SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2017, 03:27 AM   #346
HanSolo78
Sea Lord
 
Join Date: Apr 2005
Location: Austria
Posts: 1,633
Downloads: 94
Uploads: 3
Default

@MGMike

The camera Problem to return into conning tower from deck I found in the interior CT files. A bugfix would need to do the whole interior again. So I decided to skip this.
I you want to fix, use interior CT files from Flakmonkeys interiors.

__________________
HanSolo78 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2017, 06:08 AM   #347
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 796
Downloads: 494
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by HanSolo78 View Post
I you want to fix, use interior CT files from Flakmonkeys interiors.

How do you look at http://www.subsim.com/radioroom/show...60&postcount=1 and http://www.subsim.com/radioroom/show...71&postcount=1
Anvar1061 is online   Reply With Quote
Old 11-21-2017, 06:36 AM   #348
HanSolo78
Sea Lord
 
Join Date: Apr 2005
Location: Austria
Posts: 1,633
Downloads: 94
Uploads: 3
Default

@Anvar1061

What do you mean?
__________________
HanSolo78 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2017, 06:57 AM   #349
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 796
Downloads: 494
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by HanSolo78 View Post
@Anvar1061

What do you mean?
I mean the long-lost functions like: to blow ballast, to open a notebook of radiograms, to control the periscope.

http://www.divingduck.de/
Look at the old videos, because the pictures have not been preserved for a long time.
Anvar1061 is online   Reply With Quote
Old 11-21-2017, 08:56 AM   #350
HanSolo78
Sea Lord
 
Join Date: Apr 2005
Location: Austria
Posts: 1,633
Downloads: 94
Uploads: 3
Default

@Anvar1061

Well... there are some good features.
But all in all WAC5.0 is full of features and my Priorität now is getting FHD resolution working with füll interiors.
A shame nobody can recommend Sh3.exe to a 64 bit version. Then we could more Features!
__________________
HanSolo78 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2017, 10:12 AM   #351
MG Mike
Bosun
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 65
Downloads: 58
Uploads: 0
Default

Mhm too bad..

I got the same problem at the attack periscope. If i hit the 0 like at the uzo or ops periscope, i am suddenly above my boat and it says bye bye again to me..

There is a fix from a previous version.. I think o used it at WAC 4.1
It has a cameras.dat and a commands de. Cfg file

If i activate it, it seems to work. Click on right button and i am back inside.

But another new problem occured. The periscopes are not useable. If i want to raise them, they are not going up in the sky, no they are sliding out to portside and stack in the water... If i look through it seems that they were still in their shafts...

Maybe this periscope-thing is fixable by you guys?
But i have to test if it works on type 2 and 9 too..

This camera thing is a standartfunction, that worked at all previous WAC versions, why not here too?
MG Mike is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2017, 10:37 AM   #352
ericlea
Loader
 
Join Date: Jan 2014
Location: Strasbourg F
Posts: 85
Downloads: 100
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by HanSolo78 View Post

But all in all WAC5.0 is full of features and my Priorität now is getting FHD resolution working with füll interiors.
Excellent project !!

Tanks !
ericlea is online   Reply With Quote
Old 11-21-2017, 01:20 PM   #353
chipsranger
Bosun
 
Join Date: May 2011
Location: Brasil * Rio de Janeiro
Posts: 65
Downloads: 727
Uploads: 0
Default APPCRASH

Signing the problem:
   Problem Event Name: APPCRASH
   Application Name: sh3.exe
   Application Version: 1.4.0.1
   Application Timestamp: 42ae9b3e
   Failure Module Name: StackHash_cda8

Always when I leave the game ctd ..
When I load a save ctd ..
""Career Only""
Ps. ctd .. only with WAC mods

SH3.EXE Property Compatibility Mode: Windows 7 Administrator

Windows 7 Pro 64 (Just Installed)
Proc. FX8350 AMD
Hd SSD 250GB
Memo 16Gb
Nvidia Gtx 1070 8GB

List of Mods: Generic Mod Enabler
WarAceCampaign 5.0
WarAceCampaign 5.0 Patch_5.01
WAC5.x_smaller_waves
V16B1-Patch-Kit (V16B1-Patch-Kit I copy the executable to this directory I execute the Patch and place it in the rais directory of the game by the Generic Mod Enabler).

Am I doing the right thing or is something missing? I believe without a video tutorial for installation of execelente Mod.
chipsranger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1997- 2017 Subsim