SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SHIII Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=195)
-   -   Mod from Onealex (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=248010)

John Pancoast 03-09-21 12:50 AM

Quote:

Originally Posted by CapZap1970 (Post 2735039)
JP, so it's not supposed to rotate...? :06:
Thanks for the quick reply! :salute:

No. It was controlled by hand operation of the radio operator iirc, so constant rotation would have been physically impossible.

Onealex 03-09-21 02:27 AM

Quote:

Originally Posted by John Pancoast (Post 2735040)
No. It was controlled by hand operation of the radio operator iirc, so constant rotation would have been physically impossible.

Yes you are right

Kumando 03-09-21 03:16 AM

OneAlex did you check the glitch I reported? Did I messed anything?

Onealex 03-09-21 03:26 AM

Quote:

Originally Posted by Kumando (Post 2735046)
OneAlex did you check the glitch I reported? Did I messed anything?

Almost done. Wait for fix...

Kumando 03-09-21 03:30 AM

Nice!!!

Onealex 03-09-21 04:57 AM

Fixed the bug with attack periscope (U-boat type IIA) + minor fixes. The main link has been updated...
https://drive.google.com/file/d/1IGE...ew?usp=sharing

Kumando 03-09-21 07:20 AM

Thanks will try when I get home from work

CapZap1970 03-11-21 12:59 AM

Onealex, your mod is really beautiful and it's a real pleasure to run it. :yeah:However, I found a little problem...
As you can see the late sensors mod and everything else work perfectly for the VII conning towers...


https://i.postimg.cc/KYCHRgCP/SH3-Im...-34-14-905.jpg


but for the IX the late sensors mod doesn't work at all... The result is the same with or without the mod for the radar antenna (it's the only thing not working properly, for me at least)... :hmmm:


https://i.postimg.cc/nz7w7ht6/SH3-Im...-49-52-757.jpg


Could you please take a look and tell me if it's only me or is there something wrong with the mod?


Thank you very much for your help... :Kaleun_Salute:

Onealex 03-11-21 02:22 AM

Quote:

Originally Posted by CapZap1970 (Post 2735423)
Onealex, your mod is really beautiful and it's a real pleasure to run it. :yeah:However, I found a little problem...
As you can see the late sensors mod and everything else work perfectly for the VII conning towers...

https://i.postimg.cc/KYCHRgCP/SH3-Im...-34-14-905.jpg


but for the IX the late sensors mod doesn't work at all... The result is the same with or without the mod for the radar antenna (it's the only thing not working properly, for me at least)... :hmmm:


https://i.postimg.cc/nz7w7ht6/SH3-Im...-49-52-757.jpg


Could you please take a look and tell me if it's only me or is there something wrong with the mod?


Thank you very much for your help... :Kaleun_Salute:

Don't install Fumo radar on turm type 1 . There is no place for it! It is your mistake. Rotating antennas only for turms 2 and 3

CapZap1970 03-11-21 09:47 AM

Thank you my friend!!! :up:I knew I was doing something very, very wrong!!! :yep:Simply forgot to upgrade the turm.... :doh:

johnlax 03-12-21 10:05 AM

re-supply ships??
 
playing onealex 1.40 noticed on a long range patrol that there were no
re-supply ships or cows at any locations on the map it was june and july of 1942 The only thing I have added is the Med campaign recently could this caused the problem???? or is something else the cause???

Onealex 03-12-21 10:44 AM

Quote:

Originally Posted by johnlax (Post 2735654)
playing onealex 1.40 noticed on a long range patrol that there were no
re-supply ships or cows at any locations on the map it was june and july of 1942 The only thing I have added is the Med campaign recently could this caused the problem???? or is something else the cause???

Med campaign mod activates traffic only in Mediterranean sea

johnlax 03-12-21 12:13 PM

re-supply ships??
 
Do you think my activation of the med has shifted resupply ships away form the atlantic and to the med As i said the only recent change I make has been to toggel the med campaign to on

Onealex 03-12-21 04:03 PM

Quote:

Originally Posted by johnlax (Post 2735689)
Do you think my activation of the med has shifted resupply ships away form the atlantic and to the med As i said the only recent change I make has been to toggel the med campaign to on

When the Mediterranean Campaign is activated the Atlantic area is empty

Kumando 03-12-21 05:13 PM

Quote:

Originally Posted by Onealex (Post 2735777)
When the Mediterranean Campaign is activated the Atlantic area is empty

And if you don't activate the med campaign and enter the med will it be empty there?

johnlax 03-12-21 10:55 PM

re-supply ships??
 
very good question

Onealex 03-13-21 12:33 AM

Quote:

Originally Posted by Kumando (Post 2735790)
And if you don't activate the med campaign and enter the med will it be empty there?

Yes

Kumando 03-13-21 05:24 AM

Can you make an optional merged campaign?

Onealex 03-13-21 07:20 AM

Quote:

Originally Posted by Kumando (Post 2735882)
Can you make an optional merged campaign?

There is no sense to do that. The U-boat captains did not have an orders to patrol Mediterranean sea area when they started patrols from French bases. The orders were only for transfering to another flotilla in Italy. But the game does not simulate this. We can make a transfer to another flotilla only from menu. Also the seperate campaign files do the lower load on PC and the loading time of the career mission is decreased.

Andrewsdad 03-13-21 05:05 PM

Salute, All !!!


Is there any need for Stiebler's Recoded Weather Fix with this mod?


AD


All times are GMT -5. The time now is 11:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.