SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2017, 08:29 PM   #61
3catcircus
A-ganger
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 71
Downloads: 180
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by HanSolo78 View Post
Well... I think the files should be copied to the SH3 Commander directory
So - I'd place it in a MODS folder in SH3 Commander directory and activate via JSGME, rather than activating in MODS folder of SH3 WA5 directory?
3catcircus is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2017, 10:36 PM   #62
HanSolo78
Sea Lord
 
Join Date: Apr 2005
Location: Austria
Posts: 1,610
Downloads: 92
Uploads: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Progrocker View Post
@HanSolo78: tried it already with Atlantic_Baltic campaign on, but it keeps constantly crashing even during my movement in Wilhelmshaven. Like its overloaded with too many units and ships. Its nearly unplayable and my PC isnt old - with 16 GB RAM etc...
What mods are activated?
__________________
HanSolo78 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2017, 11:30 PM   #63
hauangua
XO
 
hauangua's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Verona, Italy
Posts: 428
Downloads: 919
Uploads: 0
Default

Hi HanSolo78
Are there many differences between the campaign files of WAC 4.1 And WAC5 ?
__________________
Parked under the balcony with my U-27 waiting Juliet finish makeup
hauangua is online   Reply With Quote
Old 10-03-2017, 11:42 PM   #64
HanSolo78
Sea Lord
 
Join Date: Apr 2005
Location: Austria
Posts: 1,610
Downloads: 92
Uploads: 3
Default

@hauangua
Not many difference. The most important are the generic changes to the random layer. So a variety of ships will appear more than in 4.1.
And... the splitted data. Med campaign deleted from the full campaign.
__________________
HanSolo78 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2017, 11:48 PM   #65
hauangua
XO
 
hauangua's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Verona, Italy
Posts: 428
Downloads: 919
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by HanSolo78 View Post
@hauangua
Not many difference. The most important are the generic changes to the random layer. So a variety of ships will appear more than in 4.1.
And... the splitted data. Med campaign deleted from the full campaign.
Thanks
__________________
Parked under the balcony with my U-27 waiting Juliet finish makeup
hauangua is online   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 03:35 AM   #66
Progrocker
A-ganger
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 76
Downloads: 16
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by HanSolo78 View Post
What mods are activated?
These in this order:

HSIE V16B1
WAC 5.0 WidescreenGUI 1920x1080 Ahnenerbe
WAC 5.0 Subpens_Ambient_Light
Pseudodocking for WAC 5.0
WAC 5.0 Campaign_Atlantic_Baltic
WAC 5.0 H.sie Supplement to V16B1_Atlantic_Baltic

I am using Win 7 in Win 7 compatibility mode.

Last edited by Progrocker; 10-04-2017 at 04:54 AM.
Progrocker is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 04:05 AM   #67
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 760
Downloads: 487
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Progrocker View Post
These in this order:

WAC 5.0 WidescreenGUI 1920x1080 Ahnenerbe
WAC 5.0 Subpens_Ambient_Light
Pseudodocking for WAC 5.0
WAC 5.0 Campaign_Atlantic_Baltic
WAC 5.0 H.sie Supplement to V16B1_Atlantic_Baltic

I am using Win 7 in Win 7 compatibility mode.
Pseudodocking для WAC 5.0 changes WAC 5.0 Campaign_Atlantic_Baltic.
So you need to swap.
Anvar1061 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 04:47 AM   #68
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 760
Downloads: 487
Uploads: 0
Default

Manos GUI v3.4 (1024Х768)
Anvar1061 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 06:51 AM   #69
Doolar Semler
Expert Shipsinker
 
Doolar Semler's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: U-33/U-73/U-27 (Balto,Md./CA45)
Posts: 395
Downloads: 287
Uploads: 0
Default

What are the files " WARACECAMPAIGN 5.0 7z 002-004 for ?
Doolar Semler is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 06:58 AM   #70
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 760
Downloads: 487
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Doolar Semler View Post
What are the files " WARACECAMPAIGN 5.0 7z 002-004 for ?

This is a sequential archive.
Anvar1061 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 07:06 AM   #71
lederhosen
Bosun
 
Join Date: Apr 2011
Location: Trier, Germany
Posts: 65
Downloads: 258
Uploads: 0
Default

Magnificent Graphics etc....but, The external camera at sea bug, and any chance of a WAC5 lite? I started a mission spring 1943 from Brest and Brest was being bombed. Even in TC1 the game was a slide show.

danke
__________________
lederhosen is online   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 07:44 AM   #72
Roger
Mate
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 56
Downloads: 153
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Progrocker View Post
These in this order:

HSIE V16B1
WAC 5.0 WidescreenGUI 1920x1080 Ahnenerbe
WAC 5.0 Subpens_Ambient_Light
Pseudodocking for WAC 5.0
WAC 5.0 Campaign_Atlantic_Baltic
WAC 5.0 H.sie Supplement to V16B1_Atlantic_Baltic

I am using Win 7 in Win 7 compatibility mode.

I got CTD when I used win 7. When I changed the compatibility mode to XP Service Pack 3, everything worked properly. I got CTD when the mission was loaded.

Here is my install order:

WarAceCampaign 5.0
WAC5.0 Subpens_Ambient_Light
WAC5.0 Campaign_Atlantic_Baltic
WAC5.0 WideScreensGUI 1920x1080 Ahnenerbe

and HSIE options selector with 4GB patch.

ps. I am using the LSH3 HSIE options selector ;-)

Last edited by Roger; 10-04-2017 at 08:05 AM.
Roger is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 08:58 AM   #73
Kieldk
Bilge Rat
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Downloads: 352
Uploads: 0
Default

Having black screen when trying to lod game
Kieldk is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 09:38 AM   #74
Kieldk
Bilge Rat
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Downloads: 352
Uploads: 0
Default

ive fixed it
needed to synchronize in document folder^^
Kieldk is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2017, 09:54 AM   #75
zeus
Sparky
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 152
Downloads: 635
Uploads: 0
Default

Are there not raincoats? Bug?
zeus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1997- 2017 Subsim