SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   Helosim.com and Flight Sims (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Helo & Flightsim Screenshot Thread! (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=102648)

Jimbuna 02-27-2008 09:08 AM

Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

Originally Posted by jimbuna
Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

TS server back up (needed a reboot). Will be down again from 1400 to 1700 GMT for maintenance to computer http://img85.imageshack.us/img85/184/k015su7.gif
You been tinkering again? :lol:

Naa....just time to get the hoover out, me thinks :p

HOOVER ?? Is that dust not meant to keep the poota together !!!!!:o

Dunno...............is it http://img255.imageshack.us/img255/621/thinkbigsw1.gif

Dowly 02-27-2008 09:15 AM

Quote:

Originally Posted by jimbuna
Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

Originally Posted by jimbuna
Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

TS server back up (needed a reboot). Will be down again from 1400 to 1700 GMT for maintenance to computer http://img85.imageshack.us/img85/184/k015su7.gif
You been tinkering again? :lol:

Naa....just time to get the hoover out, me thinks :p

HOOVER ?? Is that dust not meant to keep the poota together !!!!!:o

Dunno...............is it http://img255.imageshack.us/img255/621/thinkbigsw1.gif

:yep:

Jimbuna 02-27-2008 09:42 AM

Quote:

Originally Posted by Dowly
Quote:

Originally Posted by jimbuna
Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

Originally Posted by jimbuna
Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

TS server back up (needed a reboot). Will be down again from 1400 to 1700 GMT for maintenance to computer http://img85.imageshack.us/img85/184/k015su7.gif
You been tinkering again? :lol:

Naa....just time to get the hoover out, me thinks :p

HOOVER ?? Is that dust not meant to keep the poota together !!!!!:o

Dunno...............is it http://img255.imageshack.us/img255/621/thinkbigsw1.gif

:yep:

Well it's coming out anyway....when the system scan eventually decides it's done it's job :damn:

Dowly 02-27-2008 09:43 AM

Quote:

Originally Posted by jimbuna
Quote:

Originally Posted by Dowly
Quote:

Originally Posted by jimbuna
Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

Originally Posted by jimbuna
Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

TS server back up (needed a reboot). Will be down again from 1400 to 1700 GMT for maintenance to computer http://img85.imageshack.us/img85/184/k015su7.gif
You been tinkering again? :lol:

Naa....just time to get the hoover out, me thinks :p

HOOVER ?? Is that dust not meant to keep the poota together !!!!!:o

Dunno...............is it http://img255.imageshack.us/img255/621/thinkbigsw1.gif

:yep:

Well it's coming out anyway....when the system scan eventually decides it's done it's job :damn:

Oh. Reminds me to install my AV proggie. :rotfl:

Dowly 02-28-2008 07:10 AM

Stupid sniper tanks. :nope:
http://i230.photobucket.com/albums/e...rret/IL2-1.jpg

Kratos 02-28-2008 07:17 AM

:rotfl: more perforations than a tetley teabag :lol:

Dowly 02-28-2008 07:22 AM

LOL :rotfl:

Rotary Crewman 02-28-2008 08:08 AM

Did you get out of that one Dowly?

Is the stopped prop because your engine cut or is it a screenshot thing?

Dowly 02-28-2008 08:32 AM

Quote:

Originally Posted by Rotary Crewman
Did you get out of that one Dowly?

Is the stopped prop because your engine cut or is it a screenshot thing?

Yep, I survived. Had absolutely no control over the plane, elevators, ailerons, rudder, gears, engine, everything was busted. Only thing that worked was flaps, which helped to level the plane before the ground. Lost both my wings on the landing, but managed to get out. Luckily I did, because the plane caught on fire some minutes later and exploded. And if I'm not mistaken, the village that I bombed was on Russian side of the map, so I didnt even get captured. ;)

EDIT: Oh and as I watched the recorded track, I noticed the target was AT guns, not tanks as I first though. Just few hundred meters to the west. :damn:

TarJak 03-01-2008 01:29 AM

Capt. Gordon Sulley RNAS 18 on the flight line at Pol Sur Mer in December 1917:

http://i198.photobucket.com/albums/a...k/SHOT2966.jpg

Some more of Sulley's exploits:

http://i198.photobucket.com/albums/a...k/SHOT2963.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/a...k/SHOT2965.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/a...k/SHOT2968.jpg

HunterICX 03-01-2008 10:55 AM

Nice pictures tarjak :up:

HunterICX

TarJak 03-01-2008 07:50 PM

Thanks Hunter. I'm quite enjoying OFF now. I'm still trying to work out how not to get shot down by the flak and ground fire though! It's deadly!:dead:

Biggles 03-01-2008 08:26 PM

Damn right. I've lost 10 pilots today. 3 of them went down after a direct hit of archie.

TarJak 03-06-2008 07:24 AM

More from Sulleys career. Still going with over 5 hours flying time! Whoohoo. Longest OFF career I've had so far.
http://i198.photobucket.com/albums/a...k/SHOT2976.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/a...k/SHOT2983.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/a...k/SHOT2982.jpg

HunterICX 03-06-2008 09:12 AM

:D 5 hours! Niiice, have yet to get a full hour

my first patrol was a 30 minute flight (engine died and had to land the bird on the ground)

but 5 hours, well if you're up to..lets see how it works online
I take it you have it patched up with the hotfix?

HunterICX

Kratos 03-06-2008 09:25 AM

Damn!!! why is it everyone got OFF patched up successfully except me? :damn:

nice going Tarjak

Dowly 03-06-2008 09:52 AM

Quote:

Originally Posted by Kratos
Damn!!! why is it everyone got OFF patched up successfully except me? :damn:

What's the problem?

Kratos 03-06-2008 10:24 AM

Quote:

Originally Posted by Dowly
Quote:

Originally Posted by Kratos
Damn!!! why is it everyone got OFF patched up successfully except me? :damn:

What's the problem?

right might be simple solution here ....(hopes) when installing OFF do you you install to the cfs3 directory or create another folder? Previously iv'e installed to cfs3 dir. and it has overwritten all my cfs3 files and created one OFF file, which doesnt sound correct to me.

HunterICX 03-06-2008 10:38 AM

Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

Originally Posted by Dowly
Quote:

Originally Posted by Kratos
Damn!!! why is it everyone got OFF patched up successfully except me? :damn:

What's the problem?

right might be simple solution here ....(hopes) when installing OFF do you you install to the cfs3 directory or create another folder? Previously iv'e installed to cfs3 dir. and it has overwritten all my cfs3 files and created one OFF file, which doesnt sound correct to me.

you overwritten the CFS3 map with the OFF files?

thats no good,
the installment must be next to the CFS3 folder, if you red the manual do not change the directory path of the OFF install. so when you check the Microsoft game folder you will see 3 maps

Over flander field - CFS3 - scenery

so reinstall it , and do not change the path of directory

HunterICX

Kratos 03-06-2008 11:09 AM

Quote:

Originally Posted by HunterICX
Quote:

Originally Posted by Kratos
Quote:

Originally Posted by Dowly
Quote:

Originally Posted by Kratos
Damn!!! why is it everyone got OFF patched up successfully except me? :damn:

What's the problem?

right might be simple solution here ....(hopes) when installing OFF do you you install to the cfs3 directory or create another folder? Previously iv'e installed to cfs3 dir. and it has overwritten all my cfs3 files and created one OFF file, which doesnt sound correct to me.

you overwritten the CFS3 map with the OFF files?

thats no good,
the installment must be next to the CFS3 folder, if you red the manual do not change the directory path of the OFF install. so when you check the Microsoft game folder you will see 3 maps

Over flander field - CFS3 - scenery

so reinstall it , and do not change the path of directory

HunterICX

Manual ? thought he was a spanish waiter in faulty towers ;)
seriously though i dont use c/drive to install games,i created another folder in the d/cfs3 dir. and directed the OFF insallation to there and bingo that doesnt work either :damn:


All times are GMT -5. The time now is 11:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2021 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.