.com/ftp/blueduck/support/NGRA_001.png

https://www.lsh3.com/ftp/blueduck/support/NGRA_002.png

If you compare the pictures in the photo montage, you can immediately see that some loading cranes are missing (in front of the bridge, amidships and in the aft area).
Furthermore, the raised stern area is missing.

If you look at the 3D model, it has the dimensions 92.0 x 12.6 x 6.0 m while the original was 110.6 x 15.24 x 7.62 m.
Taking over the original dimensions would be a mistake, as then no exact target solution can be determined due to the incorrect length.
Furthermore, a mass of 2325 tons is given in the model.
I would change the information in the museum to 4.071 GRT, as 2325 tons of goods can certainly be transported in 4.071m³ of ship's space. The dimensions of the model will not be corrected in the Museum and the .CFG because they depend on the model.
The .CFG-file will get 2.325 tons

I therefore suggest to leave the ship as it is and rename it Granville Type Freighter.
Other name suggestions are welcome.

Regards
Blueduck

Penner10000 12-29-2020 07:56 AM

Thank you for the new version of the modification.


I did not to the steps to change the settings of my graphic card and it works anyhow.


But in generell, why the hell is the resolution of the mod this uncommon one and not 1920x1080p?


All times are GMT -5. The time now is 11:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.