SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations!

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-27-2012, 04:00 PM   #751
blueduck
Sonar Guy
 
Join Date: Sep 2008
Location: LSH3-DEV-Team, Germany
Posts: 376
Downloads: 40
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Robin40 View Post
done it

sorry till it doesn't work

but I noticed this

in the GWX mod there are these files lacking in the LSH3 mod
menuvariable_en
U-availability
Hello Robin40,

maybe try to rename "Menu variable_de.txt" to "Menu variable_en.txt".

Could you please send me that "U-availability" per E-Mail?
EDIT: Found the config file in the DL-Section - and it is not necessary because the correct dates are already in basic.cfg.


Regards
Blueduck

Last edited by blueduck; 12-27-2012 at 04:37 PM.
blueduck is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 04:05 PM   #752
blueduck
Sonar Guy
 
Join Date: Sep 2008
Location: LSH3-DEV-Team, Germany
Posts: 376
Downloads: 40
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by The Munster View Post
Ended up with the message 'Silent Hunter III has stopped working', don't know why that happened, any advice ?
Using Windows 7 (ult) with nocd
Hello The Munster,

so let's start the basics.
Which version of Win7 Ultimate do you have - 32bit/64bit?

Did you read and follow the install-instructions at our DL-section:
http://www.lsh3.com/dl/v5/LSH3_V5.1_Installation_EN.pdf

Regards
Blueduck
blueduck is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 04:34 PM   #753
Butzis
Loader
 
Join Date: Aug 2006
Location: Berlin
Posts: 89
Downloads: 13
Uploads: 0
Default

Merry Christmas Kaleun ! Feliz Navidad ! Frohe Weihnachten !
Saludos y gute Jagd !
__________________
Butzis is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 03:37 AM   #754
BossMark
Tory Hunter
 
BossMark's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Leeds, West Yorkshire
Posts: 13,887
Downloads: 255
Uploads: 0


Default

Want to try this mod but How do I get it into English
Doest matter have sorted that. Another question though is this mod compatable with SH3 commander
__________________
Never trust the Tories look what Thatcher and Major did in the 80s and 90s and look what dodgy Dave ConMan is doing now

Last edited by BossMark; 12-28-2012 at 04:17 AM.
BossMark is online   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 05:19 AM   #755
blueduck
Sonar Guy
 
Join Date: Sep 2008
Location: LSH3-DEV-Team, Germany
Posts: 376
Downloads: 40
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by BossMark View Post
Want to try this mod but How do I get it into English
Doest matter have sorted that. Another question though is this mod compatable with SH3 commander
Hello BossMark,

yes, there is a special SH3Commander-MOD at "_LSH3_V5.1_TOOLS\SH3Commander".
So you will have to have a new SH3Commander-Installation for LSH3V5.1 with this MOD actiated.

Regards
Blueduck
blueduck is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 05:50 AM   #756
BossMark
Tory Hunter
 
BossMark's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Leeds, West Yorkshire
Posts: 13,887
Downloads: 255
Uploads: 0


Default

Thank you Blueduck
__________________
Never trust the Tories look what Thatcher and Major did in the 80s and 90s and look what dodgy Dave ConMan is doing now
BossMark is online   Reply With Quote
Old 12-28-2012, 01:56 PM   #757
blueduck
Sonar Guy
 
Join Date: Sep 2008
Location: LSH3-DEV-Team, Germany
Posts: 376
Downloads: 40
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by BossMark View Post
Thank you Blueduck
Never mind mate!

See post #751 (top of the page) concerning missing files!

Regards
Blueduck
blueduck is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2012, 03:38 AM   #758
Robin40
Chief
 
Join Date: Aug 2010
Location: Rivoli (Italy)
Posts: 310
Downloads: 162
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by blueduck View Post
Hello Robin40,

maybe try to rename "Menu variable_de.txt" to "Menu variable_en.txt".

Could you please send me that "U-availability" per E-Mail?
EDIT: Found the config file in the DL-Section - and it is not necessary because the correct dates are already in basic.cfg.


Regards
Blueduck
sorry...it doesn't work

Sh3Comm installed on stock sh3 does work

if I install LSH3 on it, it doesn't work

anyway np...awaiting for LSH3 v.6

thx for your advices
Robin40 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2012, 05:20 AM   #759
The Munster
Ace of the Deep
 
Join Date: Jul 2006
Location: Deepest Dumbria
Posts: 1,243
Downloads: 2
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by blueduck View Post
Hello The Munster,

so let's start the basics.
Which version of Win7 Ultimate do you have - 32bit/64bit?

Did you read and follow the install-instructions at our DL-section:
http://www.lsh3.com/dl/v5/LSH3_V5.1_Installation_EN.pdf

Regards
Blueduck
64 Bit.
Will read the manual over the weekend and also try it on my XP gaming computer.
Have dabbled and tweaked the mods and have come to the conclusion that it will only work on my windows 7 computer without fatigue enabled.
__________________



GWX Team Member; Retired
GWX Home Page










The Munster is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2012, 06:27 PM   #760
blueduck
Sonar Guy
 
Join Date: Sep 2008
Location: LSH3-DEV-Team, Germany
Posts: 376
Downloads: 40
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Robin40 View Post
sorry...it doesn't work

Sh3Comm installed on stock sh3 does work

if I install LSH3 on it, it doesn't work

anyway np...awaiting for LSH3 v.6

thx for your advices
You got a PM!
blueduck is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 08:46 AM   #761
Lewis Wingerter
Electrician's Mate
 
Join Date: Jul 2007
Location: Moline IL
Posts: 138
Downloads: 227
Uploads: 0
Default

Hi Blueduck. Do you have a EST on release of V6 I am Chopin at the bit to play it. Keep up the great work LW
Lewis Wingerter is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013, 05:45 PM   #762
Spectre-63
Soundman
 
Join Date: Jun 2003
Location: Boise, ID
Posts: 143
Downloads: 28
Uploads: 0
Default

Repeated problems getting the LSH5.1 patch to run. If I launch the program normally, I get a crash to desktop from ntdll.dll after a few minutes of play. If I enable 'Run as Administrator' and XPSP3 compatibility mode I get a crash upon launch from kernel.dll

In addition, I'm unable to get MultiSH3 to work...when I try and launch it, it says that filemanager.dll is in use and it's unable to patch it?

Any help would be appreciated!

Mike
__________________
System specs:
MSI Z77A-GD65 + i5-3570k, 32Gig DDR-III, AMD 7970
Spectre-63 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013, 11:16 AM   #763
blueduck
Sonar Guy
 
Join Date: Sep 2008
Location: LSH3-DEV-Team, Germany
Posts: 376
Downloads: 40
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Lewis Wingerter View Post
Hi Blueduck. Do you have a EST on release of V6 I am Chopin at the bit to play it. Keep up the great work LW
Hi LW,

es mentioned some posts above it will take 2-3 months depending on real-live-work.

Regards
Blueduck
blueduck is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013, 11:18 AM   #764
blueduck
Sonar Guy
 
Join Date: Sep 2008
Location: LSH3-DEV-Team, Germany
Posts: 376
Downloads: 40
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Spectre-63 View Post
Repeated problems getting the LSH5.1 patch to run. If I launch the program normally, I get a crash to desktop from ntdll.dll after a few minutes of play. If I enable 'Run as Administrator' and XPSP3 compatibility mode I get a crash upon launch from kernel.dll

In addition, I'm unable to get MultiSH3 to work...when I try and launch it, it says that filemanager.dll is in use and it's unable to patch it?

Any help would be appreciated!

Mike

Hello Spectre-63,

did you read and follow the installation-manual?
Which MODs did you enable?

Regards
Blueduck
blueduck is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013, 11:27 AM   #765
Spectre-63
Soundman
 
Join Date: Jun 2003
Location: Boise, ID
Posts: 143
Downloads: 28
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by blueduck View Post
Hello Spectre-63,

did you read and follow the installation-manual?
Which MODs did you enable?

Regards
Blueduck
Blueduck -

yes, I did. I enabled only _LSH3_V5 and _LSH3_V5.1 per the instructions and encountered the errors described on a fresh installation of SH3 with 1.4B and the widescreen patch installed.
__________________
System specs:
MSI Z77A-GD65 + i5-3570k, 32Gig DDR-III, AMD 7970
Spectre-63 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1997- 2014 Subsim