SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SHIII Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=195)
-   -   Mod from Onealex (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=248010)

rOPbIHbI4 11-26-21 03:24 PM

Brilliant job for SH 3! Thank you very much, Onealex! :yeah:

Kal_Maximus_U669 11-26-21 03:51 PM

Onealex 1.51 full updates..
 
Good evening Alex always a plus ... with all the little things to bring back ..
it's a pleasure to see them sink :har:
fine meteo...
http://image.noelshack.com/fichiers/...-24-58-291.png
http://image.noelshack.com/fichiers/...1-9-42-553.png
http://image.noelshack.com/fichiers/...1-9-48-219.png
http://image.noelshack.com/fichiers/...1-9-52-591.png
http://image.noelshack.com/fichiers/...1-9-58-591.png
http://image.noelshack.com/fichiers/...1-10-7-205.png
:up::up::D:yep:

kyle9154 11-26-21 04:25 PM

Come join us on the Onealex discord where we can help you quicker and chat with you easier including screen share and voice channel if anyone needs to troubleshoot an issue with the mod.

Kal_Maximus_U669 11-27-21 07:29 AM

Quote:

Originally Posted by kyle9154 (Post 2780422)
Come join us on the Onealex discord where we can help you quicker and chat with you easier including screen share and voice channel if anyone needs to troubleshoot an issue with the mod. Or join us for some fun immersive roleplay events https://discord.gg/bKCdQekE4W

kyle 9154 thanks but i don't need any help at the moment and don't have enough time for discord at the moment ...

kyle9154 11-27-21 07:53 AM

Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2780494)
kyle 9154 thanks but i don't need any help at the moment and don't have enough time for discord at the moment ...

ahh that was a general message out to everyone not to you specifically, there's more Kaleuns out there then just 'Kal' lol

CapZap1970 11-29-21 06:13 PM

The effect of steam when fire gets in contact with water looks great! Love it!! :up:


https://i.postimg.cc/kG7sjNKD/SH3-Im...0-47-232-P.jpg

vudriga 11-30-21 09:47 AM

This is the best modded version of Silent Hunter 3, bar none. But I have a problem. I play it on the job, and machine there is as you would have it an, i7 8th gen, and absolute crap of integrated gpu in leiu of intel 630. Anyhow, framerate in game when I look at clouds in the sky is crap, like 18 FPS.

The question is, would there be a way to turn of modded clouds to vanilla game version, JSGME is not showing mods already incorporated in the game.

Ideas anyone ?

Onealex 11-30-21 10:14 AM

Quote:

Originally Posted by vudriga (Post 2780871)
This is the best modded version of Silent Hunter 3, bar none. But I have a problem. I play it on the job, and machine there is as you would have it an, i7 8th gen, and absolute crap of integrated gpu in leiu of intel 630. Anyhow, framerate in game when I look at clouds in the sky is crap, like 18 FPS.

The question is, would there be a way to turn of modded clouds to vanilla game version, JSGME is not showing mods already incorporated in the game.

Ideas anyone ?

Approximate system requirements for a normal game (maybe less, tested the assembly on a powerful computer):
1 Sixth-generation I5 / I7 processor or higher, or its AMD equivalent.
2 RAM 8GB and above.
3 Video card Ge Force 10xx series and higher, or its AMD equivalent.
You cant adapt my mod to your integrated gpu

Mister_M 11-30-21 10:16 AM

Updates
 
I have a question. Is it necessary to download the whole supermod each time that there is a new update ? Or are there some separate "mods" with only modified files in order to update an already installed supermod version ? This second option would be far more better IMO. It could also allow you to keep a track of all new improvments.

Onealex 11-30-21 10:24 AM

Quote:

Originally Posted by Mister_M (Post 2780873)
I have a question. Is it necessary to download the whole supermod each time that there is a new update ? Or are there some separate "mods" with only modified files in order to update an already installed supermod version ? This second option would be far more better IMO. It could also allow you to keep a track of all new improvments.

When there is a new release you should download the whole mod. But when there are fixes/minor updates you can download only updated files

vudriga 12-01-21 10:23 AM

You cant adapt my mod to your integrated gpu[/QUOTE]

Dude ! I could if you tell me which enviroment mods are in your version of the mod. Without a doubt low fps is caused because of the clouds that are generated like fog, just like in other supermods.

Onealex 12-01-21 10:38 AM

Quote:

Originally Posted by vudriga (Post 2781078)

Without a doubt low fps is caused because of the clouds that are generated like fog

https://www.subsim.com/radioroom/sho...33&postcount=1

Kal_Maximus_U669 12-01-21 11:08 AM

Quote:

Originally Posted by vudriga (Post 2781078)
You cant adapt my mod to your integrated gpu



there is no FPS problem c is your config if not you deactivate Stiebler I do not have this kind of problem I7 860 .. 16 go ram .. ssd .. nvidia gtx 1080 ... (old Bécanne)
laptops are not recommended unless you have a gamer or one with a config that holds the road ... Alex can not please everyone so buy another config or adjust your machine he is tired of leveling down...:k_confused:

Kal_Maximus_U669 12-01-21 11:26 AM

Quote:

Originally Posted by Mister_M (Post 2780873)
I have a question. Is it necessary to download the whole supermod each time that there is a new update ? Or are there some separate "mods" with only modified files in order to update an already installed supermod version ? This second option would be far more better IMO. It could also allow you to keep a track of all new improvments.

here are updates made by Alex concerning version 1.51

-Disabled Blur Effect
-Effects correction
-Gyrocompass fix
-Hotkeys fix + Manual update
-Campaign update
-Negative buoyancy
-Type 2 armor correction
-Steam effect

otherwise you can wait for it to update 1.52

Onealex 12-01-21 11:27 AM

Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2781095)
there is no FPS problem c is your config if not you deactivate Stiebler I do not have this kind of problem I7 860 .. 16 go ram .. ssd .. nvidia gtx 1080 ... (old Bécanne)
laptops are not recommended unless you have a gamer or one with a config that holds the road ... Alex can not please everyone so buy another config or adjust your machine he is tired of leveling down...:k_confused:

He has integrated GPU that's his trouble


All times are GMT -5. The time now is 08:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.