SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SHIII Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=195)
-   -   Mod from Onealex (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=248010)

dex 08-17-21 11:28 AM

Quote:

Originally Posted by Onealex (Post 2763372)
More single airstrike on your sub at open sea

:Kaleun_Applaud: :up:

Onealex 08-17-21 12:07 PM

Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2763408)
Hi Alex thanks for the update.
_Why on the navigation map you did not highlight the oceanic relief ..
is it for realism .. !!!
_now I use 'Carotio 256mo' every time I integrate it into your
mod
I have graphic annoyances .. the coast is all black .. in the land .. I have to
reset all it's boring why don't you integrate it into the mod .. besides yours is the only one who does this to me ... :timeout::hmmm:
:salute::salute:

1 The navigation map with oceanic relief is different from navihation map in the game. So there are inconsistencies between two maps. That's why map in my modpack has been updated.
2 As I remember the Carotios seafloor mod is present in my modpack but it is modified by me

Kal_Maximus_U669 08-17-21 01:39 PM

Quote:

Originally Posted by Onealex (Post 2763425)
1 The navigation map with oceanic relief is different from navihation map in the game. So there are inconsistencies between two maps. That's why map in my modpack has been updated.
2 As I remember the Carotios seafloor mod is present in my modpack but it is modified by me

Will the map with the oceanic relief be integrated thereafter?
For the seabed the one you use is the 128mo version me I would like the 256mo or but the options .. now it's like the interiors .. when you started your mod there was .. i would like in options..j already hear what you are going to tell me about the stability ... like that people who have a well-tuned machine could use them ... besides have you seen the work of Toyotagt86 his MGUI is really superb .. moreover it plays with the interiors..voila Alex I hope you will take my "demands" into consideration, since I have been following your work for a long time now ..
Greetings & respect KM_U669:salute::salute:

Onealex 08-17-21 02:30 PM

Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2763450)
Will the map with the oceanic relief be integrated thereafter?
Greetings & respect KM_U669:salute::salute:

No because it is not compatible with stock map
Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2763450)
For the seabed the one you use is the 128mo version me I would like the 256mo or but the options.

You can replace my textures in appropriate folder with 256
Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2763450)
.now it's like the interiors .. when you started your mod there was .. i would like in options..j already hear what you are going to tell me about the stability ... like that people who have a well-tuned machine could use them

No comments
Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2763450)
besides have you seen the work of Toyotagt86 his MGUI is really superb .. moreover it plays with the interiors..voila Alex I hope you will take my "demands" into consideration, since I have been following your work for a long time now

I have not seen his mod.

Kal_Maximus_U669 08-17-21 02:40 PM

Quote:

Originally Posted by Onealex (Post 2763458)
No because it is not compatible with stock map

You can replace my textures in appropriate folder with 256

No comments

I have not seen his mod.


_now I use 'Carotio 256mo' every time I integrate it into your
mod
I have graphic troubles .. the coast is all black .. in the earth .. I must
reset everything it's boring why you don't integrate it into the mod .. apart from yours it's the only one who does this to me ..

I asked you to integrate it I thought you understood me :hmmm:

Onealex 08-17-21 02:51 PM

Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2763460)
_now I use 'Carotio 256mo' every time I integrate it into your
mod
I have graphic troubles .. the coast is all black .. in the earth .. I must
reset everything it's boring why you don't integrate it into the mod .. apart from yours it's the only one who does this to me ..

I asked you to integrate it I thought you understood me :hmmm:

Replace Sand02 and Sand04 files in the SH3\data\Terrain\Textures folder with your files and you will have 256 textures.

Kal_Maximus_U669 08-17-21 04:13 PM

Quote:

Originally Posted by Onealex (Post 2763462)
Replace Sand02 and Sand04 files in the SH3\data\Terrain\Textures folder with your files and you will have 256 textures.

thank you but that I already know :D:D .. (I am no beginner!)
I explained to you that when I put 256mo here is what it gives :ping::ping:
http://image.noelshack.com/fichiers/...2-39-39-24.png
every time i have to adjust my graphics settings elsewhere at the moment it's getting me drunk .... :har::har: it's really annoying why not integrate it into your mods try to see on your side if 256mb is working ? :oops:

Onealex 08-17-21 04:22 PM

Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2763471)
thank you but that I already know :D:D .. (I am no beginner!)
I explained to you that when I put 256mo here is what it gives :ping::ping:
http://image.noelshack.com/fichiers/...2-39-39-24.png
every time i have to adjust my graphics settings elsewhere at the moment it's getting me drunk .... :har::har: it's really annoying why not integrate it into your mods try to see on your side if 256mb is working ? :oops:

I don't have those files. All links are not working

divemonkie 08-18-21 10:16 PM

Hey Onealex :Kaleun_Salute:
brilliant peace of work! thank you.

am having a problem with Magui 1360x768
I cant open my torpedo doors, every time I try it freezes my periscope, I have to open another screen to unstick my scope. tubes will still fire but just wont open. no other mods just magui.

tried redownloading, deleting everything including documents but still wont open.

Onealex 08-19-21 12:33 AM

Quote:

Originally Posted by divemonkie (Post 2763711)
Hey Onealex :Kaleun_Salute:
brilliant peace of work! thank you.

am having a problem with Magui 1360x768
I cant open my torpedo doors, every time I try it freezes my periscope, I have to open another screen to unstick my scope. tubes will still fire but just wont open. no other mods just magui.

tried redownloading, deleting everything including documents but still wont open.

Hi. I have tried Magui 1360x768 with all u-boat types and it works good on my side.

Kal_Maximus_U669 08-19-21 03:50 PM

Quote:

Originally Posted by Onealex (Post 2763474)
I don't have those files. All links are not working

:Kaleun_Wink:https://www.mediafire.com/file/bnsls...floor.rar/file

Sorry Alex, I had trouble with my desktop pc ... no machine for 2 days, here is Carotio any version :salute::salute:

Onealex 08-19-21 04:05 PM

Quote:

Originally Posted by Kal_Maximus_U669 (Post 2763822)
:Kaleun_Wink:https://www.mediafire.com/file/bnsls...floor.rar/file

Sorry Alex, I had trouble with my desktop pc ... no machine for 2 days, here is Carotio any version :salute::salute:

After replacing Sand02 and Sand04 with Carotio's files...Kiel
https://c.radikal.ru/c41/2108/ed/ca43e40b49ce.jpg

https://d.radikal.ru/d02/2108/a5/9a3ae6539461.jpg

divemonkie 08-19-21 05:39 PM

Quote:

Originally Posted by Onealex (Post 2763712)
Hi. I have tried Magui 1360x768 with all u-boat types and it works good on my side.

ok, thanks for checking. guessing I've got something stuck in there from an old install.

Kal_Maximus_U669 08-19-21 06:18 PM

lol!!
 
I don't know why I had to change my graphics settings several times before it came back :hmmm: ...! yet i didn t change anything from the previous update :ping::ping:..j have overwrite live .. !! then it came back .. :doh::doh:
I hope you will find it part of your next update thank you Alex. :hmmm:
:Kaleun_Wink:https://www.subsim.com/radioroom/sho...87&postcount=1
Mod Toyotagt86's Enhanced mod for GWX3.0 (Try it !!)

Respect & Greetings KM_U669 :salute::salute:
http://image.noelshack.com/fichiers/...-1-7-0-238.png

kaizerhund10 08-20-21 01:19 PM

so far so good, thanks for ur mod although, is there a way to bring back the AP ammo? in basic cfg file i put in the amount of 400 shells from 0, no show in the patrol...is there something else i must edit to bring back the AP shells to the deck guns?

or make the he shell stronger either way


All times are GMT -5. The time now is 04:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.