SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2018, 09:44 AM   #4021
Antossimys
Swabbie
 
Join Date: May 2012
Location: Home
Posts: 6
Downloads: 67
Uploads: 0
Default

Thanks Jimbuna

Returning to the discussion of the modification ...
I liked the ability to customize the modification. Everything works fine and stable. The only thing that I did not have in the settings for this mod was the settings for changing the compression time when reporting a fog. It would be desirable, that it was established in position "real time" (х1), instead of 16х. This is certainly not critical, but I would love to
Can you later add the ability to customize this point in "hsie.ini"?

I hope the translator did not mess up all that much
__________________
Do not laugh at my messages, I just use an automatic translator
Antossimys is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2018, 07:37 PM   #4022
Avarus Lux
Swabbie
 
Join Date: Apr 2018
Location: Netherlands, Noord-Holland
Posts: 5
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

the LSH 2015 mod comes with a prepacked JSGME folder that contains the HSIE_V16B1 mod, i find this mod very enjouable and i have every single option turned on (and both oxygen at 2.0), the GWX3 mod however, does not have this mod included, now my questions are;

is it a problem to use this mod with GWX3 at all? will it improve the Overall experience if i were to add it (aka make things more realistic like it does in LSH) or will it cause bugs and issues with GWX3?

secondly, can i simply copy this folder from the LSH mod folder into the GWX mod folder and activate it the same way via JSGME, or is that specific HSIE_V16B1 folder customized to LSH? i am not seeing many differences especially when it comes to the settings.

regardless i can always give it a try... but i'd rather not get nasty surprises mid game after hours of valuable game time.


ps, apologies for raising this thread from ze dead... but imho it is best to ask on the thread of the mod i want to use itself then making a new seperate one...
Avarus Lux is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2018, 07:06 PM   #4023
THEBERBSTER
Growing Old Disgracefully
 
THEBERBSTER's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Dibden Purlieu - Southampton
Posts: 8,305
Downloads: 956
Uploads: 0


Default

A Warm Welcome To The Subsim Community > Avarus Lux
Subsim <> Make A Donation <> See The Benefits <> Support The Community
SH3-4-5 Tutorials And Other Information Links In My Signature Below

Quote:
is it a problem to use this mod with GWX3 at all?
Yes, it is not compatible, you can one or the other but not both.

THEBERBSTER is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2018, 04:28 AM   #4024
Avarus Lux
Swabbie
 
Join Date: Apr 2018
Location: Netherlands, Noord-Holland
Posts: 5
Downloads: 0
Uploads: 0
Icon14

Quote:
Originally Posted by THEBERBSTER View Post
A Warm Welcome To The Subsim Community > Avarus Lux
Subsim <> Make A Donation <> See The Benefits <> Support The Community
SH3-4-5 Tutorials And Other Information Links In My Signature Below

Yes, it is not compatible, you can one or the other but not both.

thank you for the welcome, and thank you for the simple answer.
Avarus Lux is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2018, 10:51 PM   #4025
Olamagato
Loader
 
Join Date: Nov 2010
Location: Warsaw, Poland
Posts: 81
Downloads: 38
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Avarus Lux View Post
thank you for the welcome, and thank you for the simple answer.
For GWX3 you can use small mod "GWX Hardcode Fixes V16B1 for dummies" http://www.mediafire.com/file/babdcs...ummies_1.01.7z
Olamagato is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2018, 11:57 AM   #4026
CTU_Clay
The Lone Wolf
 
CTU_Clay's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: 77418
Posts: 713
Downloads: 220
Uploads: 0


Default at H.sie

Greetings H.sie.
I am not computer savvy when it comes to making changes to stuff, so that is the reason for my contact with you. Therefore, I have a few questions about how to install the your hard fix stuff. (4GB Fix)
1. Do I install the 4GM fix into the stock sh3 before I add the GWX3.0 files?
or
2. Do I install the 4GM fix to SH3GWX? (meaning I installed GWX3.0 to my stock SH3)

Thank you and I apologize for intruding your privacy.

Clay Reynolds
CTU_Clay is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2018, 12:36 PM   #4027
ivanov.ruslan
Ace of the Deep
 
Join Date: Oct 2012
Location: Pleven,BG
Posts: 1,056
Downloads: 847
Uploads: 0
Default

Hi, CTU Clay
4 GB patch has included in H.s.i.e patch,
i.e first install clean sh3,than GWX and finaly H.s.i.e patch,which contains 4 GB fix, in the menu options selector
http://www.subsim.com/radioroom/show...7&postcount=15

Regards
ivanov.ruslan is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 11:15 AM   #4028
bybyx
Officer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Otopeni, Romania
Posts: 238
Downloads: 798
Uploads: 0
Default

Hello,
when choosing the limited oxigen suply a see 2 sliders for oxigen. Lower values means less oxigen and greater values means more oxigen?
bybyx is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2018, 02:28 PM   #4029
JeromeHeretic
Gunner
 
Join Date: Jun 2011
Location: N 50 4 E 14 25
Posts: 100
Downloads: 223
Uploads: 0
Default

Yes, but look to new option selector, recomended values are now 3.5 for renovable supply and 1 for unrenovable oxygen reserve. But with old option selector u cant set value 3.5.


New version can be downloaded here:
ftp://Maik:Woelfe@hartmuthaas.no-ip....lector_V16C.7z
JeromeHeretic is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim