SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   Comments to SUBSIM Review (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=172)
-   -   Oct 24 2020: Subsim main server maintenance - report any issues HERE (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=247126)

fitzcarraldo 10-25-2020 09:38 AM

No problems posting, download from forums, search, User CP.

In the main page donīt work the yellow buttons to news, forum, store. The links work.

Regards.

Fitzcarraldo :Kaleun_Salute:

Onkel Neal 10-25-2020 10:23 AM

Our tech guru says

Quote:

I just made a change to fix an issue regarding logging in and then still seeing yourself as logged out (then browsing to another page would show you as logged in again).
I believe it should work properly now.

Onkel Neal 10-25-2020 11:29 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2702740)
No problems posting, download from forums, search, User CP.

In the main page donīt work the yellow buttons to news, forum, store. The links work.

Regards.

Fitzcarraldo :Kaleun_Salute:


Good feedback. Yeah, main page donīt work the yellow buttons to news, forum, store that's not a priority, looking for anything not working with the forums. I am taking that header image out completely.

Onkel Neal 10-25-2020 11:31 AM

Quote:

Originally Posted by Jimbuna (Post 2702690)
Jimbuna unable to log in or access the 'business' areas!!

I addition, only way I appear as logged in is if I view one of my posts made prior to server maintenance.

Fixed

Gray Lensman 10-25-2020 12:31 PM

subsim.com main page does not work yet.

Onkel Neal 10-25-2020 04:15 PM

Quote:

Originally Posted by Gray Lensman (Post 2702765)
subsim.com main page does not work yet.

Can you be more specific? Does not work, as in "page not found"?

Is it the subsim.com at IP 50.28.98.109 ?

Enter subsim.com here https://www.site24x7.com/find-ip-add...-web-site.html

Gerald 10-25-2020 06:59 PM

Ok! When I make a post it does not come up as before, so on the first page ... it is the changes that apply? ... I have to go to GT to find the post ...:o

Onkel Neal 10-25-2020 09:36 PM

No, just remember, when you make a post, it's not new to you. As long as others see it in New Posts it's ok.

Please post any other bugs or issues, let's move on.

Mad Mardigan 10-25-2020 10:49 PM

Re: Following a link in a forum post, showing up as NOT being signed in...
 
Despite knowing that I was logged in, I followed up on a link to the download section, BUT.. when the page finished loading up, the site swore that I was NOT logged in.

No clear idea, if this is affecting all links that point to the download section or not.. just know I had this happen in just 1 instance

This occurred in the posting for Fall of the Rising Sun: Ultimate English forum posting.

Here is the post & the link in it, that this occurred:

https://www.subsim.com/radioroom/sho...postcount=2058

Gray Lensman 10-25-2020 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by Onkel Neal (Post 2702803)
Can you be more specific? Does not work, as in "page not found"?

Is it the subsim.com at IP 50.28.98.109 ?

Enter subsim.com here https://www.site24x7.com/find-ip-add...-web-site.html


when I enter subsim.com on my browser input line it just stays blank, no 404 or anything... just hangs

Gerald 10-26-2020 04:55 AM

Quote:

Originally Posted by Onkel Neal (Post 2702833)
No, just remember, when you make a post, it's not new to you. As long as others see it in New Posts it's ok.

Please post any other bugs or issues, let's move on.

Neal! It is clear that when a NEW post is posted by a member, it is NEW to him or her. Since the thread's here is a serial that many are. this is
completely different thing. This means concretely that it is not possible to follow the posting in real time as before, because you "have to" go back all the time, for example in the general topic or where the post was, the option does not help with reloading the page either.

Onkel Neal 10-26-2020 08:04 AM

Quote:

Originally Posted by Mad Mardigan (Post 2702838)
Despite knowing that I was logged in, I followed up on a link to the download section, BUT.. when the page finished loading up, the site swore that I was NOT logged in.

No clear idea, if this is affecting all links that point to the download section or not.. just know I had this happen in just 1 instance

This occurred in the posting for Fall of the Rising Sun: Ultimate English forum posting.

Here is the post & the link in it, that this occurred:

https://www.subsim.com/radioroom/sho...postcount=2058



Ok, so like this?


https://youtu.be/xa8xlJiIGmc

Onkel Neal 10-26-2020 08:17 AM

Quote:

Originally Posted by Gray Lensman (Post 2702839)
when I enter subsim.com on my browser input line it just stays blank, no 404 or anything... just hangs


What browser are you using? Mobile device or PC? Apple or Windows?

Enter subsim.com here https://www.site24x7.com/find-ip-add...-web-site.html

https://www.youtube.com/watch?v=1SRHP98vP4I

GrenSo 10-26-2020 09:11 AM

The link for downloads on the mainpage goes to the IP adsress 199.19.78.115 instead of domain subsim.com.

The full links is at the moment "https://199.19.78.115/radioroom/downloads.php" but I think it should be "https://www.subsim.com/radioroom/downloads.php"... or I am wrong?

Onkel Neal 10-26-2020 10:09 AM

Quote:

Originally Posted by GrenSo (Post 2702919)
The link for downloads on the mainpage goes to the IP adsress 199.19.78.115 instead of domain subsim.com.

The full links is at the moment "https://199.19.78.115/radioroom/downloads.php" but I think it should be "https://www.subsim.com/radioroom/downloads.php"... or I am wrong?

Yes, excellent, thank you :up:

Fixed.


All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Đ 1995- 2021 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.