SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH4 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=219)
-   -   [REL/WIP] Z-plan (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=172561)

dinoboat 04-06-2011 02:22 AM

here's the picture of the Hipper, note the missing cannon, only the controllable one visible, what's wrong with it?

http://img709.imageshack.us/img709/5...gcannonweb.jpg

Karle94 04-06-2011 03:13 AM

Quote:

Originally Posted by dinoboat (Post 1636886)
here's the picture of the Hipper, note the missing cannon, only the controllable one visible, what's wrong with it?

http://img709.imageshack.us/img709/5...gcannonweb.jpg

Are you sure you have Operation Monsoon enabled, if not it explains everything.

dinoboat 04-06-2011 04:16 AM

yes, i already enable OM

Capt. Lindemann 04-06-2011 03:13 PM

Hi, I have been loving the H39 for the past month, but now a few problems are apparent.

1: Damage model: This ship really doesn't have one does it? I was sunk from two salvoes from rodney hitting me. Not that big of an issue as it is hard to make a damage model.

2: I have been trying to repaint the 39 to look like the Tirpitz to no avail. I have edited the dds file but the ship does not change from the painted over Baltic camouflage. Is the paint hard coded to the model? Same for the 405mm armament, I want dunkelgrun tops(http://www.shipcamouflage.com/images/kriegsmarine4.jpg) but no change with the paint or the scheen of them.

rein1705 04-07-2011 12:54 AM

Karle94, do your boats require OM to work? i currently have TMO installed but id love these babys to use on the German side in the Indian campaign.
Best regards Rein.

Karle94 04-07-2011 02:35 AM

Quote:

Originally Posted by rein1705 (Post 1637584)
Karle94, do your boats require OM to work? i currently have TMO installed but id love these babys to use on the German side in the Indian campaign.
Best regards Rein.

Indeed they need OM to work correctly.

nomadBLN 04-18-2011 03:32 PM

hi karle great job with the ships.
but i've the same problem like dinoboat.
om and omegu enabled

Wektras 04-21-2011 07:32 AM

problem
 
Hi! These ships are great, but i have an issue. All guns are visible except the controllable one. I also spotted that AA and other deck guns will fire only when I'm mounted on them. I don't know is this a problem but the I'm on free view, camera can go thru' ship.
Mods I'm using:
OM v705
OM v705 to v720
OMEGU v300
OMEGU v300 Patch7

deceptiboat 04-21-2011 08:49 AM

Quote:

Originally Posted by Wektras (Post 1647907)
I also spotted that AA and other deck guns will fire only when I'm mounted on them.

Check the crew, do you have a crew that manned the Deck gun and the AA

Quote:

Originally Posted by Wektras (Post 1647907)
I don't know is this a problem but the I'm on free view, camera can go thru' ship.

It is like that from karle, if you prefer the old camera, delete the cameras.dat in the mod's library folder (Data/Library)

Karle94 06-06-2011 03:33 PM

I know that in the past I said that I was not going to make this. I started to make the H-44 just to see how she would look in the game. My friends WilliamAamodt and Brewster convinced me to finish the H-44. These pictures will show you why I had doubts that the H-44 will be practical in the game. In these pictures you will find all the capital ships in the German navy.

Size comparison between the Admiral Hipper, P class, Scharnhorst, O class, Bismarck, H-39 and the H-44. And yes that huge ship at the end is the H-44.
http://i777.photobucket.com/albums/y...2-14-31-84.jpg

http://i777.photobucket.com/albums/y...2-15-06-11.jpg

http://i777.photobucket.com/albums/y...2-15-12-76.jpg

http://i777.photobucket.com/albums/y...2-15-25-48.jpg

So, what do you think? Practical or what?

Schwieger 06-06-2011 04:05 PM

Practical :)

Brewster 06-06-2011 04:22 PM

I'm in love with them and i want them !

Keep up the good work my friend!:salute:

Karle94 06-06-2011 05:36 PM

I have been working on this one all day and I have come as far as beta testing. I have found out that Saint Nazaire is just about the only place where you can start from while starting outside the harbor without running aground. She`s barely 1-2 meters from hitting the bottom. That is the reason for me being reluctant to make this mod.

Brewster 06-06-2011 07:48 PM

Quote:

Originally Posted by Karle94 (Post 1678862)
I have been working on this one all day and I have come as far as beta testing. I have found out that Saint Nazaire is just about the only place where you can start from while starting outside the harbor without running aground. She`s barely 1-2 meters from hitting the bottom. That is the reason for me being reluctant to make this mod.


Try if you can make the ship lighter so it wont be so deep in the water ?

even if i must sail if from Rotterdam tot the Pacific i wont care haha.

Brewster 06-07-2011 10:10 AM

Uhm i have the h-39 installed with jsgme but it wont appear in the game..


All times are GMT -5. The time now is 07:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.