SUBSIM Radio Room Forums
The newest naval sim by Totem Games!

SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-21-2017, 09:37 AM   #1
itadriver
Soundman
 
Join Date: Aug 2007
Location: Italia
Posts: 146
Downloads: 109
Uploads: 0
Default Help - Hydrophone

I have added hydrophone to a playable warship. All is functional but I can't select the icons.
Why?
Thanks





itadriver is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2017, 10:48 AM   #2
itadriver
Soundman
 
Join Date: Aug 2007
Location: Italia
Posts: 146
Downloads: 109
Uploads: 0
Default

Sorry, it was a wrong armoured structure.
itadriver is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2017, 04:12 PM   #3
Wisehound
Bilge Rat
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Downloads: 3
Uploads: 0
Default Help Hydrofone and Radar

Quote:
Originally Posted by itadriver View Post
Sorry, it was a wrong armoured structure.
Hi I've the same problem,
How do you solved the problem?

Tks
Wisehound is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1997- 2017 Subsim