SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SH4 Knights of the Sea Depths II: Adversaries
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2018, 04:59 PM   #1
Alx_Novoros
Medic
 
Join Date: Jul 2017
Location: Russia
Posts: 164
Downloads: 53
Uploads: 0
Default Discussions



__________________
KSDII discord





Last edited by Onkel Neal; 06-16-2018 at 07:46 AM.
Alx_Novoros is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 01:38 PM   #2
SnipersHunter
Captain
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 487
Downloads: 144
Uploads: 0
Default

How fast is the download for you? I only get 400 KB/s on Mediafire for some reason. I tried making an account but that did not help
SnipersHunter is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 01:57 PM   #3
Alx_Novoros
Medic
 
Join Date: Jul 2017
Location: Russia
Posts: 164
Downloads: 53
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by SnipersHunter View Post
How fast is the download for you? I only get 400 KB/s on Mediafire for some reason. I tried making an account but that did not help
I can do new place tomorrow.
What you choice site?
__________________
KSDII discord




Alx_Novoros is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 02:00 PM   #4
SnipersHunter
Captain
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 487
Downloads: 144
Uploads: 0
Default

You dont have to do so much work. I will just be patient and wait. Was just curious if its only for me so slow or for others aswell.

But thank you very much for the offer my friend.
SnipersHunter is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 02:31 PM   #5
Niume
Grey Wolf
 
Join Date: Sep 2015
Location: Lithuania
Posts: 950
Downloads: 302
Uploads: 0
Default

Why don't use yandex? Or how us
__________________
Niume is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 04:05 PM   #6
Alx_Novoros
Medic
 
Join Date: Jul 2017
Location: Russia
Posts: 164
Downloads: 53
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Niume View Post
Why don't use yandex? Or how us
I can if you want. Maybe have torrent where
__________________
KSDII discord




Alx_Novoros is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 05:57 PM   #7
heidelbergensis
Watch
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Posts: 26
Downloads: 115
Uploads: 2
Default

Fantastic release...just the 1.14 compilation in one single installation.

Some comments about sone bugs...in this pack the clock looks corrupted when the resolution is 1280 x 1024; (i.e. the needles are out of the sphere). In my old version downloaded from russian site, with a different type of clock, everythink was ok.

In the type IX interior, the sailors in charge of the depth are sitting in the opposite side of the control room. This bug was already present in the previous 1.14 version; maybe it is possible to switch them off?

Besides these graphical clitches, this is a fantastic job, the best compliaton for the simulation of the battle of the Atlantic. Thanks a lot!
heidelbergensis is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 09:07 PM   #8
kmike76
Sailor man
 
Join Date: Oct 2010
Location: Indiana USA
Posts: 49
Downloads: 505
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by heidelbergensis View Post
Fantastic release...just the 1.14 compilation in one single installation.

Besides these graphical clitches, this is a fantastic job, the best compliaton for the simulation of the battle of the Atlantic. Thanks a lot!

Agree. This is an awesome game. I've had no problems downloading and installing. JSGME is already installed, and two mods are already activated. The sound is epic! There are nice selections in the radio and the gramaphone, too

A few bugs, here and there, but they're not stopping the game from running smoothly. The one bug that bothers me a bit is that the mission objectives are in Russian in the English version. But other than that it's great!


Last edited by kmike76; 06-13-2018 at 09:16 PM.
kmike76 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 09:20 PM   #9
kmike76
Sailor man
 
Join Date: Oct 2010
Location: Indiana USA
Posts: 49
Downloads: 505
Uploads: 0
Default

I do have one question:

What key or command raises and lowers the snorkel?

Edit: Nevermind, I found it. It's in bridge station commands, the furthest icon to the right. I'll leave this here in case somebody has the same problem finding it.

Last edited by kmike76; 06-13-2018 at 09:37 PM.
kmike76 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 11:49 PM   #10
Alx_Novoros
Medic
 
Join Date: Jul 2017
Location: Russia
Posts: 164
Downloads: 53
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by kmike76 View Post
The one bug that bothers me a bit is that the mission objectives are in Russian in the English version.

Yes. i did not it. because there need translate more 1000 files compaign.
i can fix it in future....
__________________
KSDII discord




Alx_Novoros is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2018, 06:22 AM   #11
kmike76
Sailor man
 
Join Date: Oct 2010
Location: Indiana USA
Posts: 49
Downloads: 505
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Alx_Novoros View Post
Yes. i did not it. because there need translate more 1000 files compaign.
i can fix it in future....
As for me, take your time, no hurry. Most of the campaign orders have a grid coordinate so I know where to go.

I do have a question: Is there a key or an icon where a person can switch torpedo loading style? From automatic to manual. I load different types of torpedoes. I want to be able to control which type of torpedo I choose when reloading.

You did a great job, man. It'll be a miracle if I can pry myself away from the computer today!
kmike76 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2018, 08:26 AM   #12
Alx_Novoros
Medic
 
Join Date: Jul 2017
Location: Russia
Posts: 164
Downloads: 53
Uploads: 0
Default

Captains try use F1 key for help
__________________
KSDII discord




Alx_Novoros is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2018, 10:46 AM   #13
SnipersHunter
Captain
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 487
Downloads: 144
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Alx_Novoros View Post
Yes. i did not it. because there need translate more 1000 files compaign.
i can fix it in future....
That would be awesome. If you need any help let us know.
SnipersHunter is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2018, 12:19 PM   #14
adrians69
Medic
 
Join Date: Mar 2007
Location: UK
Posts: 164
Downloads: 256
Uploads: 0
Default

Downloaded and installed no problem. The only CTD I had was when I added a flotilla emblem. When I clicked the cross in the corner to close the sub outfitting screen I had a CTD
__________________
"Huntin', hidin' & killin' since Silent Service '83"

Click here to view my MS Flight Simulator X, Silent Hunter & Train Simulator 2014 screenshots!!
http://www.flickr.com/photos/adrians69/

adrians69 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2018, 12:32 PM   #15
heidelbergensis
Watch
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Posts: 26
Downloads: 115
Uploads: 2
Default

OK...

For if anyone is having the same trouble with the chronometer that I had, I fixed it simply deleting the file "Chronometer.dds" from the folder "..\KSD-II Adversaries\Data\Menu\KSD_Main_interface\Chronomet er (and leaving there all the other).

And I recovered the U-Jagd variant...
heidelbergensis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2018 Subsim