SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   Tanksim.com (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=203)
-   -   T34 vs Tiger- Kursk 1943 coming soon! (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=158301)

ZeeWolf 04-02-10 01:50 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345253)
ZW install is not right. and same problem as eddie.

In mission1 is included mission6 as folder. So i cut it and put that folder into the right place. Then that message appeared as mentioned by eddie.

But i found in mission6 Campaign2


Mission_6

MO_Mission_6

Save_Mission_6


LC

Ok LC I will fix that on my end and repair the new Patch file
meanwhile see after you delete the file "4MeterBoxUnit.script"

Location:

C:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\Scripts\Units

We're getting there! :up:

ZW

LcSummers 04-02-10 01:55 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1345260)
Ok LC I will fix that on my end and repair the new Patch file
meanwhile see after you delete the file "4MeterBoxUnit.script"

Location:

C:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\Scripts\Units

We're getting there! :up:

ZW


ZW

Now its running have seen your button, now loadin Op. Zitadelle SEEN your logo too

but ctd


Crash to desktop

LC

ZeeWolf 04-02-10 02:00 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345265)
ZW

Now its running have seen your button, now loadin Op. Zitadelle SEEN your logo too

but ctd


Crash to desktop

LC

Try again with another mission!:up:

ZW

LcSummers 04-02-10 02:02 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1345273)
Try again with another mission!:up:

ZW


Same here tried first mission Tigers shaking....


CTD


LC

ZeeWolf 04-02-10 02:04 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345276)
Same here tried first mission Tigers shaking....


CTD


LC

:hmmm: you may have to clear the cache file and reboot to clear the virtual
cache.

ZW

LcSummers 04-02-10 02:06 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1345280)
:hmmm: you may have to clear the cache file and reboot to clear the virtual
cache.

ZW

tell me how and where please

LC


I think i have it

ZeeWolf 04-02-10 02:09 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345284)
tell me how and where please

LC

One way LC is to just start the TVT editor and wait a few seconds and exit. You will find editor.exe in

Location:

C:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\


PS don't forget to put these files in the windows/system32 folder
http://www.filefront.com/15181093/Msvcr_Files.zip/

http://www.filefront.com/15181093/Msvcr_Files.zip/

ZW

LcSummers 04-02-10 02:16 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1345289)
One way LC is to just start the TVT editor and wait a few seconds and exit. You will find editor.exe in

Location:

C:\Lighthouse Interactive\T34vsTiger\

ZW


ZW,

i cleared the folder cache and now it is running fine. My tank in the first mission has a brown camouflage and much more trees etc :yeah:

ZW I LOVE YOU!!!!!

THANKS

ZeeWolf 04-02-10 02:20 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345295)
ZW,

i cleared the folder cache and now it is running fine. My tank in the first mission has a brown camouflage and much more trees etc :yeah:

ZW I LOVE YOU!!!!!

THANKS

WOW! I'm looking for one of those little icons that is
jumping up and down with joy!

ZW:sunny:

LcSummers 04-02-10 02:27 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1345299)
WOW! I'm looking for one of those little icons that is
jumping up and down with joy!

ZW:sunny:

COOL

Thanks give it a try and then report

Just one thing. I always do to have to clear my cache folder because if i dont do that CTD

LC


Make a new restart

ZeeWolf 04-02-10 02:35 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345305)
COOL

Thanks give it a try and then report

Just one thing. I always do to have to clear my cache folder because if i dont do that CTD

LC


Make a new restart

only if you have trouble LC :yep:

ZW

eddie 04-02-10 02:41 PM

All missions starting just fine here ZW! Took a look at the new Kursk mission, going to be a bit tough on the FR's I believe, never got into the mission, but just panning around the Tiger was a bit jerky. Lots of tanks in front of it on the hill, might be the culprit in that group?

BTW, have to clear the cache after the Kursk mission, problem with textures not showing in the other missions. Like Lc, if I don't, get a ctd. Not sure how to do that without doing a restart of the game itself. I have made a shortcut of the bat file that clears the cache, but can't minimize the sim to get to it, have to leave the sim itself completely.

LcSummers 04-02-10 02:47 PM

Another question
 
When we downloaded your first patch with 367 Mb these MSVCR files were automaticly installed or not because they were in in that TvT folder.

After installing these files i had that trouble with CTD and reboot of my pc


LC

ZeeWolf 04-02-10 02:48 PM

Quote:

Originally Posted by eddie (Post 1345324)
All missions starting just fine here ZW! Took a look at the new Kursk mission, going to be a bit tough on the FR's I believe, never got into the mission, but just panning around the Tiger was a bit jerky. Lots of tanks in front of it on the hill, might be the culprit in that group?

Ok eddie press the F9 key to get the FPS and you will see them in the in
the top left corner.

The thing to do is to drive straight north as soon as possible because when
the other Tigers start they will be moving out at about 17-20Kph.

And if you could, would you display your system specs for others to see
and get an idea of what to expect?

ZW

ZeeWolf 04-02-10 02:52 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345331)
When we downloaded your first patch with 367 Mb these MSVCR files were automaticly installed or not because they were in in that TvT folder.

After installing these files i had that trouble with CTD and reboot of my pc


LC

Ok LC lets see what happens after you boot up and clear the cache file agian

ZW

LcSummers 04-02-10 02:55 PM

Quote:

Originally Posted by ZeeWolf (Post 1345338)
Ok LC lets see what happens after you boot up and clear the cache file agian

ZW


Lets trying now


LC

LcSummers 04-02-10 03:03 PM

following experiences
 
ZW i tried two ways, first without deleting the files in the cache folder but rebooting ----> CTD


The other way is that before starting the game i must every time clear cache folder if not ---->CTD


Thats never happend to me do you have aby answers or reason why?


LC

ZeeWolf 04-02-10 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345354)
ZW i tried two ways, first without deleting the files in the cache folder but rebooting ----> CTD


The other way is thaat before starting the game i must every time clear cache folder if not ---->CTD


Thats never happend to me do you have aby answers or reason why?


LC

well lets try deleting those files you just added to the system32 folder
File names to be deleted:

1.) msvci70.dll

2.) msvcp71.dll

3.) msvcr70.dll

4.) msvcr71.dll

5.) GDIPLUS.DLL

ZW

LcSummers 04-02-10 03:11 PM

deleting
 
Whats happening after deleting cache files. Whats happening to the saved game files? Can i start campaign were i left? Is there any progress in saved games?



LC

After deleting those files ( msvcr)------> CTD

BTW Eddie has the same problem with cache

ZeeWolf 04-02-10 03:29 PM

Quote:

Originally Posted by LcSummers (Post 1345360)
Whats happening after deleting cache files. Whats happening to the saved game files? Can istart campaign were i left? Is there any progress in saved games?



LC

After deleting those files ------> CTD

Eddie has the same problem with cache

Ok re-install them in the system32 folder then. We know now that they are
necessary. You can delete those same files from the T34vsTiger folder and reboot and see if that helps.

The game is essentially a compiler it reads the script files and creates binary files from them and they are what the game engine actually reads from.

The in-game save is something that would be great. However you will be
dealing with a binary save and that again would (I believe) conflict with the cache files. But it would be worth experimenting with to be sure.

ZW


All times are GMT -5. The time now is 04:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2024 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.