SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Sonalysts Combat Sims > Sub Command, Fleet Command, & Jane's 688(I)
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2016, 01:30 PM   #1
Gudadantza
Nub
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
Downloads: 36
Uploads: 0
Default Akula sonar station Graphic Glitches

Hi. Im running the steam version of sub command and Dangerous Waters. there are some glitches in the akula sonar station both in sub command and dangerous waters. The bug also displays in other stations but it is less hard to see.
The bug consists in some kind of vertical lines over the circular sonar and it makes the graphics hard to see. No idea if it is ATI graphics related or windows 7/10.
The games run flawlessly with the dll mod in dangerous waters and vanilla in sub command.

Any help? Ideas? thanks in advance. Greetings.
Gudadantza is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2016, 09:41 AM   #2
Gudadantza
Nub
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
Downloads: 36
Uploads: 0
Default

http://imgur.com/3TGGk8C


I post an image of the sonar station

Greetings
Gudadantza is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2016, 10:14 AM   #3
Aktungbby
Gefallen Engel U-666
 
Aktungbby's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: where I'm at presently
Posts: 13,820
Downloads: 18
Uploads: 0


Default Welcome aboard!

Gudadantza!
__________________
"Only two things are infinite: The Universe and human stupidity; And I'm not too sure about the Universe..." Philip K. Dick
Aktungbby is online   Reply With Quote
Old 08-23-2016, 06:02 PM   #4
Hinrich Schwab
Grey Wolf
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 900
Downloads: 85
Uploads: 0


Default

The Steam versions of Sonalysts' sims are very moody. First and foremost, have you tried disabling the Steam in-game overlay when the game is active? I have seen this resolve the problem for some people. It is not a guaranteed fix, but it is a start. If that doesn't work, try running the sim in compatibility mode (XP SP3) to see if it helps. I see this issue more on machines with Nvidia cards than Radeon, so this is a bit different.
Hinrich Schwab is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2016, 08:43 AM   #5
Gudadantza
Nub
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
Downloads: 36
Uploads: 0
Default

Disabling the Steam overlay does not work. And running the game in xp comp mode crashes the game.
It´s a very uncomfortable and inconvenient visual glitch attacking the sonar you must be most sutile in.

Well thanks for the responses.
Gudadantza is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2019 Subsim