SUBSIM Radio Room Forums
The newest naval sim by Totem Games!

SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2010, 10:39 AM   #46
Gorshkov
Commodore
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 604
Downloads: 106
Uploads: 0
Default

What GWX 3.0 optional mods are compatible with this wonderful wide-screen GUI?
Gorshkov is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2010, 01:07 PM   #47
StarLion45
Grey Wolf
 
Join Date: Mar 2008
Location: Stavanger,Norway
Posts: 895
Downloads: 78
Uploads: 0
A question

It's looking good this mod , but is there flags included
If it is , what buttun must I use ?
There's no "read me " text in this mod .

Thanks for all help
__________________
GWX 3.0 . GOLD .
SH3 CMDR 3.2
JSGME


StarLion45 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2011, 03:30 PM   #48
DirtyACE
Engineer
 
Join Date: Jul 2007
Location: Portland, OR
Posts: 213
Downloads: 28
Uploads: 0
Default

I'm using a 23 inch monitor with resolution set at 1920x1080, so when SH3 runs the image is stretched a little to fill the entire screen. I've looked around my GPU's software (ATI Vision Engine Control Center) to find any options for re-scaling. It seems to have an option like that, however, I cannot get it to stop re-scaling for some reason. Anyway, so I've decided to use this mod to fix the problem. The mod installed with no problems and when I ran the game it seems to have stopped any stretching and it actually looks normal now. However, there's a small drop in resolution because I believe it was originally designed to work in a 1360x768 resolution. I've read in this thread that some people have been able to get to increase the resolution. How can this be done?

PS - I have tried the resolution fix that's also floating around on these forums and was able to force SH3 to run in 1920x1080 but it still stretched out the image.
DirtyACE is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2012, 12:51 PM   #49
Olamagato
A-ganger
 
Join Date: Nov 2010
Location: Warsaw, Poland
Posts: 75
Downloads: 37
Uploads: 0
Default

Remarkable work which is beginning a full reactivation of SH3 on modern computers. But I think that's not the end and beginning of new possibilities.
Your mod contains the first dll library which allows me to run SH3 at resolutions of 1920x1080 , 1440x900, 1680x1050 etc with always the correct aspect ratio. If you agree I would like to be able to use the files from your excellent work as a base to create new multiple GUI for full HD and similar resolutions.
ps. Your file "menu_1024_768.ini" contains a small error in [G66 I13], where in the entry "Pos = 0,256,1024,256" convert the specified value to 1360. This entry fix part of Single Player menu background.
Olamagato is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2012, 09:31 AM   #50
Jettrader
Bilge Rat
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Downloads: 57
Uploads: 0
Default

@Olamagato

I would be very much intrested in this developement. Especially for a resolution of 1920x1080 which seems to be one of the main screen resolutions nowadays!

The Mod so far is absolut great work!
Jettrader is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2012, 04:03 AM   #51
Paulienator
Bilge Rat
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Downloads: 8
Uploads: 0
Default

Is it just me or the mediafire download is broken?
Paulienator is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2012, 02:30 PM   #52
Plissken_04
Captain
 
Join Date: Mar 2007
Location: Germany
Posts: 547
Downloads: 352
Uploads: 0


Default

Quote:
Originally Posted by Paulienator View Post
Is it just me or the mediafire download is broken?

ftp://hartmuthaas.no-ip.org/public/S...YMODS/CONUS00/

Username & Password in my Signature!!!


So Long

Maik
Plissken_04 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 07:37 AM   #53
Paulienator
Bilge Rat
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Downloads: 8
Uploads: 0
Default

Thank you.
Paulienator is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2012, 04:46 AM   #54
mercucio_09
Swabbie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 17
Downloads: 236
Uploads: 0
Default

Thank you, Conus00 !
mercucio_09 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2013, 10:52 AM   #55
Kapitän
中国水兵
 
Join Date: Mar 2010
Location: Frankfurt, Germany
Posts: 280
Downloads: 27
Uploads: 0
Default

Hi, I know, I posted this in another thread BUT with all of the different thread/post on this topic, I'm still a bit confused (Sorry!):

1. What is the most recent version of this mod/fix;

2. Where can I get it;

3. What other fixes or graphic card settings are required?

AND

Will it work with the HW as stated in my signatur?

Thanks a bunch, Kapitän
__________________
GWX 3.0 Gold/CCoM 10.0 + h.sie-patch; Windows 7 (64-bit); NVIDIA GeForce GTX650 (310.90)
Kapitän is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 03:16 PM   #56
zakarpatska
Loader
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 84
Downloads: 120
Uploads: 0
Default

Hi All,

I'm trying to get this mod working with GWX 3.0 and I'm having a problem that when I enable the mod the image is shifted down and to the left with the top and right hand portion of the screen left black.

Has anyone else seen this? My graphics card is a mobility Radeon 5870 and I'm using the 13.1 drivers.

Thanks.
zakarpatska is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 03:41 PM   #57
Hitman
Pacific Aces Dev Team
 
Hitman's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Spain
Posts: 6,093
Downloads: 106
Uploads: 2


Default

Looks like either a wrong installation (Or corrupted file) or, more probably, an incompatibility of the resolution hack with your videocard. Seeadler already warned that it would not work on certain configurations
__________________
One day I will return to sea ...
Hitman is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2013, 02:08 PM   #58
biosthetique
Captain
 
biosthetique's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: 13th floor
Posts: 246
Downloads: 647
Uploads: 0
Default

Great Mod!...It brings a new real life to GWX gold.

I play the V3.2 on resolution 2560 x 1600 with HD full details mods (24 loaded through GJSME) and this is awesome!...

Without SH3GWXWS 3.2:



With SH3GWXWS 3.2:


You can see the variation of FPS on the top left hand side of the pictures (136-144=8), only a loss of 8 FPS, then on the second picture you see the white dots on the right hand side of the screen showing the gain.

I am using 2 GeForce GTX 680 combined in SLI and a resolution of 2560x1600.

It does make a huge difference when you step into the conning tower or use the canon and the machine gun. It multiplies per 2 the "Das Boot" emotion factor.

Outstanding job Conus!

Thanks a lot!...This is worth the price of a new game!...I'll send more money to Neil Stevens!.....ooo-ha!


__________________
Fluctuat nec mergitur.

Last edited by biosthetique; 08-18-2013 at 10:19 AM.
biosthetique is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2013, 01:11 PM   #59
speckfire
Bilge Rat
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Downloads: 79
Uploads: 0
Default

What a great Mod !!! I love it. Thanks Conus. I got it even working using a Widescreen GWX mod on my 27" 1920x1080. Now I need to fix the AA. I really don't want to go through my Catalyst program to set it up. Is there a newer d3d9.dll file that can I use?
speckfire is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2013, 02:09 AM   #60
Delta Wolf
Planesman
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 197
Downloads: 141
Uploads: 0
Default

Really like this mod,

Can i ask is there a way i could go back to the normal GWX loading screens? and change the sailors on the crew management screen back to blue uniforms? (personal preference)

Thank you and awesome mod
Delta Wolf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1997- 2017 Subsim